apollon444
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 5.411
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα παρακαλω μπορω να εχω σε πμ τηλεφωνο και τροπους επικοινωνιας ,ευχαριστω πολυ.
σοβαρά τώρα... Γιατί δεν στέλνετε ένα μήνυμα όπως όλοι και ζητάτε να σας στείλω εγώ; οποίος ενδιαφέρετε στέλνει μήνυμα παίρνει τις πληροφορίες που θέλει και συνεχίζουμε αγάπες... Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα !
Αγαπη μου ΕΓΩ προσωπικα εχω ενα προβλημα με το lap top μου και μου φρεναρει την αποστολη πμ , αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω και σου το ζητω απο εσενα .Ευχαριστω !!!!!!!!!!σοβαρά τώρα... Γιατί δεν στέλνετε ένα μήνυμα όπως όλοι και ζητάτε να σας στείλω εγώ; οποίος ενδιαφέρετε στέλνει μήνυμα παίρνει τις πληροφορίες που θέλει και συνεχίζουμε αγάπες... Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα !
Εντάξει δεν παίζεις τίμια.Καλημέραααααα
Εγώ πάντως έχω στείλει μήνυμα εδώ και 10 μέρες συν άλλο ένα στις 20 του μήνα και απάντηση δεν πήρα δυστυχώς.Εγω εχω την απορια...το δινει κατεπιλογην στο dm ? Αν ναι οκ. Αν οχι ας το βαλει υπογραφη. Σε λιγο δεν θαναι και πολυ κρυφο.
να επιμενετε κυριε...... Υπαρχει Αναμονη προφανωςΕγώ πάντως έχω στείλει μήνυμα εδώ και 10 μέρες συν άλλο ένα στις 20 του μήνα και απάντηση δεν πήρα δυστυχώς.![]()
Εσυ γαμισες το είδωλο zaya που δεν πρόλαβα εγώ. Για εδώ θα κάνουμε μάλλον υπομονή.Εγώ πάντως έχω στείλει μήνυμα εδώ και 10 μέρες συν άλλο ένα στις 20 του μήνα και απάντηση δεν πήρα δυστυχώς.![]()
Χοντρός πουτσος φαίνεται να σου ανοίγει το κωλαρακι!Καλημέραααααα
Με πλήγωσες βαθιά με τις φωτό σου…Καλημέραααααα
Πιθανοτατα δεν κλεινει μπουτιΤι κάνατε στο κορίτσι ρε κανίβαλοι και χάθηκε?
Εγώ της είχα στείλει το τριήμερο και μου είπε πως από Τρίτη θα δούλευε κανονικάΤι κάνατε στο κορίτσι ρε κανίβαλοι και χάθηκε?
Tι καλημέρα γαμω το κέρατο μου!!!!!!!!! Ω ρε ζημιαααααααα!!!!!!!!Καλημέραααααα
Πιθανόν...Πιθανοτατα δεν κλεινει μπούτι