Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 164.136
- Πόντοι
- 16.131
Καυλιαρα θεα δυστυχως ειναι τα ιδια ακριβως βημα προς βημα! αλλα δεν πειραζει καυλα να μοιραζεις μονο και τιποτα αλλο!Πρόσεξε το λιιιιγο καλύτερα !!! Στο ένα είναι στη μουναρα μου και στο άλλο στην κωλαρα μου αγάπη....
Ήρθες να σφιξεις?

Ήρθες να σφιξεις?![]()
Μάλλον είναι τα ίδια αγάπη, γιατί κάνεις και ακριβώς τις ίδιες κινήσεις, δες τα και συΠρόσεξε το λιιιιγο καλύτερα !!! Στο ένα είναι στη μουναρα μου και στο άλλο στην κωλαρα μου αγάπη....
Αν ειχαν και ηχο θα ηταν ονειροΚαλημέραααα!
Σας είχα πει ότι θα ανεβάσω βίντεο....
Ναι το ίδιο έχει ανεβάσει δυο φορέςΕάν προσέξεις το όνομα του αρχείου και στα δύο videο είναι ίδιο…
Καυλιαρα θεα δυστυχως ειναι τα ιδια ακριβως βημα προς βημα! αλλα δεν πειραζει καυλα να μοιραζεις μονο και τιποτα αλλο!
Καυλιαρα θεα δυστυχως ειναι τα ιδια ακριβως βημα προς βημα! αλλα δεν πειραζει καυλα να μοιραζεις μονο και τιποτα αλλο!
Οπότε να περιμένουμε το σωστό 2ο βίντεο;;;Έχεις δίκιο αγάπη τώρα το είδα είναι το ίδιο
Ας ελπισουμε οτι θα εχει και ηχοΟπότε να περιμένουμε το σωστό 2ο βίντεο;;;
Μα εσύ εικες αυτί την απουρίαΑπό βαζελο τι άλλο. Αν είχες αυτή την απορία ας την εξεφραζες.
Αλήθεια θα έχει?
Γιατί όχι μπρο ?Μα εσύ εικες αυτί την απουρία
Ντιμα 73 εις το τετραγκωνο
Μωρό πάλι χρωστάς!!!Έχεις δίκιο αγάπη τώρα το είδα είναι το ίδιο
Κορίτσι μου πραγματικά είσαι μοναδική στο είδος σου! Μεράκι σε αυτό που κάνεις, ευγένεια και ως κερασάκι στην τούρτα ένα μοναδικό δώρο!Θέλοντας να σας ευχαριστήσω για αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί, αποφάσισα να κάνω μια κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει ή θα κάνουν ραντεβού μαζί μου από τη μέρα που ξεκίνησα ως και το Σάββατο 21/3.
Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 22/3 και το δώρο μου είναι μια παρτουζα για 2 ώρες με τους 3 τυχερούς.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συνεχίζουμε δυνατά.
Να έχετε μια υπέροχη μέρα γεμάτη καβλα
Ρε φιλε ΠΟΛΥΖΩΗ ο ανθρωπος το ειπε ξεκαθαρα δεν ζητα το νουμερο των επισκεψεων , για ποσοστα ειπε και μαλιστα εκανε και αναγωγη παραδειγματος ,τι τον μπροκαρεις ,!!!!οχι θα με μαθεις εσυ![]()
Τον αριθμό των πελατών ζήτησε αυτός, όχι των ραντεβού και καλά να βρει τις πιθανότητες, αλλά ακόμα κι αυτό, σιγά μην κάτσει η κοπέλα να τους μετρήσει όλους και να του πει!!! Έτσι κι αλλιώς άμα είσαι γκαντέμης και 4 να είναι οι πελάτες και 3 οι τυχεροί, εσύ θα μείνεις απ’ έξωΡε φιλε ΠΟΛΥΖΩΗ ο ανθρωπος το ειπε ξεκαθαρα δεν ζητα το νουμερο των επισκεψεων , για ποσοστα ειπε και μαλιστα εκανε και αναγωγη παραδειγματος ,τι τον μπροκαρεις ,!!!!