Νέα

CUCKOLD εμπειρία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
12
Like
12
Πόντοι
0
Μπορείς να της χαρίσεις ένα μασαζ παρουσία δίκη σου στο κεντρο μου όπου κάνω τις συνεδρίες μου κ όλα θα ξεκινήσουν γλυκα κ όμορφα!!!

Ερώτηση για τους cuckold φίλους. Πως νιώθετε που έχετε αυτό το kink; Θα προτιμούσατε να σας αρέσει κάτι άλλο αν είχατε την επιλογή; Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά μπερδεμένος γιατί ο κόσμος μπορεί να είναι αρκετά σκληρός για τα γούστα αυτά (ειδικά οι άνδρες που δεν έχουν αυτό το kink), αλλά από την άλλη ίσως αυτό να κάνει την φάση να με τραβάει πιο πολύ.
Σίγουρα δεν θα προτιμούσα να εχω κατι άλλο. Οσο πιο taboo ειναι κάτι τοσο πιο απολαυστικο. Σιγουρα παντως δεν ειναι κάτι που μπορειςνα το μοιραστείς με φιλους κτλπ. ΜΙα χαρα ειναι αλλα κράτα το για τον εαυτό σου και τη σχέση σου..εφόσον κι αυτη ειναι οκ με κάτι τέτοιο.
 

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Μηνύματα
434
Κριτικές
1
Like
613
Πόντοι
81
το έγραψα και σε παλαιότερο θέμα, ένας φίλος 35+ είναι ελέυθερος και ενδιαφέρεται για τέτοια σχέση με κοπ[έλα ελέυθερη επίσης, και επειδή ξέρει πως είμαι μπουρδελιάρης, με ρώτησε αν παίζει κάτι τέτοιο:Υπάρχει κανένα σάιτ για ελεύθερους κερατάδες;
 

Gtp_user

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Μηνύματα
83
Κριτικές
12
Like
378
Πόντοι
290
Αγαπητέ νηματοθέτη στείλε φώτο της γυναίκας σου pm, και αν βλέπεται ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω. Θα στην γΗιξαω όσο πιο καλά μπορώ απλώς δεν πλησιάζεις κοντά οκ? Βλέπεις από απόσταση

Λολ θέμα ανοιγμένο από το 2017..... Άντε γεια
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom