You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 349K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.959
- Πόντοι
- 1.346
αλεπουδιαρα!Σε ποια hotel την πας φίλε μου? Να συναντηθούμε τυχαία...
Polysex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 201
Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις (κι αυτό το λέω για να μην τσουβαλιάσω ολο τον κόσμο) που οι *κατ επιλογή κερατάδες υποτακτικοί δεν εχουν ως σκοπό την ψωλή!!! Αν όχι να γαμηθούν κι αυτοί τουλάχιστον να τον πάρουν πίπα!!! Μπορεί να μην το εκδηλώνουν όλοι αλλά κατά βάθος στην πούτσα στοχεύουν.Δε θα πω πολλά. Δύο φορές έτυχε. Και τις δύο φορές βρέθηκα να γαμαω τελικά και τους δύο. Δεν έχω θέμα (τελικά), αλλά ας τα λέμε από την αρχή: τρίο.
ΙσχύειΕίναι ελάχιστες οι περιπτώσεις (κι αυτό το λέω για να μην τσουβαλιάσω ολο τον κόσμο) που οι *κατ επιλογή κερατάδες υποτακτικοί δεν εχουν ως σκοπό την ψωλή!!! Αν όχι να γαμηθούν κι αυτοί τουλάχιστον να τον πάρουν πίπα!!! Μπορεί να μην το εκδηλώνουν όλοι αλλά κατά βάθος στην πούτσα στοχεύουν.
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 3.535
Μεγάλες αλήθειες....Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις (κι αυτό το λέω για να μην τσουβαλιάσω ολο τον κόσμο) που οι *κατ επιλογή κερατάδες υποτακτικοί δεν εχουν ως σκοπό την ψωλή!!! Αν όχι να γαμηθούν κι αυτοί τουλάχιστον να τον πάρουν πίπα!!! Μπορεί να μην το εκδηλώνουν όλοι αλλά κατά βάθος στην πούτσα στοχεύουν.
Να πούμε επίσης ότι πολλά προφίλ σε διάφορα σάιτ που το παίζουν ζευγάρια είναι άντρες που ή απλά καυλαντρίζουν ή που απλά ψάχνουν τον πούτσο απλά κρύβονται πίσω από ένα προφιλ "ζευγαριού"
Τελευταία τροποποίηση:
respect!!!Τυχερε άνθρωπε
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 617
- Πόντοι
- 86
Αυτό που γνωρίζω εγώ φίλε είναι οτι αυτό που περιγράφετε είναι το λεγόμενο cuckold. Υπάρχει και το hotwife lifestyle που ο άντρας ούτε υποτακτικός είναι ούτε να τον πάρει θέλει. 2 διαφορετικά πράγματα υπο διαφορετική οπτική γωνία.Μεγάλες αλήθειες....
Να πούμε επίσης ότι πολλά προφίλ σε διάφορα σάιτ που το παίζουν ζευγάρια είναι άντρες που ή απλά καυλαντρίζουν ή που απλά ψάχνουν τον πούτσο απλά κρύβονται πίσω από ένα προφιλ "ζευγαριού"
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 441
Αυτό νομίζω ότι μου ταιριάζει !Αυτό που γνωρίζω εγώ φίλε είναι οτι αυτό που περιγράφετε είναι το λεγόμενο cuckold. Υπάρχει και το hotwife lifestyle που ο άντρας ούτε υποτακτικός είναι ούτε να τον πάρει θέλει. 2 διαφορετικά πράγματα υπο διαφορετική οπτική γωνία.
Παρομοίως μία φορά και εγώΔε θα πω πολλά. Δύο φορές έτυχε. Και τις δύο φορές βρέθηκα να γαμαω τελικά και τους δύο. Δεν έχω θέμα (τελικά), αλλά ας τα λέμε από την αρχή: τρίο.
Mastoras65
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2021
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Πώς σας πάει να τον βάλετε σε άντρα?Παρομοίως μία φορά και εγώ
Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 201
Τύπε, είναι η καύλα της στιγμήςΠώς σας πάει να τον βάλετε σε άντρα?
Passenger01
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Και στο cuckold δεν είναι κανόνας να είναι ο άντρας υποτακτικός η να τον παίρνει.Αυτό που γνωρίζω εγώ φίλε είναι οτι αυτό που περιγράφετε είναι το λεγόμενο cuckold. Υπάρχει και το hotwife lifestyle που ο άντρας ούτε υποτακτικός είναι ούτε να τον πάρει θέλει. 2 διαφορετικά πράγματα υπο διαφορετική οπτική γωνία.
Παίζουν κ αυτοί που απλά αρέσκονται να βλέπουν να τους γαμανε την γυναίκα χωρίς να συμμετέχουν οι ίδιοι.
Το hotwife lifestyle που λες παίζει και σε θέμα οργίων κ swing κτλ κτλ όπως κ στο cuckold.
Που να ξέρουν εδώ μέσα που οι περισσότεροι είναι παπατζες από cuckold?Και στο cuckold δεν είναι κανόνας να είναι ο άντρας υποτακτικός η να τον παίρνει.
Παίζουν κ αυτοί που απλά αρέσκονται να βλέπουν να τους γαμανε την γυναίκα χωρίς να συμμετέχουν οι ίδιοι.
Το hotwife lifestyle που λες παίζει και σε θέμα οργίων κ swing κτλ κτλ όπως κ στο cuckold.
Passenger01
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Όχι όλοι όμως , μη τα τσουβαλιασουμε όλα. Υπάρχουν κ αγωνιστές δυνατοιΠου να ξέρουν εδώ μέσα που οι περισσότεροι είναι παπατζες από cuckold?
Όχι όλοι όμως , μη τα τσουβαλιασουμε όλα. Υπάρχουν κ αγωνιστές δυνατοι
Εσύ είσαι δύναμη.Γιαυτο και είσαι από τους λίγους εδώ μέσα που έπαιξες με την γυναίκα μου.Όχι όλοι όμως , μη τα τσουβαλιασουμε όλα. Υπάρχουν κ αγωνιστές δυνατοι
Passenger01
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Είσαι μαρτυριαρης.Εσύ είσαι δύναμη.Γιαυτο και είσαι από τους λίγους εδώ μέσα που έπαιξες με την γυναίκα μου.
Έπαιξα η τα έπαιξα ακόμα το ψάχνω.
Εγώ τον έπαιζα πάντωςΕίσαι μαρτυριαρης.
Έπαιξα η τα έπαιξα ακόμα το ψάχνω.
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 441
Έναν τέτοιο πως θα βρούμε ;;;;
Αυστηρά για την γυναίκα , να διευκρινίσω!!!
το μονο ευκολο. περνα μια βολτα απο μπαρ που συχνάζουν μαυροι.Έναν τέτοιο πως θα βρούμε ;;;;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73