Ναι στα περισσοτερα στριπ είναι για πρόγραμμα μιας ώρας.10 € η είσοδος, 10€ απλός χορός, 35€ ποτό στις κοπέλες. 50€ απλό prive 10 λεπτά.
Τα 300€ που λέτε είναι για sex?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caissa Sexy Queens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 618
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κοίταξε, παλιά είχε μέτριες ανατολικές και αστεράτες ανατολικές. Τώρα έχει Σλατίνες για τα μικρά ποσά και γύρω από το μπαρ κορμιά αγαλμάτινα για χοντρό κέρασμα. Πήγαινε φορτωμένος και θα σε φτιάξουν αυτοί πολύ καλά, είναι ειδικοί.Πήγε κανείς πρόσφατα?
Ρόστερ καλό κακό?
Εκτός μάχης για 5-6 χρόνια, αποφάσισα να πάω μια βόλτα να "ενημερωθω" για τα δεδομένα. Τα φιλαράκια δε ψηθηκαν αλλα δε γαμιεται λεω μονος. Σύντομη περιήγηση στο bou και αποφασιζω Caissa. Το πλάνο έλεγε κανα δυο ποτάκια κι αμα γυαλισει κάτι κανα δυο πριβε. Μπαίνω και με παρκάρουν στο μπάρ. Πριν κάνω ένα τσιγάρο και εγκληματιστώ στο χώρο ερχεται η Μπέλα. Ελληνίδα μάλλον γιατι μιλαγε άπταιστα, πολύ ομορφη αλλα πολυ σλιμ για τα γουστα μου. Ακολουθεί χωρις ιδιαίτερη καθυστέρηση η Ξενια. Ουκρανιδα κορμάρα και πολυ γλυκιά. Πάμε πριβέ 15λεπτο. Πολύ φιλοτιμη και με όρεξη. Μου είπε να πάμε για παραπάνω αλλα δεν ήξερα ακομα τα κολπα οποτε αρνηθηκα ευγενικά για αργότερα. Πίσω μπαρ το ποτό μου, έρχεται η Σιελα (καπως έτσι). Βραζιλιάνα πολυ σλιμ αλλά με βυζι τούμπανο πλαστικό. Επειδη ήταν πολυ φιλική και προσχαρη πάμε για απλό χορό που τον τιμησε και πίστευω πάνω απο το προβλεπομενο 3 λεπτο. Επιστροφη στο μπάρ. Ερχεται κοντα να παρει την κοκακολα της η Μπαρμπι. Βενεζουελάνα κορμάρα στις αναμενομενες προδιαγραφές λατινας. Παμε για χορο της λεω, παμε. Απλο χορό αλλά δεν ειχε καθόλου όρεξη. Κωλάρα αλλα με ξεπεταξε σε ουτε 3 λεπτά. Απογοητεύτηκα γιατι θα την επαιρνα και πριβε. Εχω σταμπαρει μια ψιλή με γυαλιά και μεγαλο βυζι αλλά την έχει πάρει αγκαζε μονοτερμα σε καναπε ενας "μεγαλωμένος" που του πηγαιναν γενικά κοπέλες συστημένες με ποτά (και σαμπανιες ισως) και κουβέντα. Ή τουλάχιστον αυτο μπορεσα να δω. Αφού διαφαινοταν ακυρο απο τη ψιλή λεω να τελειώσω το ποτό και να επιστρέψω στη βάση αλλά με επισκέπτεται η Μάγιερ. Κολομπιάνα μελαχρινή κορμάρα, ελάχιστα ελληνικά κι ελάχιστα αγγλικά οποτε κουβέντα δε μπορούσε να γινει. Πάμε για πριβέ; πάμε. Η "θεια" με της κάρτες μου την ανοιγεί να πάρω το "φούλ πακετο" γιατι "ειναι πολύ καλη" αλλά πρωτη μάχη μετα 5ετίας και εξ απίνης αρνούμαι και πάμε πριβέ. Σχετικός "πόλεμος"σ το πριβέ, όντως πολύ καλή και μου λεει πάμε για συνέχεια. Έχοντας σχεδον φτάσει υποκύπτω και λεω δε γαμιέται πάμε. 150ρι και παμε για φουλ. Κλαρίνο, και μετά στα 4 ανέτειλε ο ήλιος της ανατολής. Εξαιρετική! Έπρεπε να ακουσω τη "θεια" εξαρχής. Δε χρειαζόταν να μεσολαβίσει το 50ρι πριβέ. Προς γνώση και συμμόρφωση. Το Ροστερ του μαγαζιού εξαιρετικό (χωρίς να γνωριζω τι άλλο παίζει στην πιάτσα). Το σόου πολύ καλό με μείξη απλων χορευτικων και ντιλντο σόου. Θα το ξαναεπισκευτώ οταν δοθεί η ευκαιρία. Οι τιμές 10 ποτό, 10 απλός χορός, 50 πριβέ 15λεπτο, 150 μισάωρο φουλ πακέτο και 250 το ωριαίο. Τα 150-250 δεν προβλέπονται για όλες τις κοπέλες. Αυτά. Καλή δυναμη!
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 4.180
Γιατί εκτός μάχης? αμα το αφησεις σε αφηνει.. Αντε, welcome backΕκτός μάχης για 5-6 χρόνια, αποφάσισα να πάω μια βόλτα να "ενημερωθω" για τα δεδομένα. Τα φιλαράκια δε ψηθηκαν αλλα δε γαμιεται λεω μονος. Σύντομη περιήγηση στο bou και αποφασιζω Caissa. Το πλάνο έλεγε κανα δυο ποτάκια κι αμα γυαλισει κάτι κανα δυο πριβε. Μπαίνω και με παρκάρουν στο μπάρ. Πριν κάνω ένα τσιγάρο και εγκληματιστώ στο χώρο ερχεται η Μπέλα. Ελληνίδα μάλλον γιατι μιλαγε άπταιστα, πολύ ομορφη αλλα πολυ σλιμ για τα γουστα μου. Ακολουθεί χωρις ιδιαίτερη καθυστέρηση η Ξενια. Ουκρανιδα κορμάρα και πολυ γλυκιά. Πάμε πριβέ 15λεπτο. Πολύ φιλοτιμη και με όρεξη. Μου είπε να πάμε για παραπάνω αλλα δεν ήξερα ακομα τα κολπα οποτε αρνηθηκα ευγενικά για αργότερα. Πίσω μπαρ το ποτό μου, έρχεται η Σιελα (καπως έτσι). Βραζιλιάνα πολυ σλιμ αλλά με βυζι τούμπανο πλαστικό. Επειδη ήταν πολυ φιλική και προσχαρη πάμε για απλό χορό που τον τιμησε και πίστευω πάνω απο το προβλεπομενο 3 λεπτο. Επιστροφη στο μπάρ. Ερχεται κοντα να παρει την κοκακολα της η Μπαρμπι. Βενεζουελάνα κορμάρα στις αναμενομενες προδιαγραφές λατινας. Παμε για χορο της λεω, παμε. Απλο χορό αλλά δεν ειχε καθόλου όρεξη. Κωλάρα αλλα με ξεπεταξε σε ουτε 3 λεπτά. Απογοητεύτηκα γιατι θα την επαιρνα και πριβε. Εχω σταμπαρει μια ψιλή με γυαλιά και μεγαλο βυζι αλλά την έχει πάρει αγκαζε μονοτερμα σε καναπε ενας "μεγαλωμένος" που του πηγαιναν γενικά κοπέλες συστημένες με ποτά (και σαμπανιες ισως) και κουβέντα. Ή τουλάχιστον αυτο μπορεσα να δω. Αφού διαφαινοταν ακυρο απο τη ψιλή λεω να τελειώσω το ποτό και να επιστρέψω στη βάση αλλά με επισκέπτεται η Μάγιερ. Κολομπιάνα μελαχρινή κορμάρα, ελάχιστα ελληνικά κι ελάχιστα αγγλικά οποτε κουβέντα δε μπορούσε να γινει. Πάμε για πριβέ; πάμε. Η "θεια" με της κάρτες μου την ανοιγεί να πάρω το "φούλ πακετο" γιατι "ειναι πολύ καλη" αλλά πρωτη μάχη μετα 5ετίας και εξ απίνης αρνούμαι και πάμε πριβέ. Σχετικός "πόλεμος"σ το πριβέ, όντως πολύ καλή και μου λεει πάμε για συνέχεια. Έχοντας σχεδον φτάσει υποκύπτω και λεω δε γαμιέται πάμε. 150ρι και παμε για φουλ. Κλαρίνο, και μετά στα 4 ανέτειλε ο ήλιος της ανατολής. Εξαιρετική! Έπρεπε να ακουσω τη "θεια" εξαρχής. Δε χρειαζόταν να μεσολαβίσει το 50ρι πριβέ. Προς γνώση και συμμόρφωση. Το Ροστερ του μαγαζιού εξαιρετικό (χωρίς να γνωριζω τι άλλο παίζει στην πιάτσα). Το σόου πολύ καλό με μείξη απλων χορευτικων και ντιλντο σόου. Θα το ξαναεπισκευτώ οταν δοθεί η ευκαιρία. Οι τιμές 10 ποτό, 10 απλός χορός, 50 πριβέ 15λεπτο, 150 μισάωρο φουλ πακέτο και 250 το ωριαίο. Τα 150-250 δεν προβλέπονται για όλες τις κοπέλες. Αυτά. Καλή δυναμη!
caissa καλουλι, ζεστό, μπορεις να κανεις παιχνιδι, αν σ αρεσει κατι
ειχα πει να "σοβαρευτώ" στη ζωή μου κι αλλα τετοιαΓιατί εκτός μάχης? αμα το αφησεις σε αφηνει.. Αντε, welcome back
caissa καλουλι, ζεστό, μπορεις να κανεις παιχνιδι, αν σ αρεσει κατι
ποιο άλλο συνιστάς να επισκεφτω;
Τι εννοείς δηλαδή; Ότι υπάρχουν προγράμματα με περισσότερο χρήμα;Τα 150-250 δεν προβλέπονται για όλες τις κοπέλες.
οτι δεν πανε ολες οι κοπελες για φουλ απ οτι καταλαβαΤι εννοείς δηλαδή; Ότι υπάρχουν προγράμματα με περισσότερο χρήμα;
Α, καλά αυτό συμβαίνει από καταβολής κόσμου. Πρέπει να είναι νέο παιδί, συμπεριφέρεται λες κι έχει ανακαλύψει την Αμερική. Κάτι έχει ακουστεί για αύξηση σε τριακόσια πρόσφατα, γι'αυτό ρώτησα.οτι δεν πανε ολες οι κοπελες για φουλ απ οτι καταλαβα
Α, καλά αυτό συμβαίνει από καταβολής κόσμου. Πρέπει να είναι νέο παιδί, συμπεριφέρεται λες κι έχει ανακαλύψει την Αμερική. Κάτι έχει ακουστεί για αύξηση σε τριακόσια πρόσφατα, γι'αυτό ρώτησα.
Aν εννοείς εμένα, νέο δε με λεγες αλλα ευχαριστώ για τα καλά σου λογια
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 4.180
Ε, ολοι περασαμε αυτη τη φαση, κατα την οποια θεωρουσαμε το στριπ απλα χαβαλε, μαλακια λουμπεν διασκεδαση. Προσωπικα το στριπ με κρατησε στα ισια μου στις στιγμες που περιμενα οτι αυτο θα το κανει το ετερον ημισυ.ειχα πει να "σοβαρευτώ" στη ζωή μου κι αλλα τετοια
ποιο άλλο συνιστάς να επισκεφτω;
Τεσπα..
Μπαμπιλον ειναι αυτη τη στιγμη χοτ, κομψη συμπεριφορα απο κοπελες, αλλα ακριβο, καθως ειναι αδερφακι του αλκατραζ. Απλα δεν εχει το χωρο για να κανει τα σοου του αλκα.
Υπαρχουν και τα Β κλας, που, αν βρεις κατι καλο, μπορεις να περασεις πολυ καλα. Π.χ καισσα, φβι
Μη σε φοβιζει να πας μονος. Οκ, εκ πρωτης φερνει σε λιγο ''καταντια'', συν οτι δεν εχεις με ποιον να σχολιασεις. Αλλα αμα ειναι να περιμενεις να βρεις παρεα για τα παντα που σ αρεσουν, φεξε μου και γλυστρισα..
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.339
- Πόντοι
- 8.340
Babylon και caissa τρέχουν της ίδιες τιμές σε χορούς, πριβε απλό και φούλ απ'ότι είδα, και το babylon το λες και πιο φθηνό αν πάς για ώρα. τουλάχιστον με κάποιες που είναι στα 200€/ω.Μπαμπιλον ειναι αυτη τη στιγμη χοτ, κομψη συμπεριφορα απο κοπελες, αλλα ακριβο, καθως ειναι αδερφακι του αλκατραζ. Απλα δεν εχει το χωρο για να κανει τα σοου του αλκα.
Υπαρχουν και τα Β κλας, που, αν βρεις κατι καλο, μπορεις να περασεις πολυ καλα. Π.χ καισσα, φβι
Εγώ έχω άλλη απορία, στο babylon το πριβέ ώρας γίνεται σε άλλο χώρο ή εκει που γίνονται τα μισάωρα?
Επίσης το φβι Β κλας οκ, το caissa γιατί έτσι? Έχω ίσως και δεκαετία να πατήσω εκεί το πόδι μου και δεν ξέρω τι παίζει.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 4.180
Όπως πληρώνεις στον πανω οροφο στο μπαμπιλον, τα πριβε γινονται κατα βαση απεναντι απο το ταμειο και μπροστα, ενω της μιας ωρας γινονται στο βαθος. Εκτος αν υπαρχει συνωστισμος, οποτε για να μην περιμενουν τα της ωρας, μπαινουν και αλλου. Αλλα σπανιως, καθως τα μισαωρα εχουν κατι κουρτινακια, ενω της ωρας εχουν φουλ καλυψη,Babylon και caissa τρέχουν της ίδιες τιμές σε χορούς, πριβε απλό και φούλ απ'ότι είδα, και το babylon το λες και πιο φθηνό αν πάς για ώρα. τουλάχιστον με κάποιες που είναι στα 200€/ω.
Εγώ έχω άλλη απορία, στο babylon το πριβέ ώρας γίνεται σε άλλο χώρο ή εκει που γίνονται τα μισάωρα?
Επίσης το φβι Β κλας οκ, το caissa γιατί έτσι? Έχω ίσως και δεκαετία να πατήσω εκεί το πόδι μου και δεν ξέρω τι παίζει.
Το καισσα και το φβι αυτη τη στιγμη ειναι πανω κατω τα ιδια. Οταν λεω β κλας, δεν εννοω κανα καταγωγι τυπου string και toys. Εννοω οτι δεν εχουν ουτε τα σοου του αλκα ουτε την ποικιλια. Αυτο μονο, τιποτε χειροτερο
Εντάξει, ένα τετρακοσάρι κλασικά είναι όπως πάντα, ένα μπουκάλι και τα παρεπόμενα, ας μην το κουράζουμε το πράγμα. Στο Κίνκυ και στο Αλκατραζ δεν ξέρω, μπορεί να είναι και παραπάνω, γιατί δεν πηγαίνω πια καθόλου.Όπως πληρώνεις στον πανω οροφο στο μπαμπιλον, τα πριβε γινονται κατα βαση απεναντι απο το ταμειο και μπροστα, ενω της μιας ωρας γινονται στο βαθος. Εκτος αν υπαρχει συνωστισμος, οποτε για να μην περιμενουν τα της ωρας, μπαινουν και αλλου. Αλλα σπανιως, καθως τα μισαωρα εχουν κατι κουρτινακια, ενω της ωρας εχουν φουλ καλυψη,
Το καισσα και το φβι αυτη τη στιγμη ειναι πανω κατω τα ιδια. Οταν λεω β κλας, δεν εννοω κανα καταγωγι τυπου string και toys. Εννοω οτι δεν εχουν ουτε τα σοου του αλκα ουτε την ποικιλια. Αυτο μονο, τιποτε χειροτερο
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 4.180
500 είναι. Αν παίξει έκπτωση, οκ. Αλλά 500 είναι. Και, ναι, μπουκάλι κλπ, πολύ σωστάΕντάξει, ένα τετρακοσάρι κλασικά είναι όπως πάντα, ένα μπουκάλι και τα παρεπόμενα, ας μην το κουράζουμε το πράγμα. Στο Κίνκυ και στο Αλκατραζ δεν ξέρω, μπορεί να είναι και παραπάνω, γιατί δεν πηγαίνω πια καθόλου.
Δεν ξέρω αλλά για μπουκάλι δεν έχω πάει ποτέ στο Κίνκυ. Δεν μου αρέσει και αυτό το πράγμα που είναι σαν πλατεία με τους καναπέδες. Το Caissa είναι πιο ανθρώπινο, σε πιο μικρή κλίμακα φτιαγμένο. Πάντως λες ότι είναι 500 το σύνολο. Στα μικρότερα στριπ τα πιο ποιοτικά, οχι τύπου Queens δηλαδή, δεν είναι το μπουκάλι στα 150 περίπου και ο χορός στα 250; Έχω λίγο καιρό να πάω. Έχουν αυξηθεί οι τιμές κι άλλο;500 είναι. Αν παίξει έκπτωση, οκ. Αλλά 500 είναι. Και, ναι, μπουκάλι κλπ, πολύ σωστά
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 4.180
Πολύ σωστά, μπορει και να μη φτασει και 250Δεν ξέρω αλλά για μπουκάλι δεν έχω πάει ποτέ στο Κίνκυ. Δεν μου αρέσει και αυτό το πράγμα που είναι σαν πλατεία με τους καναπέδες. Το Caissa είναι πιο ανθρώπινο, σε πιο μικρή κλίμακα φτιαγμένο. Πάντως λες ότι είναι 500 το σύνολο. Στα μικρότερα στριπ τα πιο ποιοτικά, οχι τύπου Queens δηλαδή, δεν είναι το μπουκάλι στα 150 περίπου και ο χορός στα 250; Έχω λίγο καιρό να πάω. Έχουν αυξηθεί οι τιμές κι άλλο;
Και πόσο φτάνει ;Πολύ σωστά, μπορει και να μη φτασει και 250
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.164
- Πόντοι
- 4.180
Αναλογα τη συνεννοηση. Και λιγοτερο απο 250 παντως, για τα μικρα λεμε πανταΚαι πόσο φτάνει ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις