Αγγελική30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2026
- Like
- 3.531
- Πόντοι
- 441
Ρε μωρό ειλικρινα τώρα πες μου που βλέπεις ναρκισισμο... Όχι σε παρακαλώ απάντησε ειλικρινα.... Δεν με έχεις δει καν από κοντά.... Μια ερώτηση μόνο μου έκανες αν έρχομαι Καλαμάτα και ξαφνικά σε βλέπω να μιλάς λες και έκανες το χειρότερο ραντεβού μαζί μου... Ξαναλέω δεκτή κα ισεβαστή η άποψη του καθενός αλλά ρε αγάπες μη το χάνετε στη μετάφραση...ποτε δεν έχω προσβάλει κανέναν εκτός από έναν ψεύτη ζώο...ούτε με πειράζει αν συγκρίνουν με άλλες κοπέλες... Να μη σχολιάζουν άλλες κοπέλες εδώ δεν θέλω . Να πηγαίνουν στα νήματα τους και να σχολιάζουν εκεί ότι θέλουν. Για αυτό λέμε πάντα σωστή μετάφραση... Γίνεσαι επιθετικός αγάπη χωρίς λόγο... Τα φιλιά μου και καλά να περνάς στην όμορφη Καλαμάτα
Μα δεν αναφέρομαι καν σε αρνητικές κριτικές. Αυτό είναι άλλη συζήτηση. Άλλωστε η μειοψηφία γράφει.
Αναφέρομαι σε κόσμια αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των ραντεβού της. Αντικειμενικά δε γίνεται 99% των πελατών να είναι ευχαριστημένοι.
Αν αυτή αντί να επεξεργάζεται τα αρνητικά σχόλια, εμμένει στο ναρκισσισμό της, σημαίνει ότι εγκεφαλικά δε…
Τέλος πάντων, το κόβουμε εδώ.