DisciplineLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2026
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Αυτό πως το ξέρεις ;Πάντως οι περισσότεροι που κρίνουν αρνητικά την τιμή δεν έχουν βρεθεί καν μαζί μου !!!!
Αυτό πως το ξέρεις ;Πάντως οι περισσότεροι που κρίνουν αρνητικά την τιμή δεν έχουν βρεθεί καν μαζί μου !!!!
Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις μωρό;;;Αυτό πως το ξέρεις ;
Έλα μου ντε. Που το ξέρει? Προφανώς οι αγαπούληδες που έχει δίπλα της λένε προχωρά είσαι η πρώτη. Θεωρώ ότι πρέπει να τους αντικαταστήσει γιατί δεν κάνουν καλή δουλειά.Αυτό πως το ξέρεις ;
Δυνατη παταραΑφήνω αυτό εδώ...
Να είμαι ειλικρινής, δεν την έχω δει προσωπικά. Μου τη σύστησε φίλος ο οποίος παρότι εντόπισε την αδυναμία στο στήθος και τη θεώρησε μεγαλύτερη από αυτό που δηλώνει, έμεινε ευχαριστημένος.Έλα μου ντε. Που το ξέρει? Προφανώς οι αγαπούληδες που έχει δίπλα της λένε προχωρά είσαι η πρώτη. Θεωρώ ότι πρέπει να τους αντικαταστήσει γιατί δεν κάνουν καλή δουλειά.
Πάντως ο φίλος πιο πάνω που "τόλμησε" να πει ότι δεν του άρεσε όπως θα περίμενε μίλησε ανοιχτά. Έκανε μια κριτική. Και ορθώς το έπραξε γιατί το ποσό είναι μεγάλο.
....φταιει η πρεσβυωπια μου ή παρα ειναι blur η φωτογραφια!!?!Αφήνω αυτό εδώ...
Έλα μου ντε. Που το ξέρει? Προφανώς οι αγαπούληδες που έχει δίπλα της λένε προχωρά είσαι η πρώτη. Θεωρώ ότι πρέπει να τους αντικαταστήσει γιατί δεν κάνουν καλή δουλειά.
Πάντως ο φίλος πιο πάνω που "τόλμησε" να πει ότι δεν του άρεσε όπως θα περίμενε μίλησε ανοιχτά. Έκανε μια κριτική. Και ορθώς το έπραξε γιατί το ποσό είνα
ΑΝα είμαι ειλικρινής, δεν την έχω δει προσωπικά. Μου τη σύστησε φίλος ο οποίος παρότι εντόπισε την αδυναμία στο στήθος και τη θεώρησε μεγαλύτερη από αυτό που δηλώνει, έμεινε ευχαριστημένος.
Μια γήινη κοπέλα, ευδιάθετη με καλές υπηρεσίες, σίγουρα έχει το κοινό της. Ακόμα και με 180. Δεν είναι όλοι όσοι πέρασαν καλά αγαπούληδες. Σίγουρα κάτι έκανε καλά.
Αλλά οφείλει να ξεκαβαλήσει.
Αν της έλεγαν ότι είναι καλύτερη από την χι,ψι δεν νομίζω να τη χάλαγε που αναφέρονται άλλες κοπέλες στο νήμα της.
Το να γυρνάει να λέει μια κοπέλα ότι το 99% την γουστάρει είναι τουλάχιστον αυθαίρετο. Δείχνει έλλειψη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής. Οπότε από μένα είναι μεγάλο χι…
Και για να μην πέσετε να με φάτε! Προφανώς δεν λέω να πει ότι θα πάει να κάνει πλαστική αύριο. (Είμαι λάτρης του φυσικού).
Αλλά η κριτική του @clonarius φάνηκε ότι ήταν καλοπροαίρετη. Όφειλε να την ακούσει και ενδεχομένως να προσαρμόσει το κοινό της για να μη φάει ο κόσμος τζάμπα φόλα. Η επίθεση ήταν άστοχη.
Που βασίζεις ότι δεν αρέσεις μόνο στο 1%;Αν βλέπεις επίθεση μωρό λυπάμαι αλλά κανείς λάθος... Ξαναδιάβασε τι έγραψα....απο πουθενά δεν μπορώ να σας πιάσω τελικά.... Λάθος μετάφραση... Τελείως λάθος όμως...
Α
Πως εσύ γνωρίζεις το ακριβές ποσοστό... ? Άσε με να ξέρω καλύτερα μωρό...Που βασίζεις ότι δεν αρέσεις μόνο στο 1%;
Το 99% ακούγεται λίγο βορειοκορεάτικο ως ποσοστό, εκτος αν ανακάλυψες το μυστικό της ανθρώπινης τελειότητας. Στην πραγματική ζωή, όταν συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, πάντα θα υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.Δεκτή η άποψη σου. Δεν γίνετε να αρέσουμε σε όλους έτσι;; είσαι μόλις το1%... αλλά το πόσο κοστολογώ εγώ δεν αφορά κανέναν ούτε δέχομαι υποδείξεις...οποίος θέλει και μπορεί έρχετε, οποίος δεν θέλει και δεν μπορεί δεν έρχετε απλό...δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο πάνω σε αυτό γιατί Θα πάει αλλού μετά η συζήτηση...
Καλή συνέχεια λοιπόν και εύχομαι να βρίσκεις πάντα τις κοπέλες που σου αρέσουν. Εγώ θα μείνω στο υπόλοιπο 99% που με γουστάρει για αυτό που είμαι και για αυτό που τους βγάζω
ΑΕγώ είπα ότι πέρασα πολύ καλά
Έκανα ένα σχόλιο για την τιμή από την δική μου θέση.
Δεν θεωρώ πως δέχτηκα επίθεση από την κοπέλα. Της εύχομαι τα καλύτερα, επαναλαμβάνω πως την κατασυμπάθησα.
Μουνάρα δεν την βρήκα, βραζιλιάνικη κωλάρα δεν την βρήκα, αλλά όπως λέει και η ίδια έχει το κοινό της και μπορεί να χρεώνει ότι θέλει, δικαίωμα της! Και μένα δικαίωμα μου να κάνω το σχόλιό μου, και να πηδάω θείτσες κλόουν τραβέλια κλπ.
Και που και που να ξεβρακώνω κάναν αγαπούλη εδώ μέσα…
Εγώ το είπα πως σε εκτίμησα σαν παρουσία, το αποδεικνύει η στάση σου. Αλλά σε αυτές τις συναλλακτικές σχέσεις δεν χωράνε συναισθηματισμοί.Ααα εδώ θα διαφωνήσω !!! Πες ότι θες αλλά γισ τον κωλο μου ειδικά για την κωλαρα μου δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα !!! Χαχαχαχα. Τα φιλιά μου μωρό να περνάς καλά
προφανως η κοπελα δεν αναφερεται στο 99% τον ατομων του φορουμ αλλα στο 99% των ατομων που την εχουν συναντησειΤο 99% ακούγεται λίγο βορειοκορεάτικο ως ποσοστό, εκτος αν ανακάλυψες το μυστικό της ανθρώπινης τελειότητας. Στην πραγματική ζωή, όταν συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, πάντα θα υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.
Ας αφήσουμε τα ποσοστά κατά μέρος και ας μείνουμε καλύτερα στο ότι οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι/ενθουσιασμένοι.
Ακριβώς !!!προφανως η κοπελα δεν αναφερεται στο 99% τον ατομων του φορουμ αλλα στο 99% των ατομων που την εχουν συναντησει
Ακόμα κι αυτό, είναι υπερβολή. Οι περισσότεροι δεν θα λέγαμε ευθέως σε μια κοπέλα ότι δεν μας άρεσε! (Γιατί φοβόμαστε ότι θα μας πουν υστερόβουλους, γιατί είδαμε ότι έχει ανάγκη τη δουλειά και δεν θέλουμε να τη χαντακώσουμε, γιατί τη συμπαθήσαμε σαν άνθρωπο και δεν θέλουμε να είμαστε γαϊδούρια κλπ κλπ.) Αυτό δεν σημαίνει ότι όντως τη γούσταραν όσο νομίζει. Στα τσατ άλλα συζητιούνται!προφανως η κοπελα δεν αναφερεται στο 99% τον ατομων του φορουμ αλλα στο 99% των ατομων που την εχουν συναντησει
οποιος εχει διαφορετικη αποψη μπορει να την πει με κοσμιο τροπο....αυτο ειναι δικαιωμα του καθενος. επισης αυτο θα βοηθουσε και την ιδια την κοπελα να δει που μπορει να εχει κανει λαθος και να το διορθωσει.Ακόμα κι αυτό, είναι υπερβολή. Οι περισσότεροι δεν θα λέγαμε ευθέως σε μια κοπέλα ότι δεν μας άρεσε! (Γιατί φοβόμαστε ότι θα μας πουν υστερόβουλους, γιατί είδαμε ότι έχει ανάγκη τη δουλειά και δεν θέλουμε να τη χαντακώσουμε, γιατί τη συμπαθήσαμε σαν άνθρωπο και δεν θέλουμε να είμαστε γαϊδούρια κλπ κλπ.) Αυτό δεν σημαίνει ότι όντως τη γούσταραν όσο νομίζει. Στα τσατ άλλα συζητιούνται!
Μα δεν αναφέρομαι καν σε αρνητικές κριτικές. Αυτό είναι άλλη συζήτηση. Άλλωστε η μειοψηφία γράφει.οποιος εχει διαφορετικη αποψη μπορει να την πει με κοσμιο τροπο....αυτο ειναι δικαιωμα του καθενος. επισης αυτο θα βοηθουσε και την ιδια την κοπελα να δει που μπορει να εχει κανει λαθος και να το διορθωσει.
επισης υπαρχει και η αλλη πλευρα που οι περισσοτεροι που βγαινουν και λενε αρνητικες αποψεις για πολλες κοπελες (περα ελαχιστων εαξιρεσεων) συνηθως εχουν κανει πατατα και εχουν οδηγησει την κοπελα στα ακρα
Ω καθένας τα σκαει όπου θελει κι όπου γουσταρει μάστορα δεν ήρθαμε να κάνουνε την τροχαία στο πέος σας ....
Να ενημερώσω κι εγω πριν προτρεξουν και οι κηφηνες ή οι μεγαλογαμιαδες του σαιτ οτι κι εγω στο ραντεβου επειδη μου εκανε τρελα ναζιά η μικρή και πέσανε πολλα σιρόπια και βγάλαμε γουστα και καθησε κανα 8αρι λεπτά παραπανω δεν έδωσα ουτε 180 ουτε 220 ....
Και να ενημερώσω κιολας τους κατσαπλιαδες του σαιτ οτι εκει που τρώμε φιλέτα και tomahawk steaks αφήνουμε tip πανω απο 30αρι , τα λεω γιατι καλο ειναι να μαθαίνουν και τα νεα παιδάκια και οι παλαιοί πως παει το εργο