Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 288 52,4%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 266 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 127 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    550

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.180
Πόντοι
201
Δε θα πω πολλά. Δύο φορές έτυχε. Και τις δύο φορές βρέθηκα να γαμαω τελικά και τους δύο. Δεν έχω θέμα (τελικά), αλλά ας τα λέμε από την αρχή: τρίο.
Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις (κι αυτό το λέω για να μην τσουβαλιάσω ολο τον κόσμο) που οι *κατ επιλογή κερατάδες υποτακτικοί δεν εχουν ως σκοπό την ψωλή!!! Αν όχι να γαμηθούν κι αυτοί τουλάχιστον να τον πάρουν πίπα!!! Μπορεί να μην το εκδηλώνουν όλοι αλλά κατά βάθος στην πούτσα στοχεύουν.

zozoou

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Υπαρχει κανα στρειτ ,καθαρο ζευγαρι για cuckold?

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις (κι αυτό το λέω για να μην τσουβαλιάσω ολο τον κόσμο) που οι *κατ επιλογή κερατάδες υποτακτικοί δεν εχουν ως σκοπό την ψωλή!!! Αν όχι να γαμηθούν κι αυτοί τουλάχιστον να τον πάρουν πίπα!!! Μπορεί να μην το εκδηλώνουν όλοι αλλά κατά βάθος στην πούτσα στοχεύουν.
Ισχύει

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.270
Πόντοι
3.535
Μεγάλες αλήθειες....

Να πούμε επίσης ότι πολλά προφίλ σε διάφορα σάιτ που το παίζουν ζευγάρια είναι άντρες που ή απλά καυλαντρίζουν ή που απλά ψάχνουν τον πούτσο απλά κρύβονται πίσω από ένα προφιλ "ζευγαριού"

Τελευταία τροποποίηση:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
617
Πόντοι
86
Μεγάλες αλήθειες....

Να πούμε επίσης ότι πολλά προφίλ σε διάφορα σάιτ που το παίζουν ζευγάρια είναι άντρες που ή απλά καυλαντρίζουν ή που απλά ψάχνουν τον πούτσο απλά κρύβονται πίσω από ένα προφιλ "ζευγαριού"
Αυτό που γνωρίζω εγώ φίλε είναι οτι αυτό που περιγράφετε είναι το λεγόμενο cuckold. Υπάρχει και το hotwife lifestyle που ο άντρας ούτε υποτακτικός είναι ούτε να τον πάρει θέλει. 2 διαφορετικά πράγματα υπο διαφορετική οπτική γωνία.

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.425
Πόντοι
441
Αυτό που γνωρίζω εγώ φίλε είναι οτι αυτό που περιγράφετε είναι το λεγόμενο cuckold. Υπάρχει και το hotwife lifestyle που ο άντρας ούτε υποτακτικός είναι ούτε να τον πάρει θέλει. 2 διαφορετικά πράγματα υπο διαφορετική οπτική γωνία.
Αυτό νομίζω ότι μου ταιριάζει !

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.386
Πόντοι
2.306
Δε θα πω πολλά. Δύο φορές έτυχε. Και τις δύο φορές βρέθηκα να γαμαω τελικά και τους δύο. Δεν έχω θέμα (τελικά), αλλά ας τα λέμε από την αρχή: τρίο.
Παρομοίως μία φορά και εγώ

Passenger01

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2021
Like
188
Πόντοι
0
Και στο cuckold δεν είναι κανόνας να είναι ο άντρας υποτακτικός η να τον παίρνει.
Παίζουν κ αυτοί που απλά αρέσκονται να βλέπουν να τους γαμανε την γυναίκα χωρίς να συμμετέχουν οι ίδιοι.
Το hotwife lifestyle που λες παίζει και σε θέμα οργίων κ swing κτλ κτλ όπως κ στο cuckold.

Zen_13

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2025
Like
6.177
Πόντοι
1.041
Και στο cuckold δεν είναι κανόνας να είναι ο άντρας υποτακτικός η να τον παίρνει.
Παίζουν κ αυτοί που απλά αρέσκονται να βλέπουν να τους γαμανε την γυναίκα χωρίς να συμμετέχουν οι ίδιοι.
Το hotwife lifestyle που λες παίζει και σε θέμα οργίων κ swing κτλ κτλ όπως κ στο cuckold.
Που να ξέρουν εδώ μέσα που οι περισσότεροι είναι παπατζες από cuckold?

Zen_13

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2025
Like
6.177
Πόντοι
1.041
Όχι όλοι όμως , μη τα τσουβαλιασουμε όλα. Υπάρχουν κ αγωνιστές δυνατοι
Όχι όλοι όμως , μη τα τσουβαλιασουμε όλα. Υπάρχουν κ αγωνιστές δυνατοι
Εσύ είσαι δύναμη.Γιαυτο και είσαι από τους λίγους εδώ μέσα που έπαιξες με την γυναίκα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom