Νέα

ΑΤΙΑ - UFO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
7
Πόντοι
11
Μην το παίρνεις προσωπικά Τζόνυμαξ. Όλα αυτά που γράφω, δεν είναι για εσένα!

Επίσης: ΔΕΝ ΑΠΟΡΙΠΤΩ την εξέλιξη βασε επιστημονικών κεκτημένων.

ΑΠΟΡΙΠΤΩ την συμπερασματολογία βάσει ψευδοεπιστήμης.

Ας πούμε: Μπορεί ο άνθρωπος σε κάποια χρόνια να μπορεί να πηγαίνει σε άλλους πλανήτες , να συναντήσει εξωγήινους κ.λ.π.

Αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟ αυτή την στιγμή η Γη να είναι κέντρο διερχόμενων ούφο τα οποία σφάζουν αγελάδες για να πάρουν ντι εν έη τους, να έχουν καθοδηγήσει τους ατλαντίδες και μετά να τους αφάνισαν, να συνεργάζονται με κυβερνήσεις κ.λ.π

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
16
Τώρα μιλάς λογικά...
Αν το θέτεις έτσι θα συμφωνήσω, οι ακρότητες και οι γενικοί αφορισμοί δε μου αρέσουν!
Δεν νομίζω όμως εγώ να ανέφερα ποτέ τέτοιες γελοιότητες.....
Απλά έδειξα κάποια πράγματα που μου κινούν την περιέργεια
Thanks iso....

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις iso9002 αφου προτιμας να ζεις σε μια αληθηνη κολαση παρα σε ενα ψευτικο παραδεισο φανταζομαι οτι θα συνηδειτοποιεις οτι υπαρχουν ποιο εξυπνοι απο σενα ποιο μορφωμενοι απο σενα.ωστοσο μπορει να μην υπαρχουν ενδειξεις αλλα πες μου πως να υπαρχουν ενδειξεις για κατι το υπερφυσικο! δεν ειναι ολα μαθηαμτικα και φυσικη ειναι και λιγο απο τα αλλα που εσυ σνομπαρεις και χλευαζεις με την διαφορα οτι αντιθετως απο σενα ξερω πολυ καλα τι ειναι η επιστημη και που βασιζεται μαλλον εσυ πρεπει να μαθεις να εισαι ανοιχτομυαλος και το τι ειναι επιστημη καπιοι μαλλον εχουν μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα και τα 2 μακρια και τα 2 για διαφορετικες χρησεις η επιστημη και η θρησκεια ειναι οι 2 οψεις στην ιδια πλευρα του νομισματος. ειπες οτι η σιωπη ειναι αδυναμια και η αποστροφη φοβος εγω λεω οτι η σιωπη ειναι χρυσος και η αποστροφη γινεται οταν κατι το βαριεσαι η οταν σου σπαει τα ουμπαλα με το ιδιο πραμα ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει αυτα που λενε?ουυυυυυυυ και ολοι αυτοι λενε τα ιδια πραματα βρειτε να πειτε και κατι καινουριο ανοιχτομυαλος δεν νομιζω να εισαι για τον λογο το οτι κραζεις τρελα χωρις λογο κατι το οποιο δεν σε εχει βλαψει και στην τελικη  αλλοι ειναι αυτοι που βιαζουν κλεβουν τρωνε τα λεφτα μας και κανουν πολεμους και μην πεις που ειναι ο θεος σου και τετοια γιατι και παλι εμεις οι ιδιοι ειμαστε υπευθυνοι για τις επιλογες μας αρκει μονο να σκεφτεις οτι πριν μερικα χρονια στις εκλογες των ΗΠΑ το 43% ψιφησε τον μπουσ απο κει και περα τα συμπερασματα δικα σου! ειναι σαν να κανω εγω ενα μεγαλο λαθος στην ζωη μου και να κατηγορω του δικους μου που με εφεραν στον κοσμο αυτο! επισης οι ορθολογιστες δεν ηταν ουτε ο θεος ουτε ο ανθρωπακος που πιστευε στον μεσαιωνα ηταν ο παπας το βατικανο και η ιερα εξεταση πχ την ιωννα της λωρενης την καψανε ως μαγισσα οι αγγλοι ενω ηταν θρησκοληπτη.ο παπας δεν αφορισε μονο τους επιστημονες αλλα και οσους πιστευε οτι θα τον ριξουν απο την εξουσια γιατι εκανε τις σταυροφοριες? η ορθοδοξη εκκλησια ποτε δεν εκανε κατι τετοιο.στην τελικη χεστικα για το τι πιστευει ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει αρκει να μην προσβαλει τις αξιες μου και αυτα που πιστευω αντε γιατι πολυ παρατραβηξε. επιστημη και θρησκεια ειναι 2 πραματα διαφορετικα το ενα εχει ιστορικες αποδειξεις και τεκμηρια και το αλλο χρησιμοποιει την φυσικη και τα μαθηματικα.ειναι σαν συγκρινω εναν ποδοσφαιριστη με ενα μπασκεμπολιστα και οι 2 παιζουν μπαλα και οι 2 εχουν σκοπο να διασκεδασουν τον κοσμο και να βγαλουν τα λεφτα τους μονο που και οι 2 κανουν κατι το διαφορετικο. παρτε το αλλιως εχει καμια σχεση τα νεα ελληνικα με τα μαθηματικα???

Επισκέπτης
ξερεις iso9002 αφου προτιμας να ζεις σε μια αληθηνη κολαση παρα σε ενα ψευτικο παραδεισο φανταζομαι οτι θα συνηδειτοποιεις οτι υπαρχουν ποιο εξυπνοι απο σενα ποιο μορφωμενοι απο σενα.ωστοσο μπορει να μην υπαρχουν ενδειξεις αλλα πες μου πως να υπαρχουν ενδειξεις για κατι το υπερφυσικο! δεν ειναι ολα μαθηαμτικα και φυσικη ειναι και λιγο απο τα αλλα που εσυ σνομπαρεις και χλευαζεις με την διαφορα οτι αντιθετως απο σενα ξερω πολυ καλα τι ειναι η επιστημη και που βασιζεται μαλλον εσυ πρεπει να μαθεις να εισαι ανοιχτομυαλος και το τι ειναι επιστημη καπιοι μαλλον εχουν μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα και τα 2 μακρια και τα 2 για διαφορετικες χρησεις η επιστημη και η θρησκεια ειναι οι 2 οψεις στην ιδια πλευρα του νομισματος. ειπες οτι η σιωπη ειναι αδυναμια και η αποστροφη φοβος εγω λεω οτι η σιωπη ειναι χρυσος και η αποστροφη γινεται οταν κατι το βαριεσαι η οταν σου σπαει τα ουμπαλα με το ιδιο πραμα ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει αυτα που λενε?ουυυυυυυυ και ολοι αυτοι λενε τα ιδια πραματα βρειτε να πειτε και κατι καινουριο ανοιχτομυαλος δεν νομιζω να εισαι για τον λογο το οτι κραζεις τρελα χωρις λογο κατι το οποιο δεν σε εχει βλαψει και στην τελικη  αλλοι ειναι αυτοι που βιαζουν κλεβουν τρωνε τα λεφτα μας και κανουν πολεμους και μην πεις που ειναι ο θεος σου και τετοια γιατι και παλι εμεις οι ιδιοι ειμαστε υπευθυνοι για τις επιλογες μας αρκει μονο να σκεφτεις οτι πριν μερικα χρονια στις εκλογες των ΗΠΑ το 43% ψιφησε τον μπουσ απο κει και περα τα συμπερασματα δικα σου! ειναι σαν να κανω εγω ενα μεγαλο λαθος στην ζωη μου και να κατηγορω του δικους μου που με εφεραν στον κοσμο αυτο! επισης οι ορθολογιστες δεν ηταν ουτε ο θεος ουτε ο ανθρωπακος που πιστευε στον μεσαιωνα ηταν ο παπας το βατικανο και η ιερα εξεταση πχ την ιωννα της λωρενης την καψανε ως μαγισσα οι αγγλοι ενω ηταν θρησκοληπτη.ο παπας δεν αφορισε μονο τους επιστημονες αλλα και οσους πιστευε οτι θα τον ριξουν απο την εξουσια γιατι εκανε τις σταυροφοριες? η ορθοδοξη εκκλησια ποτε δεν εκανε κατι τετοιο.στην τελικη χεστικα για το τι πιστευει ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει αρκει να μην προσβαλει τις αξιες μου και αυτα που πιστευω αντε γιατι πολυ παρατραβηξε. επιστημη και θρησκεια ειναι 2 πραματα διαφορετικα το ενα εχει ιστορικες αποδειξεις και τεκμηρια και το αλλο χρησιμοποιει την φυσικη και τα μαθηματικα.ειναι σαν συγκρινω εναν ποδοσφαιριστη με ενα μπασκεμπολιστα και οι 2 παιζουν μπαλα και οι 2 εχουν σκοπο να διασκεδασουν τον κοσμο και να βγαλουν τα λεφτα τους μονο που και οι 2 κανουν κατι το διαφορετικο. παρτε το αλλιως εχει καμια σχεση τα νεα ελληνικα με τα μαθηματικα???

μπραβο ρε φιλε,εβαλες τα πραγματα στη σειρα τους.......και παλι μπραβο σου!μακαρι ολοι οι νεοι ανθρωποι να ειχαν μια σταλα απο την σκεψη σου..

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μπράβο και από μενα jedai. Αυτοί που κατηγορούν την Ιερα Εξέταση φαινεται οτι εχουν σκοπο να κανουν τα ίδια και σε μας. Τον ιδιο (και περισσοτερο) φανατισμο εχουν

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
"

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Ζείτε σε άλλο σύμπαν; Αν υπήρχε τόσο προημένος πολιτσιμός δεν θα είχε αφήσει απομεινάρια; Κτίρια; που ζούσαν; Στα σύνεφφα σε άυλες πολυκατοικίες φτιαγμένες από ΑΙΘΕΡΑ;

Αυτό δεν είναι ημιμάθεια.. το παίρνω πίσω. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΟΜΑΘΕΙΑ.

Απλά να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχει η επιστήμη να σας πετάει τομάτες και να σας γιουχάρει.. Εσείς συνεχίστε και ζείτε με τις αυταπάτες σας..

Διαβάστε λιακόπουλο, βλέπετε Χαρδαβέλλα, πηγαίνετε σε μάγους, βλέπετε ΟΥΦΟ το βράδυ, συμβουλευτείτε την χοντρή αποτυχημένη αστρολόγο που είναι σίγουρη ότι ο ερμής φταίε που το ζώδιο σας περνάει δύσκολες στιγμές, κάντε τις προσευχές σας στον θεούλη, πηγαίντε σε χαρτορίχτρες ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ παραψυχολογικών σπουδών στο πανεπιστήμιο της ματζουνίας, μην δείχνετε τα παιδιά σας σε περίεργες θείες μην τυχον και τα ματιάσουνε, σιχτιρίστε τον γείτονα τον γρουσούζη που σας έχει γλωσοφάει και δεν μπορείτε να κερδίσετε στο γ@μημένο το στοίχημα, διαβάστε και λίγο ΥΧΩΡ να αναπτερωθείτε με τους προγόναρούς μας που ήρθαν από το ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και θα γ@μήσουν πάλι με χρόνια και καιρούς όλους τους εβραιοσιωνιστοαμερικανοαλβανοσκοπιανοτουρκομογγολοειδεις.

Εμείς σας βλέπουμε, και μετά την απελπισία που μας πιάνει από την συσωρευμένη βλακεία που υπάρχει ακόμα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ΓΕΛΑΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Είστε για γέλια. Και για κλάματα.

+1 (και βάλε)... Θα μπορούσε να είναι το μανιφέστο ενός σκεπτόμενου ανθρώπου...

Δεν ξέρω αν οι συνφορουμίστες με συγκαταλέγουν στους ορθολογιστές εντός ή εκτός εισαγωγικών...Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει άλλοι σύντροφοι από θυελλώδες thread εάν με συγκαταλλέγουν στους νταβατζήδες..εδώ θα κολλήσουμε;

Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η επιστήμη δεν αποκλείει εκ προοιμίου τίποτα...Απλά για να αποδεχθεί κάτι πρέπει να αποδεικνύεται με απτά στοιχεία και να επιβεβαιώνεται είτε στη φύση είτε στο εργαστήρι...
Λένε οι "φαντασιοπληκτοι' (λίγο βαρειά λέξη αλλά δεν εύρισκα τίποτ' άλλο ως αντίυετο του ορθολογιστή) ότι υπαρχουν εξωγηίνοι που επισκέπτονταν και εξακολουθούν να επισκέπτονται τη γη, ότι οι Ναζί είχαν ιπτάμενους δίσκους, ότι είμαστε ως είδος αποτέλεσμα γενετικών πειραμάτων κτλ...

Η επιστήμη δε λέει ότι αυτοί που τα λένε είναι μυθομανείς μαλάκες..Λέει ότι με τα επιστημονικά δεδομένα δεν ισχύουν τα ανωτέρω- δεν επιβεβαιώνονται επιστημονικά, δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις κ.τ.λ. Αν όμως κάποιος καταφέρει να αποδείξει ότι υπήρξαν εξωγηίνοι φέρνοντας μια φλάντζα ή καπάκι κυλινδροκεφαλής από διαστημικό κινητήρα, η επιστήμη θέλοντας και μη θα αναθεωρήσει...Αν κάποιος φέρει ένα αυτοκίνητο ηλικίας 10.000 ετών η ιστορία υποχρεωτικά θα ξαναγραφτεί....
Το ότι κάποιοι πιστεύουν ότι υπήρξαν όλα τα παραπάνω επειδή ακούν φωνές ή δεν τους αρέσει η σημερινή πραγματικότητα και ελπίζουν ότι τα πράγματα θ' αλλάξουν όταν έρθει η μεγάλη περίπολος των Ελ δεν συνιστά απόδειξη αλλά φαντασίωση...

Κατά καιρούς χρησιμοποιούν κάποιες ασαφείς ενδείξεις ως αποδείξεις π.χ. οι γραμμές της Ναζκα ήταν διαστημικά αεροδρόμια ή η καρφίτσα με την πτέρυγα Δ απεικονίζει έναν πρόγονο του Mirage 2000 (χωρίς τις μίζες)...
Για όλα αυτά η αρχαιολογία έχει ένα σωρό πολύ πιο πειστικές- και πιθανές - θεωρίες, όμως όχι ο συνομωσιολόγος θα επιλέξει αυτήν που βολεύει την πίστη του και θα ψάξει να βρει την απειροελάχιστη χαράμάδα στις επιστημονικές θεωρίες για να πει "ορίστε ούτε και εσείς είστε απόλυτα σίγουροι άρα έχω δίκιο" κλείνοντας ερμητικά τα μάτια στα χαίνοντα κενά των δικών του θεωριών..Π.χ. τί χρειάζονται τα διαστημόπλοια τις γραμμές στο έδαφος αφού έχουν ραντάρ, gps (ή όπως αλλιώς λεγόταν  το 10.000 πχ.) και συστήματα ναυτιλίας πιο προηγμένα (εδώ βρήκαν το δρόμο από το Σειριο στη γη, θα ήθελαν και ζωγραφισμένα ζώα ή αγρογλυφικά για να μη χαθούν; )..Ή ένας πολιτισμός που παράγει υβρίδια στα εργαστήρια δεν κινηματογράφησε ποτέ καμια του ανακάλυψη; Δεν έμεινε ένας δοκιμαστικός σωλήνας, μια πένσα, ένας σκελετός;

Στα χαίνοντα κενά οι φαντασιόπληκτοι απαντούν ότι αποδείξεις υπάρχουν αλλά κάποιοι τις κρύβουν..Ποιοι είναι οι κάποιοι; Μα οι Εβραίοι (διαχρονικός συνήθης ύποπτος), οι Σιωνιστές, η εκκλησία, το επιστημονικό κατεστημένο οι γκρίζοι εξωγηινοι που έχουν κάνει συμφωνία με τους εβραίους να ξεπουλήσουν τη γη, ο Χριστόδουλος (διότι θα μείνει άνεργος) κτλ...
Και στην ανάγκη κατασκευάζουν που και που καμια απόδειξη (από εικόνες που δακρύζουν μέχρι αυθεντικά τμήματα ιπτάμενων δίσκων)..Και όταν η απάτη αποκαλύπτεται, ήταν και αυτό μια συνομωσία των σκεπτικιστών να μολύνουν την πίστη τους....

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα,παίρνουν αμάσητους κάποιους επιστημονικούς όρους (κυρίως DNA, κβάντα, αντιύλη, ποζιτρόνιο, σκουληκότρυπα ) που μπορεί να μην ξέρουν τι σημαίνουν αλλά επειδή ακούγονται εντυπωσιακοί φτιάχνουν απίθανες ιστορίες με αυτούς τις οποίες τις παρουσιάζουν ως επίστήμη και πραγματικότητα...Ακόμη δεν έχουμε επιβεβαιώσει πειραματικά την ύπαρξη σκουληκότρυπας και ο άλλος θεωρεί δεδομένο ότι με κινητήρες αντιύλης οι Ελ θα έρθουν να μας βρούν μέσω της σκουληκότρυπας..Και όχι φίλοι μου..Δεν είναι λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας αλλά παρουσιάζεται ως θέσφατο και τεκμηριωμένη άποψη....

Για να τελειώνω..Όταν κάποιοι τελειώσουν τα βιβλία του Λιακόπουλου, το Νέξους, το Ιχωρ και το απολλώνειο φως, ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν και το Στοιχειωμένο Κόσμο του μεγάλου Καρλ Σαγκαν, σπουδαίου επιστήμονα και πολέμιου της ψευδοεπιστήμης....

Και όχι τίποτ' αλλο αλλά κάποιος που πιστεύει στην κούφια γη και σε μικρά πράσινα ανθρωπάκια μπορεί να πιστέψει σε ο,τι δήποτε...Ακόμη και σε έναν Χίτλερ ή Στάλιν ή Μάο, ακόμη και Μπους Jr....

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πω ρεεε αυτα δεν γινονται! ρε κοιτα οτι εχουν γινει τετοιες απατες στην εκλησσια ναι εχουν γινει πχ με εικονες που δακρυζουν το ερωτημα ειναι ειναι οντως ολα απατη? συνηθως απατη ειναι οταν κατι που γινεται στην πραγματικοτητα το αλλοιωνουμε και το φερνουμε στα δικα μας μετρα για προσωπικο μας οφελος!οσον αφορα τα ΑΤΙΑ το σιγουρο ειναι οτι κανενας δεν εχει την τεχνολογια να τα κανει αυτα μονο οι αμερικανοι που κακα τα ψεματα ειναι τεχνολογικα ποιο μπροστα απο μας.ωστοσο θα μπορουσε καποιος χαλαρα να φτιαξει εναν ιπταμενο δισκο αρκει να εχει γνωσης μηχανολογιας και αεροσκαφων.ωστοσο εαν υπαρχουν εξωγηινοι μπορει να μην το μαθουμε και ποτε.οπως και να χει δεν μπορω να καταλαβω που κολαει η εκλησσια με τα ΑΤΙΑ και ολα αυτα! εχω την εντυπωση οτι ειναι χειροτερα και απο τον χαρδαβελα! αντι να γινει μια συζητηση για αυτο καταληξατε για το εαν ο ανθρωπος προερχεται απο τον πιθηκο και εαν ο θεος επλασε μονο εμας η και καποιους αλλους! και πιοι ειναι επιστημονες και πιοι οχι δλδ εαν ειναι να πειτε κατι που δεν μπορειτε να το ελενξετε τοτε σκασμος.ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρι του οτι να ναι!

Επισκέπτης
πω ρεεε αυτα δεν γινονται! ρε κοιτα οτι εχουν γινει τετοιες απατες στην εκλησσια ναι εχουν γινει πχ με εικονες που δακρυζουν το ερωτημα ειναι ειναι οντως ολα απατη? συνηθως απατη ειναι οταν κατι που γινεται στην πραγματικοτητα το αλλοιωνουμε και το φερνουμε στα δικα μας μετρα για προσωπικο μας οφελος!οσον αφορα τα ΑΤΙΑ το σιγουρο ειναι οτι κανενας δεν εχει την τεχνολογια να τα κανει αυτα μονο οι αμερικανοι που κακα τα ψεματα ειναι τεχνολογικα ποιο μπροστα απο μας.ωστοσο θα μπορουσε καποιος χαλαρα να φτιαξει εναν ιπταμενο δισκο αρκει να εχει γνωσης μηχανολογιας και αεροσκαφων.ωστοσο εαν υπαρχουν εξωγηινοι μπορει να μην το μαθουμε και ποτε.οπως και να χει δεν μπορω να καταλαβω που κολαει η εκλησσια με τα ΑΤΙΑ και ολα αυτα! εχω την εντυπωση οτι ειναι χειροτερα και απο τον χαρδαβελα! αντι να γινει μια συζητηση για αυτο καταληξατε για το εαν ο ανθρωπος προερχεται απο τον πιθηκο και εαν ο θεος επλασε μονο εμας η και καποιους αλλους! και πιοι ειναι επιστημονες και πιοι οχι δλδ εαν ειναι να πειτε κατι που δεν μπορειτε να το ελενξετε τοτε σκασμος.ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρι του οτι να ναι!

ειναι πραγματικα εντυπωσιακο το πως η εκκλησια μπαινει παντα στο στοχαστρο ολων ανεξαιρετως των εκπομπων που αφορουν τα ΑΤΙΑ γενικα....δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει γνωση και το χειροτερο....θεληση για γνωση!!!!!!!μας εχουν κολλησει στον τοιχο οι μηχανισμοι των ΜΜΕ και ή τους ακολουθουμε και ειμαστε In ή τους κατακρινουμε και ειμαστε ολιγον εξω απο τον χορο!!!!!!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
[size=8pt]Αλήθεια ρε stavros ποιος σου είπε ότι αχολούμαστε με το Χαρδαβέλλα;΄
Καλό όμως το λινκ με την μαύρη τρύπα...είναι γνωστό ότι καταπίνουν άστρα , και γενικώς ότι βρεθεί στο διάβα τους, λόγω της απίστευτης βαρύτητας τους...[/size]

Τι "ποιός μου είπε!" !!! ???
ʼμα διαβάσεις την πλειψηφία των post εδώ, εσύ τί εντύπωση αποκομίζεις, ότι ο κόσμος ασχολείται με επιστημονικές ανακοινώσεις σε σχέση με το διάστημα?

Γι αυτό έβαλα και την ανακοίνωση με τις τρύπες, για να καταλάβουν (όσοι καταλάβουν) με τι ασχολείται (σήμερα) η επιστήμη, και με τι οι φίλοι εδώ....

Δεν πειράζει, δημοκρατία έχουμε, ότι θέλει ο καθένας λέει. Δεν απαγορεύεται.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
[size=8pt]Το να θεωρεί κάποιος ότι κάτι δεν υπάρχει επειδή δεν μπορεί να αποδειχτεί την δεδομένη χρονική στιγμή από μία ατελή ανθρώπινη επιστήμη είναι ένα καλό παράδειγμα της απύθμενης ηλιθιότητας που κυριαρχεί στο Σύμπαν, όπως τόνισε και ο μεγάλος Αινστάιν.

Φίλε μαρκήσιε , είναι παρήγορο να υπάρχουν κι άλλοι εδω που σκέφτονται ελέυθερα....

Αυτό ακριβώς λέω.....ότι επειδή κάτι δεν έχει αποδειχθεί ΑΚΟΜΗ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχει κιόλας....
Το λάθος που κάνουν κατά την γνώμη μου οι φίλοι ISO και οι λοιποί ''ορθολογιστές'', είναι ότι ξεχνανε ή παραβλέπουν το γεγονός πως η επιστήμη δεν είναι τέλεια, και ότι οι γνώσεις μας για τον κόσμο γύρω μας  και οι ικανότητες μας σαν είδος ,ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ....
Αυτά που σήμερα μοιάζουν απίστευτα, αύριο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ !
Δεν λέω ότι σίγουρα θα γίνει έτσι, αλλά μου αρέσει να ερευνώ τις πιθανότητες....
Αυτα και ευχαριστώ.....[/size]

Σε αυτό εδώ το thread διαβάζει κανείς πράγματι, διάφορα κουφά!

"Αυτό που δεν υπάρχει", και "αυτό που υπάρχει". Μάλιστα.

Πόσα είναι τα "αυτό που υπάρχει"? Ένα. Μετρημένο. Αυτό που ξέρουμε.
Πόσα είναι τα "αυτό που δεν υπάρχει, αλλα δεν αποκλείεται και να υπάρχει"? ʼπειρα. Κάθε παλαβός μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει. ʼρα, σύμφωνα με αυτά που λές εδώ johnydmax, ΟΛΑ αυτά, θα πρέπει να τα εξετάζουμε σοβαρά, γιατί ΚΑΠΟΤΕ, μπορεί να αποδειχθούν σωστά. Full επιστημονικός τρόπος προσέγγισης. Έτσι θα πάμε μπροστά.
Καταλαβαίνεις δηλαδή ποιές (αριθμητικά και ποσοστικά) είναι οι πιθανότητες που λες ότι σου αρέσει να ερευνάς...

2ον: Αυτό το "η επιστήμη δεν είναι τέλεια, κάθε μέρα αλλάζει, ΕΝΑ ΜΟΝΟ είναι αταλάντευτα σταθερό, ο θεός", το χω ξανακούσει σαν επιχείρημα. Μάλιστα. Δώσε μου λοιπόν έναν ορισμό αυτού του "σταθερού", και εγώ μαζί σου. Προσδιόρισέ το.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
...Και εγώ θα ήθελα όταν πεθάνω να πάω στον παράδεισο των μουσουλμάνων και να γαμάω παρθένες συνέχεια...

Αντέχεις ρε μαλάκα? Θυμάμαι στα νιάτα μου, τρείς το είχαν "χάσει" από μένα, και όταν ήρθε η ώρα της τέταρτης (που ήταν και ψιλομεγάλη όμως) και μου είπε (στο κρεβάτι μιλάμε πιά): "Ξέρεις... Δεν τό χω ξανακάνει... Ίσως δεν ξέρω τι να κάνω..." της είπα κατ' ευθείαν: "Ντύσου και σπίτι σου αμέσως".
Ηταν η τελευταία. Δεν θα το άντεχα το ίδιο παραμύθι για 4η φορά!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
Ρε Jedai,

Απο το ίδιο post σου (αντιγράφω):

η επιστημη και η θρησκεια ειναι οι 2 οψεις στην ιδια πλευρα του νομισματος.
επιστημη και θρησκεια ειναι 2 πραματα διαφορετικα

Αυτό εγώ το λέω «σύγχιση εν κρανίω».

Απο άλλο post σου:
χεστικα για το τι πιστευει ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει αρκει να μην προσβαλει τις αξιες μου
1) Σκουπίσου επομένως. Ή καλύτερα κάνε μπιντέ.
2) Το κάνουμε (το ότι γουστάρουμε).
3) Πες μας ποιες είναι οι αξίες σου, και θα προσπαθήσουμε.

οπως και να χει δεν μπορω να καταλαβω που κολαει η εκλησσια με τα ΑΤΙΑ και ολα αυτα! εχω την εντυπωση οτι ειναι χειροτερα και απο τον χαρδαβελα! αντι να γινει μια συζητηση για αυτο καταληξατε για το εαν ο ανθρωπος προερχεται απο τον πιθηκο

1) Που κολλάει? Διάβασε νωρίτερο post μου. Το λέω.
2) Ποια «όλα αυτά»? Σε ένα καζάνι τα βάζουμε τώρα όλα?
3) Ποιά είναι χειρότερα κι απ το Χαρδαβέλλα? Διευκρίνισε!
4) «Αντί να γίνει μια συζήτηση»? Μα τι γίνεται? Παρτίδα τάβλι?
5) Ο πίθηκος (σκέτος ? όχι ως πρόγονος του ανθρώπου) δεν μπορεί να αποτελεί αυτοτελώς θέμα συζήτησης?
6) Επειδή φαίνεται πως έχεις μια ευθιξία με το θέμα, εγώ το δηλώνω:

Ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο εκτός απ τον Jedai

Ελπίζω σε κάλυψα σε όλα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο εκτός απ τον Jedai
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατι υπαρχουν ακομα πιθηκοι τοτε...
Περιμενω την ...επιστροφη του jedai. :grin: :grin: :grin:
Ρε παιδια αφου εσεις ειστε παντογνωστες κ εξυπνοι κ οχι "αφελεις " σαν κι εμας , αφηστε μας στην"αφελεια" μας...

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να γιατι η ελλαδα δεν παει μπροστα και ουτε προκεται! λοιπον εαν δεν καταλαβες για τι αξιες μιλαω υπαρχουν 2 περιπτωσεις η εισαι νοητικα ανικανος να καταλαβεις η δεν εχεις αξιες διαλεγεις και περνεις.οσον αφορα το θεμα για το που κολαει η εκλησσια με τα ΑΤΙΑ δεν καταλαβενω αναφερεις κατι το οποιο δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.χειροτερα απο το χαρδαβελα ειναι αυτα που γινονται εδω μεσα αυτο χαος που θελεις να το λες και συζητηση ημαρτον!"Μα τι γίνεται? Παρτίδα τάβλι?" θα μπορουσε και να γινοταν παρτιδα ταβλι μιας και η συζητηση κατεληξε να ειναι για τον π**τσο."Ο πίθηκος (σκέτος ? όχι ως πρόγονος του ανθρώπου) δεν μπορεί να αποτελεί αυτοτελώς θέμα συζήτησης?" μπορει! αλλα εδω μιλαμε για ΑΤΙΑ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?" ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΛΕΩ "ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?" ΕΛΕΟΣ!!!
και κατι αλλο χαιρομαι που με βγαζεις απο την κατηγορια των πιθηκων επιτελους καταλαβες την ανωτεροτητα μου και χαιρομαι που παραδεχεσαι την κατωτεροτητα σου!(εσυ το λες αυτο)  ωστοσο ποτε δεν απεκλεισα οτι μπορει να καταγομαστε απο τον πιθηκο

αν καταλαβαινες την διαφορα τοτε δεν θα το ανεφερες καν! οποτε γαματα με κεφαλαια γραμματα!

Ποια «όλα αυτά»? Σε ένα καζάνι τα βάζουμε τώρα όλα? ποιος το ειπε αυτο? "οπως και να χει δεν μπορω να καταλαβω που κολαει η εκλησσια με τα ΑΤΙΑ και ολα αυτα!" ποια δλδ βαζω σε ενα καζανι??? ρε φιλε μαθε να καταλαβενεις αυτα που σου λεει ο αλλος!  οσο για σενα φιλε που περιμενεις την επιστροφη μου την ειδες μολις τωρα!

"Ρε παιδια αφου εσεις ειστε παντογνωστε ς κ εξυπνοι κ οχι "αφελεις " σαν κι εμας , αφηστε μας στην"αφελεια" μας..."  νομιζω οτι αυτο αρκει για να αποδειξω σε καποιους ποσο ηλιθιοι ειναι sorry κιολας αλλα απο την μια  βριζετε κοσμο που πιστευει στο θεο "τραβατε στον θεουλη σας ειστε αφελης και παει λεγοντας" τωρα το παιζετε και θυματα ζητατε και τα ρεστα απο πανω! οχι τπτ για να δειτε τι  ειστε που μας ζητατε και τα ρεστα!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Να γιατι η ελλαδα δεν παει μπροστα και ουτε προκεται! λοιπον εαν δεν καταλαβες για τι αξιες μιλαω υπαρχουν 2 περιπτωσεις η εισαι νοητικα ανικανος να καταλαβεις η δεν εχεις αξιες διαλεγεις και περνεις.οσον αφορα το θεμα για το που κολαει η εκλησσια με τα ΑΤΙΑ δεν καταλαβενω αναφερεις κατι το οποιο δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.χειροτερα απο το χαρδαβελα ειναι αυτα που γινονται εδω μεσα αυτο χαος που θελεις να το λες και συζητηση ημαρτον!"Μα τι γίνεται? Παρτίδα τάβλι?" θα μπορουσε και να γινοταν παρτιδα ταβλι μιας και η συζητηση κατεληξε να ειναι για τον π**τσο."Ο πίθηκος (σκέτος ? όχι ως πρόγονος του ανθρώπου) δεν μπορεί να αποτελεί αυτοτελώς θέμα συζήτησης?" μπορει! αλλα εδω μιλαμε για ΑΤΙΑ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?" ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΛΕΩ "ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?" ΕΛΕΟΣ!!!
και κατι αλλο χαιρομαι που με βγαζεις απο την κατηγορια των πιθηκων επιτελους καταλαβες την ανωτεροτητα μου και χαιρομαι που παραδεχεσαι την κατωτεροτητα σου!(εσυ το λες αυτο)  ωστοσο ποτε δεν απεκλεισα οτι μπορει να καταγομαστε απο τον πιθηκο

αν καταλαβαινες την διαφορα τοτε δεν θα το ανεφερες καν! οποτε γαματα με κεφαλαια γραμματα!

Ποια «όλα αυτά»? Σε ένα καζάνι τα βάζουμε τώρα όλα? ποιος το ειπε αυτο? "οπως και να χει δεν μπορω να καταλαβω που κολαει η εκλησσια με τα ΑΤΙΑ και ολα αυτα!" ποια δλδ βαζω σε ενα καζανι??? ρε φιλε μαθε να καταλαβενεις αυτα που σου λεει ο αλλος!  οσο για σενα φιλε που περιμενεις την επιστροφη μου την ειδες μολις τωρα!

"Ρε παιδια αφου εσεις ειστε παντογνωστε ς κ εξυπνοι κ οχι "αφελεις " σαν κι εμας , αφηστε μας στην"αφελεια" μας..."  νομιζω οτι αυτο αρκει για να αποδειξω σε καποιους ποσο ηλιθιοι ειναι sorry κιολας αλλα απο την μια  βριζετε κοσμο που πιστευει στο θεο "τραβατε στον θεουλη σας ειστε αφελης και παει λεγοντας" τωρα το παιζετε και θυματα ζητατε και τα ρεστα απο πανω! οχι τπτ για να δειτε τι  ειστε που μας ζητατε και τα ρεστα!

Νομίζω ότι δεν είναι jedai αλλά jedi...Τουλάχιστον έτσι γράφεται στην ταινία....

Οφείλω να ομολογήσω ότι δυσκολευομαι να καταλάβω τί θέλεις να πεις- το στυλ γραφής σου είναι για εμένα τουλάχιστον λίγο ομιχλώδες....

Αν κατάλαβα καλά σε πείραξε ο συσχετισμός θρησκείας και ΑΤΙΑ; Και αν ναι, ποιας θρησκείας;
Και σε τελική ανάλυση, πιστευεις στα ΑΤΙΑ, στον ευφυή σχεδιασμό και στην αυθεντία της βίβλου; Έχεις δει θαύμα; Πιστεύεις ότι είμαστε δημιουργήματα εξωγηινων πολιτισμών;

Είθε η Δυναμη να είναι μαζί σου....

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν πιστευω οτι ειμαστε δημιουργηματα εξωγηινων ειπαμε αλλα οχι και ετσι και βεβαια πιστευω  στο θεο και σε ολα αυτα που λες περι βιβλου!σωστα το λες ειθε η δυναμη να ειναι μαζι μου! γιατι με κατι τετοιους σαν εσας για να μιλησει χρειαζεται δυναμη και υπομονη ανω για μενα τελιωνει εδω το θεμα!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
οχι δεν πιστευω οτι ειμαστε δημιουργηματα εξωγηινων ειπαμε αλλα οχι και ετσι και βεβαια πιστευω  στο θεο και σε ολα αυτα που λες περι βιβλου!σωστα το λες ειθε η δυναμη να ειναι μαζι μου! γιατι με κατι τετοιους σαν εσας για να μιλησει χρειαζεται δυναμη και υπομονη ανω για μενα τελιωνει εδω το θεμα!

Jedai, έχω ένα φόβο για πάρτη σου:

Μήπως σε έχει κυριέψει ο Εωσφόρος?

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα καλα λεγε οτι θελεις.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
6
Φίλε iwcg, η θεωρία για να γίνει νόμος πρέπει να αποδειχθεί. Μόνο μιας μορφής απόδειξη μπορεί να υπάρξει. Μέχρι τότε, παραμένει απλώς θεωρία. Στοιχειώδης αρχή της επιστημονικής μεθόδου προσέγγισης. Δέχομαι ότι κατά πάσα βεβαιότητα υπάρχει εξωγήινη ζωή, μάλιστα ίσως πολύ πιο διαφορετική από αυτή που μπορούμε να φανταστούμε, αλλά για την ώρα συτό παραμένει μια θεωρία και μόνο.

Τα άλλα που γράφεις δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την τοποθέτησή μου στο ζήτημα. Τολμώ να πω (ας με διορθώσουν) ότι έτσι βλέπουν  το ζήτημα και οι φίλοι στρ81977 και πάνος.

Υπάρχουν πολλοί ανθρώπινοι νόμοι και θεωρίες που δεν έχουν αποδειχθεί, θεωρούνται θεωρήματα ή υπερφυσικά. Μόνο που είναι ανθρώπινοι νόμοι και θεωρίες...Επιμένεις να σκέφτεσαι όπως οι περισσότεροι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ...
Είναι σα να λένε οι Αμερικάνοι είμαστε οι καλύτεροι, οι παντοδύναμοι, οι πλανητάρχες, κτλ....Σκέφτονται αμερικάνικα δε θεωρούν κανένα άλλο κράτος ικανό να τους πλήξει για παράδειγμα...
Τέλος μη ξεχνάς ότι και η ίδια η ανθρώπινη ύπαρξη, γέννησή μας, ιστορία είναι μια θεωρία που επιστημονικά ΔΕΝ έχει αποδειχθεί ακόμα 100%...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom