You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Casa Babylon
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 555K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 4.420
Δεν εχει ποτά, σερβιρουν καφεδακι, με ποικιλια γλυκων κουταλιουΚαλησπέρα. Στο ωράριο λέει οτι Πεμπτη με Σαββατο ανοίγει απο τις 18:00. Ξέρει κανείς τι παίζει νωρίς;
Καλομ τυπακι,χαβαλε...........δεν κανει κατι επανωΡε παίδες,αυτή η Στεφάνια,έχει πάει κάποιος πάνω;ψήνομαι!
τα ιδια που παίζουν και μετα....με λιγότερες κοπελιέςΚαλησπέρα. Στο ωράριο λέει οτι Πεμπτη με Σαββατο ανοίγει απο τις 18:00. Ξέρει κανείς τι παίζει νωρίς;
να πω και εγω το βάσανο μου......επισκεψη την προηγουμένη εβδομαδα,βλεπω ΕΥΑ, να ειναι με εναν 25αρι και να κατεβαζει τα ποτακια της,μετα εχει σειρα ενας 60+,ποτακια και επανω για πριβε, σε 15 λεπτα κατεβηκε, σειρα ενας καλοβαλμενος 55+ που απο οτι καταλαβα ηταν νγνωστος γενικα στο μαγαζι,ποτακια , χαμουρεματακι,κλπ..............ανεβασμα πριβε.........μια ωρα μετα δεν ειχε κατεβει.........δεν με πειθει κανενας οτι δεν το κανει.....απλα το κανει με οποιον και αμα γουσταρει.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.295
- Πόντοι
- 456
Φίλε καλημέρα... Με ΟΛΕΣ τις "δεν" συμβαίνει αυτό...απλα το κανει με οποιον και αμα γουσταρει.
το θεμα ειναι οτι με εμενα ειναι στο ΔΕΝΦίλε καλημέρα... Με ΟΛΕΣ τις "δεν" συμβαίνει αυτό...
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.295
- Πόντοι
- 456
Ε τι να κάνεις τώρα? Unlucky. Βρες άλλη ρε που θα ψήνεταιτο θεμα ειναι οτι με εμενα ειναι στο ΔΕΝ
βρε πολλες εχουν ψηθει........αλλα εχω κολλησει εκει..........μεχρι να ερθει το επομενο αλογοΕ τι να κάνεις τώρα? Unlucky. Βρες άλλη ρε που θα ψήνεται

spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 151
- Πόντοι
- 6
Ναι ωραίο τυπακι ειναι,και αποψτα αρπακτικά τα σλαβικα τη προτιμο!Καλομ τυπακι,χαβαλε...........δεν κανει κατι επανω
Αρρώστησα με τη κωλαρα της!
Αλλα για χορούς δε παω,ποτακι και επάνω αν είναι..
σωστά τα λες.....αλλα τα γούστα ,πληρώνονταιΑν είναι να χαλάσεις 2-3κ σε επισκέψεις και μίνιμουμ κανα 200ρι μέσο όρο στην επίσκεψη μήπως και σου κάτσει η συγκεκριμένη δεν το λες και vfm... λέω εγώ τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει κωλαραΝαι ωραίο τυπακι ειναι,και αποψτα αρπακτικά τα σλαβικα τη προτιμο!
Αρρώστησα με τη κωλαρα της!
Αλλα για χορούς δε παω,ποτακι και επάνω αν είναι..
Fιλε η Εύα που λες είναι μια ουκρανεζα γύρω στα 30 Μαξ με κατσαρό μαλλί σχετικά ψηλή μελαχρινή?να πω και εγω το βάσανο μου......επισκεψη την προηγουμένη εβδομαδα,βλεπω ΕΥΑ, να ειναι με εναν 25αρι και να κατεβαζει τα ποτακια της,μετα εχει σειρα ενας 60+,ποτακια και επανω για πριβε, σε 15 λεπτα κατεβηκε, σειρα ενας καλοβαλμενος 55+ που απο οτι καταλαβα ηταν νγνωστος γενικα στο μαγαζι,ποτακια , χαμουρεματακι,κλπ..............ανεβασμα πριβε.........μια ωρα μετα δεν ειχε κατεβει.........δεν με πειθει κανενας οτι δεν το κανει.....απλα το κανει με οποιον και αμα γουσταρει.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 9.086
Εύα πρώην Άθενς -Εμμα στο Babylon(ή ΑΙΜΑ) γιατι θες στάξιμο....για τα ενδοτεραFιλε η Εύα που λες είναι μια ουκρανεζα γύρω στα 30 Μαξ με κατσαρό μαλλί σχετικά ψηλή μελαχρινή?
ολα σωστα.εκτος απο το μαλλι και την χωρα......καρε ειναι ασύμμετρο, και ειναι Ρωσίδα.......η περιγραφη σου μου φερνει την ΠΩΛΙΝΑFιλε η Εύα που λες είναι μια ουκρανεζα γύρω στα 30 Μαξ με κατσαρό μαλλί σχετικά ψηλή μελαχρινή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΩΣΤΟΣ!Εύα πρώην Άθενς -Εμμα στο Babylon(ή ΑΙΜΑ) γιατι θες στάξιμο....για τα ενδοτερα
Ωραίο μωρο ,μοντελε, απο Αιθιοπία,δεν θυμαμαι ονομα.......θεωρητικά δεν το κανει...........
Για ποια λες; Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Αν μπορείς να διευκρινήσεις
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 9.086
Μια ωραία Αιθιοπίνα ψηλή αδύνατη στο Μπαμπυλον που όντως μάλλον δεν.....Για ποια λες; Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Αν μπορείς να διευκρινήσεις
ψηλη , αδυνατη, μιλαει ελληνικα, εγω την ειδα πριν 15 ημερες,ωραια κοπελαΓια ποια λες; Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Αν μπορείς να διευκρινήσεις
ψηλη , αδυνατη, μιλαει ελληνικα, εγω την ειδα πριν 15 ημερες,ωραια κοπελα
Ψηλή και αδύνατη; Δηλαδή μοντελε
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις