Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπορεισ να μου δωσεις καποια πληροφορια φιλε να συμαμτησω και εγω την κοπελα ?Όποιος ενδιαφέρετε κανονίζει μαζί μου φίλε μου. Όπως όλοι όσοι βρέθηκαν μαζί της
Τίποτα δεν είναι τυχαίοτυχαία δηλαδή σβήστηκε το προφίλ του Greek power με το που άνοιξε το νήμα η ‘’αγγελική/άντζελα’’

φιλε θα σε παρακαλουσα να μην εισαι ανθρωποφαγο ανθρωποειδες και σταματα να βγαζεις χολη και να συκοφαντεις οκ?τυχαία δηλαδή σβήστηκε το προφίλ του Greek power με το που άνοιξε το νήμα η ‘’αγγελική/άντζελα’’
πρόσεχε τι λές ..απο που διωχνει αυτος-η ρε παιδια?
μηπως νομιζει οτι ειναι ιδιοκτησια του-της το νημα εδω?
καλα θα παει κι αυτο![]()
εγω σας ρουφιάνεψα man ...αδερφε εγω και o peter μιλαμε για αλλο θεμα οχι για το αν η κοπελα ειναι αληθινη. ξαναδιαβασε λιγο τα μηνυματα
Πρόσφατη συνάντηση και εγώ με την κοπέλα.... Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ επιφυλακτικός με το διαδικαστικό του ραντεβού (μέσω Greek Power) αλλά μόλις την συνάντησα κατάλαβα τον λόγο.... Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο.... είναι σαν να πηγαίνεις ραντεβού με μια συνάδελφο από την δουλειά.... Τέσπα.... Πρόσωπο 08/10 όπως και σώμα.... Θεωρώ ότι είναι ανάμεσα στα 28-30... Στην γενική θεώρηση θα έλεγα ότι είναι μια όμορφη κοπέλα με επίπεδο και ποιότητα σαν άνθρωπος.... Φιλιά σε ρουφάει.... Κολάρα που δεν χορταίνεις να γαμάς.... Στήθος 2άρι φυσικό.... Στον αγώνα αντέχει σε υψηλές στροφές και πιστεύω δεν θα πεί σε τίποτα λογικό όχι..... Στοματικό εννοείται ακα και καταπίνει.... Είναι παραγματικά από τις καλές περιπτώσεις πιστευώ που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο..... Δεν πιστεύω ότι θα κάτσει ή αντέξει πολύ καιρό στο σπορ καθότι φαίνεται ότι δεν έχει αντίστοιχές προσλαμβάνουσες.... Όπως και να έχει, εγώ προσωπικά έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος από το ραντεβού μου.Ρε παιδιά ! Λίγο ηρεμία δηλαδή !! Καταρχήν η κοπέλα είναι υπαρκτό πρόσωπο , κατά δεύτερον έχει συναντηθεί κόσμος μαζί της και έχει αναφερθεί σε επιδόσεις κλπ !
Για να συνοψίσω και εγώ συναντηθεί μαζί της 2 φορές όπως και το ανέφερα και στο αντίστοιχο thread, πριν δημιουργηθεί το εν λόγω !!
Απλά ήδη είναι κατανοητό από οποιονδήποτε νοήμον άνθρωπο για ποιον λόγο η κοπέλα είναι επιφυλακτική ή και γιατί ακόμα επέλεξε τον Greek power για το ξεκίνημα της !
Το σχόλιο μου : πολύ καλά έκανε διότι απλά θα την είχαμε χάσει πριν καν ξεκινήσει !!
Η κοπέλα έχει ορίσει μια τιμή , ένα πρόγραμμα και έναν συγκεκριμένο τρόπο συνάντησης ! Απολύτως σεβαστό κατ´ εμέ , όποια θέλει συνεχίζει - όποιος θέλει προσπερνάει !!
Φιλικά πάντα η τοποθέτηση μου χωρίς έριδες και παρατηρήσεις !
Τα φιλιά μου
ωχ,,,βλεπω ναρχεταιΤο έχει το όνομα μάλλον με την ανακατωσούρα
greek power η Άντζελα!!!τυχαία δηλαδή σβήστηκε το προφίλ του Greek power με το που άνοιξε το νήμα η ‘’αγγελική/άντζελα’’
μεχρι τι ωρα εισαι διαθεσιμη;Για ραντεβού στείλτε μου μήνυμα. δεν είμαι υποχρεωμένη να βάλω το τηλέφωνο μου πουθενά δημόσια
Για σήμερα έχω τελειώσει. Αύριο πάλι αν θέλειςμεχρι τι ωρα εισαι διαθεσιμη;
Ο τολμων γαμω , ο δε τολμων τον παίζει ...κάτσε βάρα τον λόγο κ ηρέμησε..ο παλιός κ ο νέος κ ο ....τσουρέκια μας τα κάνες ..νισαφι πχιαααΚανένας παλιός με πολλές αναρτήσεις δεν την έχει πάρει ακόμα και να έχει γράψει μια κριτική εδώ, οπότε είναι φυσιολογικό όλοι μας να έχουμε τις επιφυλάξεις μας