Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dude08

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Στο ωράριο λέει οτι Πεμπτη με Σαββατο ανοίγει απο τις 18:00. Ξέρει κανείς τι παίζει νωρίς;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Καλησπέρα. Στο ωράριο λέει οτι Πεμπτη με Σαββατο ανοίγει απο τις 18:00. Ξέρει κανείς τι παίζει νωρίς;
Δεν εχει ποτά, σερβιρουν καφεδακι, με ποικιλια γλυκων κουταλιου

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
να πω και εγω το βάσανο μου......επισκεψη την προηγουμένη εβδομαδα,βλεπω ΕΥΑ, να ειναι με εναν 25αρι και να κατεβαζει τα ποτακια της,μετα εχει σειρα ενας 60+,ποτακια και επανω για πριβε, σε 15 λεπτα κατεβηκε, σειρα ενας καλοβαλμενος 55+ που απο οτι καταλαβα ηταν νγνωστος γενικα στο μαγαζι,ποτακια , χαμουρεματακι,κλπ..............ανεβασμα πριβε.........μια ωρα μετα δεν ειχε κατεβει.........δεν με πειθει κανενας οτι δεν το κανει.....απλα το κανει με οποιον και αμα γουσταρει.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Αν είναι να χαλάσεις 2-3κ σε επισκέψεις και μίνιμουμ κανα 200ρι μέσο όρο στην επίσκεψη μήπως και σου κάτσει η συγκεκριμένη δεν το λες και vfm... λέω εγώ τώρα.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
151
Πόντοι
6
Καλομ τυπακι,χαβαλε...........δεν κανει κατι επανω
Ναι ωραίο τυπακι ειναι,και αποψτα αρπακτικά τα σλαβικα τη προτιμο!
Αρρώστησα με τη κωλαρα της!
Αλλα για χορούς δε παω,ποτακι και επάνω αν είναι..

• Like
Αντιδράσεις: AHATIS

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
Αν είναι να χαλάσεις 2-3κ σε επισκέψεις και μίνιμουμ κανα 200ρι μέσο όρο στην επίσκεψη μήπως και σου κάτσει η συγκεκριμένη δεν το λες και vfm... λέω εγώ τώρα.
σωστά τα λες.....αλλα τα γούστα ,πληρώνονται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ωραίο τυπακι ειναι,και αποψτα αρπακτικά τα σλαβικα τη προτιμο!
Αρρώστησα με τη κωλαρα της!
Αλλα για χορούς δε παω,ποτακι και επάνω αν είναι..
εχει κωλαρα

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
να πω και εγω το βάσανο μου......επισκεψη την προηγουμένη εβδομαδα,βλεπω ΕΥΑ, να ειναι με εναν 25αρι και να κατεβαζει τα ποτακια της,μετα εχει σειρα ενας 60+,ποτακια και επανω για πριβε, σε 15 λεπτα κατεβηκε, σειρα ενας καλοβαλμενος 55+ που απο οτι καταλαβα ηταν νγνωστος γενικα στο μαγαζι,ποτακια , χαμουρεματακι,κλπ..............ανεβασμα πριβε.........μια ωρα μετα δεν ειχε κατεβει.........δεν με πειθει κανενας οτι δεν το κανει.....απλα το κανει με οποιον και αμα γουσταρει.
Fιλε η Εύα που λες είναι μια ουκρανεζα γύρω στα 30 Μαξ με κατσαρό μαλλί σχετικά ψηλή μελαχρινή?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.440
Πόντοι
9.086
Fιλε η Εύα που λες είναι μια ουκρανεζα γύρω στα 30 Μαξ με κατσαρό μαλλί σχετικά ψηλή μελαχρινή?
Εύα πρώην Άθενς -Εμμα στο Babylon(ή ΑΙΜΑ) γιατι θες στάξιμο....για τα ενδοτερα

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
ολα σωστα.εκτος απο το μαλλι και την χωρα......καρε ειναι ασύμμετρο, και ειναι Ρωσίδα.......η περιγραφη σου μου φερνει την ΠΩΛΙΝΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εύα πρώην Άθενς -Εμμα στο Babylon(ή ΑΙΜΑ) γιατι θες στάξιμο....για τα ενδοτερα
ΣΩΣΤΟΣ!

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
Ωραίο μωρο ,μοντελε, απο Αιθιοπία,δεν θυμαμαι ονομα.......θεωρητικά δεν το κανει...........

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.440
Πόντοι
9.086
  • Like
Αντιδράσεις: AHATIS