Νέα

Caissa Sexy Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 634
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.322
Πόντοι
456
Κοιτάξτε, το θέμα είναι πολύ απλό. Το πρώτης κατηγορίας call girl έχει συγκεκριμένη ταρίφα για μπουκάλι και χορό, μερικές εκατοντάδες ευρώ. Οι μέτριες και ανθυπομέτριες από πλευράς εμφάνισης υπάρχουν για όσους διαθέτουν σαφώς πιο λίγα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.322
Πόντοι
456
Να ρωτήσω. Στο 50ρικο prive, τι υπηρεσίες παίζουν; Χορός πριβέ απλά;
Είχα πάρει μόνο μια φορά στα 50 ευρώ πριν από πολλά χρόνια μια Ρωσίδα και ήταν ένας απλός χορός, απλά μεγαλύτερης διάρκειας. Ήταν ευγενική, πεντακάθαρη, στρέτη και σοβαρή κοπέλα, πολύ πολιτισμένη γενικά, από τις ωραίες εμπειρίες στον χόρο των στριπ της Συγγρού που την θυμάμαι ακόμα..

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Κατέληξα λοιπον χθες το βράδυ στο caissa. Ανοίγω την πόρτα, κάθομαι bar, όπου έρχονται κάποιες κοπέλες και ξεκινάμε την κουβέντα. Όταν ήρθε η Άνι, ένα μελαχρινό petite κοριτσάκι από την κολομβία που μιλάει πολύ καλά αγγλικά, δεν αντιστάθηκα και πήγα για χορό. Πολύ δυναμική στον χορό με όρεξη. Όταν τελειώσαμε μου είπε υπάρχει και το πριβέ στα 50 ευρώ και το σεξ 150 ευρώ. Θα προτιμούσε το δεύτερο μου είπε. Καλά λέω ευγενικά θα δούμε μετά. Πηγαίνω να κάτσω στο bar ξανά και σταμπάρω μία γυναικάρα ξανθιά κοντά στα 30 με 35, με πλούσιες βυζάρες. Μιλούσε με έναν κύριο αρκετή που καθόταν στο bar κι αυτός. Εγώ της έριχα ματιές λέω θα έρθει δεν μπορεί. Μετά πήγε σε άλλη μια παρέα σε ένα τραπέζι τα λέγανε και μετά σε δεύτερο τραπέζι. Μου έκανε εντύπωση ότι με όλους μιλούσε πολύ οικεία, αγκαλιές κλπ σαν να γνωρίζονταν. Τελος πάντων, ήταν αργά και δούλευα σήμερα οπότε έφυγα μετά από μία ωρα. Λογικά θα παω και σήμερα και θα κρατήσω σημειώσεις για να τις μοιραστώ σε κριτική.

manos968

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2022
Like
46
Πόντοι
0
παιδια οταν πατε καισσα να παρετε την ιολη μια ξανθια ουκρανη με βυζαρες τουμπανο ειναι. μια φορα την ειχα παρει 3 χορους και 2 πριβε το απλο και το φουλ με ξετρελανε.

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
παιδια οταν πατε καισσα να παρετε την ιολη μια ξανθια ουκρανη με βυζαρες τουμπανο ειναι. μια φορα την ειχα παρει 3 χορους και 2 πριβε το απλο και το φουλ με ξετρελανε.
Στο φουν πριβέ πόσο προχωράει;

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Εκτός μάχης για 5-6 χρόνια, αποφάσισα να πάω μια βόλτα να "ενημερωθω" για τα δεδομένα. Τα φιλαράκια δε ψηθηκαν αλλα δε γαμιεται λεω μονος. Σύντομη περιήγηση στο bou και αποφασιζω Caissa. Το πλάνο έλεγε κανα δυο ποτάκια κι αμα γυαλισει κάτι κανα δυο πριβε. Μπαίνω και με παρκάρουν στο μπάρ. Πριν κάνω ένα τσιγάρο και εγκληματιστώ στο χώρο ερχεται η Μπέλα. Ελληνίδα μάλλον γιατι μιλαγε άπταιστα, πολύ ομορφη αλλα πολυ σλιμ για τα γουστα μου. Ακολουθεί χωρις ιδιαίτερη καθυστέρηση η Ξενια. Ουκρανιδα κορμάρα και πολυ γλυκιά. Πάμε πριβέ 15λεπτο. Πολύ φιλοτιμη και με όρεξη. Μου είπε να πάμε για παραπάνω αλλα δεν ήξερα ακομα τα κολπα οποτε αρνηθηκα ευγενικά για αργότερα. Πίσω μπαρ το ποτό μου, έρχεται η Σιελα (καπως έτσι). Βραζιλιάνα πολυ σλιμ αλλά με βυζι τούμπανο πλαστικό. Επειδη ήταν πολυ φιλική και προσχαρη πάμε για απλό χορό που τον τιμησε και πίστευω πάνω απο το προβλεπομενο 3 λεπτο. Επιστροφη στο μπάρ. Ερχεται κοντα να παρει την κοκακολα της η Μπαρμπι. Βενεζουελάνα κορμάρα στις αναμενομενες προδιαγραφές λατινας. Παμε για χορο της λεω, παμε. Απλο χορό αλλά δεν ειχε καθόλου όρεξη. Κωλάρα αλλα με ξεπεταξε σε ουτε 3 λεπτά. Απογοητεύτηκα γιατι θα την επαιρνα και πριβε. Εχω σταμπαρει μια ψιλή με γυαλιά και μεγαλο βυζι αλλά την έχει πάρει αγκαζε μονοτερμα σε καναπε ενας "μεγαλωμένος" που του πηγαιναν γενικά κοπέλες συστημένες με ποτά (και σαμπανιες ισως) και κουβέντα. Ή τουλάχιστον αυτο μπορεσα να δω. Αφού διαφαινοταν ακυρο απο τη ψιλή λεω να τελειώσω το ποτό και να επιστρέψω στη βάση αλλά με επισκέπτεται η Μάγιερ. Κολομπιάνα μελαχρινή κορμάρα, ελάχιστα ελληνικά κι ελάχιστα αγγλικά οποτε κουβέντα δε μπορούσε να γινει. Πάμε για πριβέ; πάμε. Η "θεια" με της κάρτες μου την ανοιγεί να πάρω το "φούλ πακετο" γιατι "ειναι πολύ καλη" αλλά πρωτη μάχη μετα 5ετίας και εξ απίνης αρνούμαι και πάμε πριβέ. Σχετικός "πόλεμος"σ το πριβέ, όντως πολύ καλή και μου λεει πάμε για συνέχεια. Έχοντας σχεδον φτάσει υποκύπτω και λεω δε γαμιέται πάμε. 150ρι και παμε για φουλ. Κλαρίνο, και μετά στα 4 ανέτειλε ο ήλιος της ανατολής. Εξαιρετική! Έπρεπε να ακουσω τη "θεια" εξαρχής. Δε χρειαζόταν να μεσολαβίσει το 50ρι πριβέ. Προς γνώση και συμμόρφωση. Το Ροστερ του μαγαζιού εξαιρετικό (χωρίς να γνωριζω τι άλλο παίζει στην πιάτσα). Το σόου πολύ καλό με μείξη απλων χορευτικων και ντιλντο σόου. Θα το ξαναεπισκευτώ οταν δοθεί η ευκαιρία. Οι τιμές 10 ποτό, 10 απλός χορός, 50 πριβέ 15λεπτο, 150 μισάωρο φουλ πακέτο και 250 το ωριαίο. Τα 150-250 δεν προβλέπονται για όλες τις κοπέλες. Αυτά. Καλή δυναμη!
Καλησπέρα! Είναι τόσο καλό το ρόστερ όσο περιγράφεις; Χρησιμοποίησες την λέξη «slim» για πολλά κορίτσια, και μου τράβηξες την προσοχή, γιατί με τις δήθεν νταρντάνες έχει παραγίνει το κακό. Για πόσες κοπέλες περίπου μιλάμε ποσοτικά στο μαγαζί, αν φυσικά έχεις εικόνα. Και μια τελευταία ερώτηση: 150 μισάωρο φουλ πακέτο όταν λες, υποθέτω δεν είναι… φουλ. Το φυλάνε για το ωριαίο. Ή κάνω λάθος;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.322
Πόντοι
456
Καλησπέρα! Είναι τόσο καλό το ρόστερ όσο περιγράφεις; Χρησιμοποίησες την λέξη «slim» για πολλά κορίτσια, και μου τράβηξες την προσοχή, γιατί με τις δήθεν νταρντάνες έχει παραγίνει το κακό. Για πόσες κοπέλες περίπου μιλάμε ποσοτικά στο μαγαζί, αν φυσικά έχεις εικόνα. Και μια τελευταία ερώτηση: 150 μισάωρο φουλ πακέτο όταν λες, υποθέτω δεν είναι… φουλ. Το φυλάνε για το ωριαίο. Ή κάνω λάθος;
Βρε το Caissa πάντα είχε full χορό στα 100 και μετά έγινε 150, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό, από full nude μέχρι δεν ξέρω τι, απλά τα μοντέλα εκεί μέσα δεν είναι σε αυτό το πόστο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο τύπος εκεί μέσα ακόμα και τις μέτριες τις επέλεγε πάντα προσεκτικά να είναι και λίγο νοστιμούλες και όχι τα τρίμπαζα που βλέπεις στα β' διαλογής στριπ. Κάνει πάντα καλή δουλειά .

Τελευταία τροποποίηση:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Βρε το Caissa πάντα είχε full χορό στα 100 και μετά έγινε 150, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό, από full nude μέχρι δεν ξέρω τι, απλά τα μοντέλα εκεί μέσα δεν είναι σε αυτό το πόστο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο τύπος εκεί μέσα ακόμα και τις μέτριες τις επέλεγε πάντα προσεκτικά να είναι και λίγο νοστιμούλες και όχι τα τρίμπαζα που βλέπεις στα β' διαλογής στριπ. Κάνει πάντα καλή δουλειά .

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Ομολογώ δεν το ήξερα. Απείχα από το… σπορ πολύ καιρό και στο Caissa δεν έχω πάει -ακόμα. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου και σ’ ευχαριστώ.

rokolaw

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
32
Like
1.409
Πόντοι
2.390

Και το μαγαζί έχει καλό χώρο

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.322
Πόντοι
456
Και το μαγαζί έχει καλό χώρο
Όλο το μαγαζί από άκρη σε άκρη ήταν και είναι πάντα φροντισμένο. Εάν πάει κάποιος Τρίτη, Τετάρτη ή Κυριακή θα αισθανθεί πραγματικά χαλαρά και ότι βρίσκεται μέσα σε μπαρ. Έχει την αίσθηση του μικρού και φιλόξενου χώρου.

• Like
Αντιδράσεις: kapsa

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.277
Πόντοι
4.180
Υποτονικα τα πραγματα και χθες, δε βλεπω και λογο να γραψω κριτικη..

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Επειδή έχω να περάσω χρόνια από Caissa, στο 50αρι πριβέ γίνεται παιχνίδι ή τίποτα πια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom