Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 286 52,3%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 265 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 126 23,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    547
Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Η συγκεκριμένη πρακτική είναι πολύ συνήθης και δεν προσομοιάζει σε αυτό που έχεις θέσει ως στόχο. Καλύτερα να το κάνεις αυτό οταν παίζετε με δονητές. Δηλαδή όταν τη παίρνεις και πιπώνει ταυτόχρονα βεντουζωμένο δονητή, οταν σε ρουφάει και έχει ταυτόχρονα μεσα της δονητή ή οταν τη πηδας και έχει ταυτόχρονα και την άλλη τρύπα της γεμάτη.
Επειδή δονητές δεν παίζουν ας το κάνω με δάχτυλο ώστε να μπουν σιγά σιγά και αυτοί στο παιχνίδι

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Το πιο ωραίο είναι να ετοιμάζεται μπροστά σου να την γλύφεις και να φεύγει

Να σου στέλνει που και που κανένα ηχητικό
«Μωρό μου είναι καλά η αργησω» και ενδιάμεσα από κάθε λέξη βογγητό γιατί εκείνη την ώρα. Μπαίνει το κρέας .

Να γυρίζει πίσω χυμένη και χαμογελαστή και να κάθεται πάνω στο καυλί σου να φιλιέστε και να σου τα λέει

Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα αλλά θα ήθελα
Ενημερωτικά κάποιες γυρίζουν και λίγο κατουρημένες γιατί τραβάνε το ξεφτίλισμα λίγο παραπάνω. ;)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.486
Πόντοι
3.506
Επειδή δονητές δεν παίζουν ας το κάνω με δάχτυλο ώστε να μπουν σιγά σιγά και αυτοί στο παιχνίδι
Τότε το ξεχνάς.... είναι πολύ πίσω και έχεις πολύ μεγάλο δρόμο. Το δαχτυλάκι ειναι εκ των ουκ άνευ.

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Τότε το ξεχνάς.... είναι πολύ πίσω και έχεις πολύ μεγάλο δρόμο. Το δαχτυλάκι ειναι εκ των ουκ άνευ.
Δεν το ξεχνάω. Εχω κάνει πιο ακραία.

Θα τα καταφέρω να την πείσω να δωθεί σε άλλον

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Δεν το ξεχνάω. Εχω κάνει πιο ακραία.

Θα τα καταφέρω να την πείσω να δωθεί σε άλλον
Φίλε μου, το θέμα δεν είναι τι ακραίο έχεις κάνει εσύ στο παρελθόν, αλλά για πόσο ακραία πράγματα είναι έτοιμη η σύζυγος. Και η δικιά μου φτιάχνεται με τέτοια σκηνικά, να τη γαμαω και να ρουφάει δονητη ας πούμε, αλλά μου έχει εξηγήσει πως αυτό συμβαίνει επειδή καυλώνει στη φάση μαζί μου και δεν το συζητάει να μπει και τρίτος στο παιχνίδι. Παρ όλα αυτά, καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Φίλε μου, το θέμα δεν είναι τι ακραίο έχεις κάνει εσύ στο παρελθόν, αλλά για πόσο ακραία πράγματα είναι έτοιμη η σύζυγος. Και η δικιά μου φτιάχνεται με τέτοια σκηνικά, να τη γαμαω και να ρουφάει δονητη ας πούμε, αλλά μου έχει εξηγήσει πως αυτό συμβαίνει επειδή καυλώνει στη φάση μαζί μου και δεν το συζητάει να μπει και τρίτος στο παιχνίδι. Παρ όλα αυτά, καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Σε ευχαριστώ φίλε.

Πολύ δίκιο έχεις αλλά εννοώ ότι εγώ έχω πείσμα. Θα το παλέψω όσο με παίρνει και αν ενδώσει στον πειρασμό καλώς

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Σε ευχαριστώ φίλε.

Πολύ δίκιο έχεις αλλά εννοώ ότι εγώ έχω πείσμα. Θα το παλέψω όσο με παίρνει και αν ενδώσει στον πειρασμό καλώς
Καλά θα κάνεις. Όσο σου επιτρέπουν τα όρια που θέτει η σύζυγος φυσικά.

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.945
Πόντοι
1.041
Θελω να καταθεσω και εγω την ιδια επιθυμία που εχω για την γυναικα μου.. να την δω με αλλον.. Αλλα ειναι πολυ δυσκολο, ειναι χαμηλων τονων και δυσκολα θα το δεχτει.. Δυστυχως

panos_london_athens

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Like
674
Πόντοι
81
Θελω να καταθεσω και εγω την ιδια επιθυμία που εχω για την γυναικα μου.. να την δω με αλλον.. Αλλα ειναι πολυ δυσκολο, ειναι χαμηλων τονων και δυσκολα θα το δεχτει.. Δυστυχως
έχω την εντύπωση το χτίσιμο του τριο ως φαντασίωση βοηθάει, το αλκοόλ και η στιγμή είναι καταλύτες

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Το κρατάς ως φαντασίωση και προχωράς!

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Να πω και το δράμα μου. Κυρία, σεξεργάτρια, που έχουμε αναπτύξει μια καλή σχέση, μου έχει προτείνει όσες φορές έχουμε βρεθεί να κανονίσουμε τρίο με τη γυναίκα μου. Μου το ζητάει, σχεδόν επιτακτικά. Και δεν μπορώ να το κάνω γιατί σε πρόταση που είχα κάνει στη σύζυγο στο παρελθόν ούτε που το συζητούσε να με δει με άλλη γυναίκα. Και το συγκεκριμένο τρίο ειναι η απόλυτη φαντασιωση για εμένα.

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Να πω και το δράμα μου. Κυρία, σεξεργάτρια, που έχουμε αναπτύξει μια καλή σχέση, μου έχει προτείνει όσες φορές έχουμε βρεθεί να κανονίσουμε τρίο με τη γυναίκα μου. Μου το ζητάει, σχεδόν επιτακτικά. Και δεν μπορώ να το κάνω γιατί σε πρόταση που είχα κάνει στη σύζυγο στο παρελθόν ούτε που το συζητούσε να με δει με άλλη γυναίκα. Και το συγκεκριμένο τρίο ειναι η απόλυτη φαντασιωση για εμένα.
Τι λες τώρα ρε φίλε…

Πραγματικά λυπάμαι

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Καλά άμα δει καμιά μεγάλη πούτσα και της ψιθυρίσεις πως θα μπορούσε να τη γευτεί ελεύθερα δεν νομίζω να έλεγε όχι. Απλά θα πρέπει να την έχεις ανάψει αρκετά και να στάζει εκείνη την ώρα, αλλά να μην κάνετε σεξ. Για παράδειγμα όρθια όπως κάνει κάποια δουλειά και εσύ έχεις πάει από πίσω και τη χαδεύεις.

Nickpg33

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
6.945
Πόντοι
1.041
Καλά άμα δει καμιά μεγάλη πούτσα και της ψιθυρίσεις πως θα μπορούσε να τη γευτεί ελεύθερα δεν νομίζω να έλεγε όχι. Απλά θα πρέπει να την έχεις ανάψει αρκετά και να στάζει εκείνη την ώρα, αλλά να μην κάνετε σεξ. Για παράδειγμα όρθια όπως κάνει κάποια δουλειά και εσύ έχεις πάει από πίσω και τη χαδεύεις.
Λες απλα να της εδειχνα μια μεγαλη πουτσα και να ελεγε αμεσως ναι;; Δεν ειναι τοσο απλο

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Η πραγματικότητα φίλε μου διαφέρει από αυτά που βλέπουμε στις τσόντες. Και να είσαι σίγουρος πως το μυαλό της γυναίκας διαφέρει από αυτό του άντρα.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Η πραγματικότητα φίλε μου διαφέρει από αυτά που βλέπουμε στις τσόντες. Και να είσαι σίγουρος πως το μυαλό της γυναίκας διαφέρει από αυτό του άντρα.
Δεν διαφωνώ φίλε, αλλά πίστεψέ με επειδή έχω ζήσει το κομμάτι του bull και έχω κάνει άλλου τύπου παιχνίδια, μπορώ να σου πω πως εύκολα ξεκλειδώνει κάποια σε συγκεκριμένη φάση. Κοπέλα που βγαίναμε και δεν ήθελε να ακούσει για τρίο, μετά από λίγο καιρό βρεθήκαμε ξανά ως fuck buddies και μου έλεγε ιστορίες από 2 φορές που δοκίμασε και εξηγούσε πόσο ρόλο είχαν παίξει οι φαντασιώσεις που της δημιουργήθηκαν. Χρόνος και όρεξη αυτό είναι. Δεν σου λέει κάποιος πως θα γίνει lifestyle, αλλά έστω για μία φορά μπορεί να παίξει έστω και σαν φαντασίωση. Προσωπικά έχω δει αρκετές hotwifes που περισσότερο θέλουν να το κάνουν και ο άλλος απλά να ακούει ή να του το λένε μετά, παρά να συμμετέχει.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Δεν διαφωνώ φίλε, αλλά πίστεψέ με επειδή έχω ζήσει το κομμάτι του bull και έχω κάνει άλλου τύπου παιχνίδια, μπορώ να σου πω πως εύκολα ξεκλειδώνει κάποια σε συγκεκριμένη φάση. Κοπέλα που βγαίναμε και δεν ήθελε να ακούσει για τρίο, μετά από λίγο καιρό βρεθήκαμε ξανά ως fuck buddies και μου έλεγε ιστορίες από 2 φορές που δοκίμασε και εξηγούσε πόσο ρόλο είχαν παίξει οι φαντασιώσεις που της δημιουργήθηκαν. Χρόνος και όρεξη αυτό είναι. Δεν σου λέει κάποιος πως θα γίνει lifestyle, αλλά έστω για μία φορά μπορεί να παίξει έστω και σαν φαντασίωση. Προσωπικά έχω δει αρκετές hotwifes που περισσότερο θέλουν να το κάνουν και ο άλλος απλά να ακούει ή να του το λένε μετά, παρά να συμμετέχει.
Το ακούω αυτό που λες.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Το ακούω αυτό που λες.
Το θέμα είναι η άλλη να το επενδύσει στη φαντασία της με ό,τι θέλει. Κάποιες γουστάρουν ξεφτίλισμα και απόλυτη υποταγή από έναν άλλον άντρα, άλλες να ξεφτιλίσουν τον δικό τους και άλλες το βλέπουν ρομαντικά, ως κομμάτι της απόλυτης εμπιστοσύνης. Έχω δει πολλά και έχω γνωστές που έχουν κάνει πολλά αντίστοιχα.

• Like
Αντιδράσεις: DEXERW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom