Είναι ο τύπος που φτιάχνει αλλεπάλληλα προφίλ και λέει "στέλνω σε πμ την κοπέλα μου με μαγιό". Η "κοπέλα" του είναι μια φωτογραφία από το ίντερνετ πιθανόν. Επειδή τον έμαθαν στα νήματα με τις φωτογραφίες, το γύρισε στο swinging.
Πιθανό να μην είναι πάνω από 17 ετών οπότε οι μύστες καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.

Δε ξέρω για τους άλλους αλλά σε εμένα μου έστειλε φωτογραφίες χωρίς να καλύψει το πρόσωπο του η της δικιάς του και επειδή μπερδεύτηκα στις φωτό που έστειλε (ήταν διαφορετική η μία με την άλλη σε πόζα και ας ήταν η ίδια κοπέλα)μου είπε να κοιτάξω καλύτερα είναι η ίδια.
Από χτες δεν έδωσε σημεία ζωής (και εννοείται του έστειλα αρκετά μυνήματα μπας και,αλλά τπτ)οπότε η είναι ακόμα ένα από τα απειρία ναυάγια του σάιτ η είναι πιτσιρικάς και δεν ξέρει να ψάχνεται.
Αν διαβάζεις (που θα τα διαβάσεις αυτά που γράφουμε δεν υπάρχει περίπτωση)πριν με η μας κράξεις:
1)άλλαξε προσέγγιση,πέρα από ηθικά λάθος (κοροϊδεύεις συστηματικα κόσμο και θα σου γυρίσει μπούμερανγκ,δεν είναι δυνατόν στην ΊΔΙΑ ομάδα να ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ το ίδιο μύνημα και να μην έχεις δει τα μνματα που σου έχουν στείλει ήδη από χθες) είσαι και σε τρόπο προσέγγισης γενικά λάθος
2)ΜΗΝ στέλνεις εικόνες με πλήρη πρόσωπα.Ο κόσμος είναι πολύ μικρός (πέρα από κακός και ανήθικος)εδώ και φαντάσου τι γλέντια -με τη κακή έννοια - θα έχουν να γίνουν αν πέσεις σε γνωστό η συγγενή.
3)άλλαξε ομάδα που τα γράφεις αυτά.Ενας μύστης ήδη στην είπε σχετικά με το ότι αν ψαχνοσουν αναμεσα σε αλλά ζευγάρια θα έτρωγες πόρτα η κράξιμο,ωπος θες πες το και το πέρασες στο ντουκου (αρκετοί είναι αλλά σε έναν επικεντρώνομαι ως το πιο ιδανικό παράδειγμα)
Κάτι τελευταίο, στα εγραψα εδω για να τα δείς γιατί ούτε που πρόκειται να δείς τα μυνηματα που έστειλα (εκτός αν τα δεις από εδώ).Μπορει να είσαι ευαίσθητη ψυχή, μπορεί να είσαι ο πιο εντάξει τυπάς που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου και να μην ξέρεις πως να το κινήσεις το θέμα.ΠΡΙΝ ΚΡΆΞΕΙΣ,δες τι και που έκανες λάθος ,δες αν μας έδωσες το δικαίωμα να σου γράψουμε τα όσα σου γράψαμε και μετά απαντα.