Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε τότε χρειάζομαι feedback. Τι σκατά θα εκτεθώ στο τέλος! Αλλά όπως και να γίνει, τέτοια παρέα που ήταν, άλλη επιλογή δεν υπήρχε.. τσολιάδες όλες τους..
Εγώ παιδιά πιστεύω ακράδαντα. Τυχαίνει όχι μόνο να έχω δει, αλλά να έχω και σε στενότατη, πολλές φορές επαφή μαζί τους. Στο πανεπιστήμιο, στα φανάρια, στην τράπεζα, στο μπάσκετ.. στη χώρα μας, ΤΑ ΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Παλιά βλέπανε νεράιδες και ξωτικά, μετά την παναγία και τους δαίμονες, τους βρυκόλακες, τους λυκάνθρωπους, τώρα τα ούφο. Το έχετε σκεφτεί έτσι? Η λαϊκή έκφραση "αλαφροΐσκιωτος"σας λέει κάτι?
Παιδιά όντως είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και αλλού νοήμονα όντα (όχι ότι εδώ υπάρχουν και πάρα πολλά) και ότι δεν είναι απίθανο τα τρισεκατομμύρια πλανήτες οι οποίοι απαρτίζουν το «γνωστό» σε μάς σύμπαν να είναι κατοικημένοι. Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος, δεν μιλάω για τον θρησκευτικό, μιλάω για τον αντίλογο που βασίζεται στην χρονική μας σύμπτωση με άλλες αναπτυγμένες μορφές ζωής. Μην ξεχνάμε ότι το ανθρώπινο είδος υπάρχει πολύ λίγα χρόνια, αναλογικά πάντα με την ηλικία του σύμπαντος.
Πιστεύετε στην ύπαρξή τους?
(έχει ένα ΦΟΒΕΡΟ αφιέρωμα ΤΩΡΑ στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ στο ALTER).
Οι δηλώσεις παντως του Αμερικανού αστροναύτη ΚΟΥΠΕΡ, Χειριστών ραντάρ και Πιλότων της Π.Α. είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ !!!
Αλλο μπορει να υπαρχουν και αλλο υπαρχουν.Σωστό αυτό....αλλά και πάλι είναι τόσα τρισεκατομύρια οι κόσμοι που θα μπορούσαν να έχουν ζωή...
Τι λέτε να είμαστε μόνο εμείς....;;;
Αραγε κάπως έτσι να πιστεύουν κι αυτοι ότι είναι μόνοι τους σε αυτο το ατελείωτο σύμπαν;
Παλλήκάρια, πιστεύω ότι δεν πρέπει να το παίρνουμε έτσι ανάλαφρα το θέμα , γιατί υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις - σοβαρές ενδείξεις - φωτο - βίντεο - τεράστια αγρογλυφικά (τέλεια γεωμετρικά σχήματα σε σπαρμένα χωράφια με συμπίεση των φυτών, πολλές φορές με μήκος χιλιομέτρων, τα οποία φτιάχθηκαν σε μερικές ώρες ή λεπτά) τα οποία θα ηταν αδύνατο να έχουν γίνει από ανθρώπους.
Αναφορές απο έμπειρους επαγγελματίες πιλότους , χειριστές ραντάρ κ.τ.λ. (οι οποίοι λόγω εκπαίδευσης ξεχωρίζουν απο χιλιόμετρα ένα ιπτάμενο αντικέιμενο αν είναι αεροσκάφος και μάλιστα τον τύπο του, και δύσκολα κάνουν λάθος), απίστευτες φωτο που βγάζουν μάτι, βίντεο που δείχνουν παράξενα σκάφη να κινούνται με ταχύτητες τέτοιες που κανένα γήινο σκάφος δεν μπορεί να επιτύχει και μάλιστα να τα καταδιώκουν μαχητικά, αλλά να κινούνται με τέτοια ταχύτητα που να είναι αδύνατο να τα φτάσουν και να εγκαταλείπουν, να αλλάζουν στιγμιαία διεύθυνση αψηφώντας τα g που δέχονται σαν να μην έχουν βάρος, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΜΕ...και να μην είμαστε τόσο ισοπεδωτικοί.
Πέρα απο όλα αυτα, υπάρχουν και παλαιότερες ενδείξεις ,(πολιτισμοί με τεχνολογία , δυνατότητες και μνημεία που ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ να έχουν με τις τότε γνώσεις τους) καθώς και '' παράξενα άλματα'' στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους που δεν εξηγούνται με την φυσιολογική και ομαλή εξελικτική πορεία του είδους μας...
Μην φανταστήτε ότι είμαι κανένας φανατικός, αλλα προσπαθώ να μη δέχομαι αβασάνιστα ότι μου σερβίρουν....
Αν κάτι έιναι παράξενο και επαναλαμβάνεται , τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι σύμπτωση.....
Τα αγρογλυφικα ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα αποδεδειγμενα. Μια ομαδα 3-4 ατομων (ειδικών) τα σχεδιάζει μέσα σε μια νύχτα. Εχω δει και ντοκυμαντερ στον ΣΚΑΙ που το εκαναν μπροστα στη καμερα.