Να γράψω κι εγώ για την σημερινή εμπειρία μου με την Αγγελική.
Στην αρχή ήμουν λίγο μαγκωμένος, κυρίως λόγω έλλειψης προγράμματος και φωτό, αλλά οι κριτικές των συναγωνιστών με έπεισαν να το δοκιμάσω.
Στο pm άργησε λίγο να απαντήσει, όμως μετά στο Viber η συνεννόηση κύλησε άψογα, με διάθεση να βρεθεί μέρα και ώρα.
Το ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο και το πρώτο θετικό: έφτασε 5 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα.
Από κοντά ήταν πολύ καλύτερη απ’ όσο περίμενα. Όμορφο προσωπάκι, έδειχνε σαφώς μικρότερη από την ηλικία που αναφέρει, κοντούλα γύρω στο 1.65, με κοντό ξανθό μαλλί, γυαλιά και γενικά προσεγμένη εμφάνιση. Όμορφα ντυμένη, κανονικό βάψιμο (ούτε υπερβολές ούτε προχειρότητα), ωραία επιδερμίδα και μεθυστικό άρωμα που σου μένει.
Όλα φυσικά πάνω της, κάτι που προσωπικά μου άρεσε και έδενε απόλυτα με το vibe «κοπέλα της διπλανής πόρτας» που βγάζει.
Λίγο social στην αρχή για να σπάσει ο πάγος και μετά άμεση μετάβαση στο ψητό, με ωραία και αισθησιακά γλωσσόφιλα.
Το στοματικό της πολύ δυνατό, με όρεξη και σωστή τεχνική, με το έξτρα ότι σε κοιτάει στα μάτια, κάτι που ανεβάζει αρκετά την ένταση. Ανταπόδοση στο ωραίο της γατάκι, με καλή ανταπόκριση και συμμετοχή τυλίγοντας τα πόδια της στους ώμους μου.
Στην συνέχεια έβαλα το λάστιχο και ξεκίνημα με ωραίο cow και μετά με doggy, με σφαλιαρίτσες όπως πρέπει. Από εκεί περάσαμε σε ιεραποστολικό, με συνεχή γλωσσόφιλα και ωραία χημεία.
Ακολούθησε και το πρωκτικό, με λίγο gel και σωστή προετοιμασία, χωρίς βιασύνη. Η αίσθηση ήταν πολύ καλή και γενικά έδειχνε να το γουστάρει.
Οι κραυγούλες της καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν αρκετά καυλωτικές και έκαναν την κατάσταση πιο ζωντανή.
Τελείωμα στο στοματάκι της, καταπίνοντας αρκετά από τα υγρά μου.
Τέλος με μπανάκι και χαλαρό social. Ο χρόνος είχε ήδη περάσει και δεν πήγα για δεύτερο γύρο.
Συμπέρασμα: πολύ καλή εμπειρία, με χημεία, διάθεση και σωστό κλίμα. Σίγουρα για επανάληψη.