Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραιο θεμα. μου ειχε τυχει μια φορα (χωρις φανερες σχετικες (χεστικες) παρενεργειες στη γκομενα)Σας έχει τύχει να γαμάτε και να σας έρθει το σκατό στον κώλο έτοιμο να βγει;
Εχετε χεστεί ενώ πηδάτε σε πορνείο;
Πάκης Σαπάκηςπως ξερουμε οτι δεν ηταν της γκομενας τυπε?Στο Κωνσταντινουπόλεως 166Α (δεν υπήρχε το διπλανό ακόμα) με το που μπήκα στο δωμάτιο ο προηγούμενος είχε χέσει πάνω στα σεντόνια κανονικά. Πολύ πράγμα και φρέσκο.
Ήταν προσφορά του μαγαζιού αυτή η υπηρεσία εκείνο τον καιρό μαζί με το ακάποτο. Απλά μου άλλαξαν δωμάτιο. Τσατσά δεν υπήρχε. Η μπόχα όμως ήταν διάχυτη σε όλο το μπουρδέλο. Όλα αυτά μετά από κραιπάλη σχεδόν ξημερώματα!
μερικοί μας μιλούν για ίχνη μερέντας. Δεν πάνε καλά!
![]()
Πάκης Σαπάκης
Κι εβγα εξω!Ω ρε φίλε. Χέσε μέσα!
Μπορεί να ήταν και του τσάτσου αλλά αυτός είχε φύγει. Το σίγουρο ήταν ότι ήταν φρέσκα!πως ξερουμε οτι δεν ηταν της γκομενας τυπε?

και σε εμενα, φταιει οτι καθημερινα γαμουσα κωλο, οποτε στατιστικα καποιες φορες θα τυχει. δεν ειναι τιποτα μπροστα στην καυλα της στιγμης και την απολαυση. ενταξει μετα αντι να παω αργα αργα για πλυσιμο μετα απο χαλαρωμα , φευγω πυραυλος χωρις αγκαλιτσες και τα συναφη, σιγα τα ωα.τυπε νηματοθετη στο αλλαζω να πουμεμου χει τυχει να πηδαω γκομενακι κωλαντερο και καπου εκει στο βαθος του τουνελ
να τρακερνει πουτσοκεφαλο πανω σε σκατουλα
![]()
Πω ρε παιδια...εμενα μου χει τυχει να με πιασει κοψιμο την ωρα του σεξ στο Διδυμου.
Δυστυχως δεν εχυσα...
Εκοψα το γαμησι εδιωξα την ιεροδουλο και το χεσιμο με βρηκε στη μηχανη στο Κηφησο με.το σκατο να πεφτει ως την καλτσα..

Τα μάζεψες κι έφυγες;τυπε νηματοθετη στο αλλαζω να πουμεμου χει τυχει να πηδαω γκομενακι κωλαντερο και καπου εκει στο βαθος του τουνελ
να τρακερνει πουτσοκεφαλο πανω σε σκατουλα
![]()

ΠΕΘΑΝΑ

Δυο φορές το δόλιο το ασανσέρ την πλήρωσετο χέσιμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ με έπιασε στην ουρά ταμείο στο σουπερμάρκετ.
Δεν θα πω λεπτομέρειες, έζησα δραματικές στιγμές λουσμένος στον ιδρώτα ψώνισα κανονικά οδήγησα και τελικά χέστηκα στο ασανσέρ στο σπίτι. Είμαι ήρωας όμως, έπρεπε να έχω χεστεί νωρίτερα.
Another time I sharted (farted with shit). Σε υπόγειο πάρκινγκ αυτό. Την ψιλιάστηκα γιατί μύριζε σκατίλα στο ασανσέρ μετά.