Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 286 52,3%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 265 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 126 23,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    547

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0
Καλά άμα δει καμιά μεγάλη πούτσα και της ψιθυρίσεις πως θα μπορούσε να τη γευτεί ελεύθερα δεν νομίζω να έλεγε όχι. Απλά θα πρέπει να την έχεις ανάψει αρκετά και να στάζει εκείνη την ώρα, αλλά να μην κάνετε σεξ. Για παράδειγμα όρθια όπως κάνει κάποια δουλειά και εσύ έχεις πάει από πίσω και τη χαδεύεις.
φιλε μαλλον δεν χεις καν γκομενα....οι γυναικες δεν σκεφτοντια καλως ή κακως οπως εμεις.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
φιλε μαλλον δεν χεις καν γκομενα....οι γυναικες δεν σκεφτοντια καλως ή κακως οπως εμεις.
Δεν θα μπω σε συζήτηση για το αν υπάρχει διαφορετικός τρόπος σκέψης και πώς βιώνει ο κάθε άνθρωπος τη φαντασίωση. Θα μείνω στις δικές μου εμπειρίες, που κάποιες όπως είδες τις ανέφερα και θα κλείσω εκεί. Αν θες τις δέχεσαι αν όχι όλα καλά!

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0
Δεν θα μπω σε συζήτηση για το αν υπάρχει διαφορετικός τρόπος σκέψης και πώς βιώνει ο κάθε άνθρωπος τη φαντασίωση. Θα μείνω στις δικές μου εμπειρίες, που κάποιες όπως είδες τις ανέφερα και θα κλείσω εκεί. Αν θες τις δέχεσαι αν όχι όλα καλά!
Όλα καλα...δεν υπαρχει θέμα.

Mysthsxysths

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
361
Πόντοι
21

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.945
Πόντοι
1.041
Η δικιά μου οταν βλέπουμε καμια τσόντα κανει σχόλια για τις πουτσες, ανάλογα με το μεγεθος. Αλλα οταν της το παω γύρω γύρω, αλλάζει κουβεντα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: jeand

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0
Η δικιά μου οταν βλέπουμε καμια τσόντα κανει σχόλια για τις πουτσες, ανάλογα με το μεγεθος. Αλλα οταν της το παω γύρω γύρω, αλλάζει κουβεντα
αυτο μπορει και να το κανουν σχεδον ολες..δεν ειναι σημαδι οτι γουσταρει τετοια φαση παντως

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Δεν διαφωνώ φίλε, αλλά πίστεψέ με επειδή έχω ζήσει το κομμάτι του bull και έχω κάνει άλλου τύπου παιχνίδια, μπορώ να σου πω πως εύκολα ξεκλειδώνει κάποια σε συγκεκριμένη φάση. Κοπέλα που βγαίναμε και δεν ήθελε να ακούσει για τρίο, μετά από λίγο καιρό βρεθήκαμε ξανά ως fuck buddies και μου έλεγε ιστορίες από 2 φορές που δοκίμασε και εξηγούσε πόσο ρόλο είχαν παίξει οι φαντασιώσεις που της δημιουργήθηκαν. Χρόνος και όρεξη αυτό είναι. Δεν σου λέει κάποιος πως θα γίνει lifestyle, αλλά έστω για μία φορά μπορεί να παίξει έστω και σαν φαντασίωση. Προσωπικά έχω δει αρκετές hotwifes που περισσότερο θέλουν να το κάνουν και ο άλλος απλά να ακούει ή να του το λένε μετά, παρά να συμμετέχει.
Το θέμα είναι να δημιουργηθούν οι φαντασιώσεις. Αυτό είναι το δύσκολο. Μετά κάπως την ξεκλειδώνεις να σου ανοιχτεί

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.827
Πόντοι
6.246
Δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν άντρες που θα προτιμούσαν να σκοτώσουν τη γυναίκα τους παρά να τη δουν να τη γαμάει άλλος και άλλοι που το φαντασιώνονται. Αντίστοιχα υπάρχουν γυναίκες που είναι μονογαμικές και γυναίκες που τους αρέσει να είναι με παραπάνω από έναν άντρα ταυτόχρονα. Όταν είσαι με την άλλη πολύ καιρό και μπορείτε να τα συζητάτε όλα, ξέρεις τι της αρέσει. Έχω δει σε swingers bars ζευγάρια που φανερά πηγαίνουν για να δουν τι παίζει (τους καταλαβαίνεις από ότι συνεχώς κοιτάνε δεξιά αριστερά μην τους είδε κανείς γνωστός, αποφεύγουν και να τους ακουμπήσει κάποιος τυχαία). Αν μετά από αυτό εξακολουθεί το ένα μέλος να μη θέλει με τίποτα ,μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Αν εχεις χρόνο και ορεξη γραψε καμία εμπειρία σου να ξεροχυσουμε..
Μία από τις αγαπημένες μου είναι με μία τύπισσα που πάντα έπαιζε κάτι το ερωτικό (30 χρονών τότε και οι δύο μας). Είχα πάει σπίτι της και ήταν εκεί ο φίλος της που της είχε πει για ανοιχτή σχέση κλπ, αλλά η άλλη είχε ξενερώσει. Καθώς αράζαμε και πίναμε ποτάκια μετα μουσικής έπαιξε η ιδέα να βάλουμε καμιά ταινία. Εγώ να πω εδώ πως έχω πάει σαν φίλος της. Εκεί που αράζουμε καναπέ ο άλλος δέχεται κλήση στο τηλέφωνο από δουλειά και πάει δίπλα να μιλήσει. Η τύπισσα έρχεται πιο κοντά και ξαπλώνει στα πόδια μου. Εγώ βάζω το χέρι πάνω της και προχωράει προς το ντεκολτέ που ήταν πολύ δυνατό. Παίζω με τις ρώγες της, γελάει αυτή και ο άλλος έχει βγει μπαλκόνι καπνίζοντας και μιλώντας τηλέφωνο. Κοιτάζοντας όμως παράλληλα και εμάς. Η τύπισσα κάνει μία κίνηση και χώνει το χέρι της μέσα από το παντελόνι μου (είχα σκάσει με χαλαρή φόρμα γιατί ήταν μία από αυτές τις σάπιες Κυριακές πριν το γραφείο. Το δικό μου χέρι είχε φύγει και είχε πάει στο δικό της παντελόνι από μέσα και έπαιζα πάνω από το στρινγκ. Κάποια στιγμή σηκώνεται μου λέει δεν γίνεται αυτό το πράγμα με ενοχλεί και δεν μπορώ να δω την ταινία, γονατίζει και το βάζει στο στόμα της. Ο τύπος απ' έξω ακόμα μιλάει και καπνίζει. Έχει αράξει σε μία καρέκλα μας έχει πλάγια και κοιτάζει λίγο εμάς λίγο το υπερπέραν με μυστήριες κινήσεις στο παντελόνι του πάντα από πάνω. Τον γράφω λίγο στα παπάρια μου έχοντας καταλάβει πως γουστάρει τη φάση και μπορεί να μην ασχολείται και τόσο με τη δουλειά και εστιάζω ταινία και βυζιά. Τελικά ρίχνω ένα δυνατό χύσιμο μέσα στο στόμα της. Χαρούμενη σηκώνεται και πάει ξανά στη θέση που ήταν. Ο τύπος γυρίζει μέσα. Μας λέει σαν να μην έγινε τίποτα πως του έσπασαν τα νεύρα και τελείωσε ο καπνός. Πάει περίπτερο και μας ρώτησε αν θέλουμε καμιά μπύρα. Είπαμε ναι. Γύρισε, είδαμε την ταινία και γύρισα μετά σπίτι μου. Το σκηνικό δεν είναι από τα πιο ακραία, αλλά μου άρεσε η όλη στάση του τύπου με το μπαλκόνι που ήθελε να το παίζει χαλαρός και γούσταρε φουλ το σκηνικό.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.486
Πόντοι
3.506
έχω την εντύπωση το χτίσιμο του τριο ως φαντασίωση βοηθάει, το αλκοόλ και η στιγμή είναι καταλύτες
Περισσότερο από όλα βοηθάνε το πόσο έντονα έχει όρεξη να πειραματιστεί (το ανοικτό μυαλό δηλαδή) και το αν υφίσταται η φιληδονία ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητας.

Τελευταία τροποποίηση:

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0
Περισσότερο από όλα βοηθάνε το πόσο έντονα έχει όρεξη να πειραματιστεί (το ανοικτό μυαλό δηλαδή) και το αν υφίσταται η φιληδονία ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητας.
Αυτο ειναι το κλειδι! Η διαθεση για να δοκιμασει νεα πραγματα και να πειραματιστεί. Ακόμα και απο το πιο απλο πραγμα μπορει να ξεκινησει ενα ωραιο ταξίδι, το οποιο σιγουρα χρειαζεται πολυ χρονο, υπομονη και χτίσιμο. Βασικο η σχεση να ειναι ηδη δυνατη αναμεσα στο ζευγαρι.

pantelisathina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
1.886
Πόντοι
201
Είναι πολύ δυνατή φαντασίωση… Αλλά θέλει με τρόπο και σιγά - σιγά… Παίζει ρόλο η ηλικία και το πόσα χρόνια είσαι μαζί με την άλλη… Αλλιώς είναι δύσκολο! Εγώ ξεκίνησα στην διάρκεια του σεξ να το αναφέρω, έπειτα το βλέπαμε σε ταινίες( πάλι κατά την διάρκεια του σεξ), πήγαμε και σε swinger club( χωρίς να κάνουμε τίποτα), και σε strip club όπου της πήρα χορό( prive), εκεί έγινε λίγο παιχνίδι αφού φρόντισα εγώ να μείνει με την φούστα όρθια( κωλος έξω), και της είχα βγάλει σουτιέν! Αλλά και πάλι δεν κάνει κάτι τρελό ο stripper… Προφανώς απαγορεύεται και φοβούνται ή ήθελε b2b χορό και αν το συνεχίζαμε να είχε λίγο παραπάνω σόου! Για να μην τα πολυλογώ, είχαμε εμπειρία 2 φορές με επαγγελματία και μάλιστα μαύρο! Άψογος, κύριος, καθαρός! Κάθεται περίπου 2 ώρες! Δοκιμάστε το αλλά υπό προϋποθέσεις… Φροντίστε να το γουστάρετε πραγματικά κι οι δυο αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην σχέση σας…
Έχουμε τρόπο επικοινωνίας με τον επαγγελματία μαυρουλη?

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Ενημερωτικά κάποιες γυρίζουν και λίγο κατουρημένες γιατί τραβάνε το ξεφτίλισμα λίγο παραπάνω. ;)
Αναλογα την σχεση που εχει ο καθενας. Εαν με την γυναικα σου γουσταρετε τη φαση και σας αρεσει να τα λετε ολα δεν γινεται αυτο.
Εαν η γυναικα ειναι λιγο τ@ν@ ε ναι θα συμβει μαλλον

Huntwifejim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Like
4.489
Πόντοι
446

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.