SilverLining
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2025
- Like
- 1.659
- Πόντοι
- 201
Τελεία και παύλα Dani είσαι καύλα!Και Συνεχίζει η καύλα ......
Τελεία και παύλα Dani είσαι καύλα!Και Συνεχίζει η καύλα ......
στειλε μου ενα μηνυμα δεν μπορω να σε βρω πως στελνω εδωInbox για πληροφορίες![]()
πως γινεται μελος απο το24 μονο με 3 μνμ κ τοσο ασχετος;στειλε μου ενα μηνυμα δεν μπορω να σε βρω πως στελνω εδω
Με το μπαρδον γιατι ειναι ψιλο θολες ;;
Γιατί είναι μετά από γαμησι και τρέμω από καύλαΜε το μπαρδον γιατι ειναι ψιλο θολες ;;
Τοτε βγαλε μια πριν το γαμησιΓιατί είναι μετά από γαμησι και τρέμω από καύλα
Αύριο πάλι.....απόγευμα και μετά.....
Θέλω να σε γλυφω κάνα 10λεπτο σερί εκείΑύριο πάλι.....απόγευμα και μετά.....
Αύριο πάλι.....απόγευμα και μετά.....
Τηλ. Επικοινωνίας?Αύριο πάλι.....απόγευμα και μετά.....
Αγαπώ όλες τις γυναίκεςΑυτό που με έχει εντυπωσιάζει περισσότερο σε σένα, δεν είναι το τι "κάνεις " επί του πεδίου, ούτε το duo με την Αννούλα.
Είναι ο τρόπος που μιλά η μία για την άλλη.
Σε έναν χώρο όπου πολλοί θα περίμεναν ανταγωνισμό, ζήλια ή προσπάθεια επικράτησης, εγώ βλέπω σεβασμό, εκτίμηση και "ακούω "μια σπάνια αρμονία. Και αυτό, για μένα, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από οτιδήποτε άλλο.
Ίσως γι' αυτό θέλω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω και τις δύο μαζί. Όχι από περιέργεια για το "επαγγελματικό" κομμάτι, αλλά γιατί με ιντριγκάρει να διαπιστώσω αν αυτό που αντιλαμβάνομαι από μακριά, είναι όντως κάτι τόσο αληθινό!
Αν ισχύει, τότε μιλάμε για κάτι σπάνιο και πολύ πιο όμορφο από μια απλή συνεργασία.
Νομίζω θα τα πούμε σύντομα, εαν και εφόσον και εσυ και η @Anna_Pipinaki δεν έχετε αντίρρηση!!
P.s Ενίοτε και εγώ τρέμω από καύλα, αλλά κρατιέμαι, αχαχα.