YourweekndBreak
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 208
- Πόντοι
- 0
Προβλέπω να γεμίσει το καλεντάρι σου την Παρασκευή! Έχουμε στείλει dm και αναμένουμε ενημέρωση
Ολο στο Θα.Καλημέρα σε όλα σας παρατείνεται για λίγο η απουσία μου" Λόγω τεχνικού κολλήματος "
Πριν αρχίσετε να με βρίζετε (κάποια αγόρια θυμώνουν που δεν απάντησα ακόμα ααααχ αχ)
Ριχτε κάνα ξεματιασμα όσοι τα πιστεύετε *γιατί το άκουσα και αυτό *
Όλα για κάποιο λόγο γίνονται σκέφτομαι εγώ....
Θα αναρτήσω στο προφίλ μου το μενού και τα λοιπά γιατί ζητήθηκε και το ακούω
Κάντε σεξ ο έρωτας είναι απόλαυση καύλες
Καλημέρα και εμείς να κάνουμε έρωτα μαζί σου περιμένουμε αλλά δεν το βλέπουμεΚαλημέρα σε όλα σας παρατείνεται για λίγο η απουσία μου" Λόγω τεχνικού κολλήματος "
Πριν αρχίσετε να με βρίζετε (κάποια αγόρια θυμώνουν που δεν απάντησα ακόμα ααααχ αχ)
Ριχτε κάνα ξεματιασμα όσοι τα πιστεύετε *γιατί το άκουσα και αυτό *
Όλα για κάποιο λόγο γίνονται σκέφτομαι εγώ....
Θα αναρτήσω στο προφίλ μου το μενού και τα λοιπά γιατί ζητήθηκε και το ακούω
Κάντε σεξ ο έρωτας είναι απόλαυση καύλες
Στο διόρθωσα, αν δεν έχεις αντίρρηση. Το "κάνω έρωτα" είναι κάτι άλλο, που πολύ δύσκολα μπορεί να συμβεί στον χώρο του πληρωμένου σεξ.Καλημέρα και εμείς να κάνουμεέρωτασεξ μαζί σου περιμένουμε αλλά δεν το βλέπουμε
υπεροχη θεα...σου εχω στειλει μηνυμα...Πωπω πωπω γκρίνιες
Ορίστε ήρθα
Πρόγραμμα έχω κείμενο στο προφίλ τιμήΑκόμα είμαστε στις φωτό
Πρόγραμμα,τιμές, υπηρεσίες να τελειώνουμε
...προγραμμα, τιμες, εξτρα (τι κανεις κ ποσο) και τροπο επικοινωνιας να τα βαλεις στο προφιλ σου (καρτελα "Σχετικα") και ολα θα παρουν τον δρομο τουςΠρόγραμμα έχω κείμενο στο προφίλ τιμή
150 την ώρα μωρό μου και έξτρα 50 με 2 επιλογές *μπόνους αχαχαχα έτσι γιατί σας γουστάρω

Ναι ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, ποιά είναι η λεγάμενη; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι την γνωρίζουν από το παρελθόν, το pricetag των 150Ε το δικαιολογεί η φήμη της;Καλησπέρα έχουμε κριτικές από τον κοριτσαρο;
Καλησπέρα έχουμε κριτικές από τον κοριτσαρο;
...εχει καρτελα κριτικων στο γραφειο Magic girls (Δαναη)Ναι ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, ποιά είναι η λεγάμενη; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι την γνωρίζουν από το παρελθόν, το pricetag των 150Ε το δικαιολογεί η φήμη της;
Ευχαριστώ για τις πληφορορίες!
Με πρόλαβες μαν, έψαχνα το λινκ για να τους το δώσω στο πιάτο......εχει καρτελα κριτικων στο γραφειο Magic girls (Δαναη)