hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.798
- Πόντοι
- 456
Της στέλνεις στο βαιμπερ 5 αριθμούς από το 1 έως το 45 και 1 αριθμό από το 1 έως το 20πως μπαινω στην κληρωση;;; εχω περασει μαζι σ
Της στέλνεις στο βαιμπερ 5 αριθμούς από το 1 έως το 45 και 1 αριθμό από το 1 έως το 20πως μπαινω στην κληρωση;;; εχω περασει μαζι σ
Της στέλνεις στο βαιμπερ 5 αριθμούς από το 1 έως το 45 και 1 αριθμό από το 1 έως το 20
Ωραίος ο παίχτης Χαχαχα.Να σου στείλω κ εγώ κανέναν αριθμό θα πιάσω τίποτα πιστεύεις ή θά πιάσω τα τρία μου χαχαχα.Μη γελάτε... Έστειλε αριθμούς !!!
Η μαλακια είναι ότι τώρα θα πρέπει να τους παίξεις Τζόκερ καλου κακού... Σκέψου να κληρωθούν... Κλαίω!!!?Μη γελάτε... Έστειλε αριθμούς !!!
Εντάξει τι άλλο να έκανε ο άνθρωπος. Είναι να χάνει τέτοιο πράγμα?Μη γελάτε... Έστειλε αριθμούς !!!
Καλημερα δεν μπορω παρα να....σου......Καλημέρααααα.
Λόγω του ότι μου ήρθε περίοδος νωρίτερα παρατείνω την κλήρωση και οι δύο μέρες που απέμειναν θα συνεχιστούν όταν τελειώσει η περίοδος.
Σας ευχαριστώ πολύ

Και πού να κερδίσει...Μη γελάτε... Έστειλε αριθμούς !!!
Καλημέρααααα και καλη Κυριακή σε όλους. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι λόγο του ότι μου ήρθε περίοδος ο διαγωνισμός παίρνει παράταση ως την Τρίτη 24/3 και η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 25/3Θέλοντας να σας ευχαριστήσω για αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί, αποφάσισα να κάνω μια κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει ή θα κάνουν ραντεβού μαζί μου από τη μέρα που ξεκίνησα ως και το Σάββατο 21/3.
Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 22/3 και το δώρο μου είναι μια παρτουζα για 2 ώρες με τους 3 τυχερούς.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συνεχίζουμε δυνατά.
Να έχετε μια υπέροχη μέρα γεμάτη καβλα
Καλημέρααααα και καλη Κυριακή σε όλους. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι λόγο του ότι μου ήρθε περίοδος ο διαγωνισμός παίρνει παράταση ως την Τετάρτη 24/3 και η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 25/3
!! Από αύριο Δευτέρα διαθέσιμη και πάλι.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους
Παράταση γιατί θεωρούσα άδικο να μείνουν εκτός άτομα που είχαν κλείσει μαζί μου αλλά ακυρώθηκε λόγω περιόδου αγάπη !Μας πας για… παράταση και πέναλτι βλέπω![]()
Παράταση γιατί θεωρούσα άδικο να μείνουν εκτός άτομα που είχαν κλείσει μαζί μου αλλά ακυρώθηκε λόγω περιόδου αγάπη !
Καλημέρα. Κάτι δεν πάει καλά με τις ημερομηνίες.Καλημέρααααα και καλη Κυριακή σε όλους. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι λόγο του ότι μου ήρθε περίοδος ο διαγωνισμός παίρνει παράταση ως την Τετάρτη 24/3 και η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 25/3
Πολύ σωστά και σε ευχαριστώ. Το διόρθωσαΚαλημέρα. Κάτι δεν πάει καλά με τις ημερομηνίες.
Για να δούμε ποιοί θα σηκώσουν τα λάβαρα.Καλημέρααααα και καλη Κυριακή σε όλους. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι λόγο του ότι μου ήρθε περίοδος ο διαγωνισμός παίρνει παράταση ως την Τρίτη 24/3 και η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 25/3
Για χύσιμο μέσα στον κώλο είναι...Κάβλαααα
Καλή εβδομάδα καυλα!Καλημέρα καλή εβδομάδα