thesscouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2025
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα, ζευγάρι που θα δοκιμάσει για πρώτη φορά cuckold έχουμε κανένα tip ;
Δηλαδή έχετε ήδη κανονίσει να βρεθείτε με κάποιον;καλησπέρα, ζευγάρι που θα δοκιμάσει για πρώτη φορά cuckold έχουμε κανένα tip ;
Είδα φωτό στο facebook. Με το κιλό χρεώνει η κυρία? Μιλάμε για τρίμπαζο...Καλησπέρα, είδα στο Facebook το προφίλ Ντίνα Ανδριοπουλου, που είναι λέει παντρεμένο ζευγάρι 45 ετών περίπου που ψάχνουν άντρα ή ζευγάρι. Έστειλα και μιλήσαμε στο τηλέφωνο (εννοείται με πακιστανικο νούμερο που διαθέτω και από ψεύτικο προφίλ στο Facebook) και μου είπαν ότι και καλά μένουν μακριά και να μυριστούν όλα τα έξοδα μαζί με τη μετακίνηση τους (100€ από μεριάς μου). Ξέρει κάποιος κάτι???
Φιλε δεν βλέπεται αρχικά η κυρία και άδικος κόπος. Σου λέει ο τύπος θα φέρω και τη κουμπάρα αλλά πάντα έχει δουλειά ή κουμπάραΚαλησπέρα, είδα στο Facebook το προφίλ Ντίνα Ανδριοπουλου, που είναι λέει παντρεμένο ζευγάρι 45 ετών περίπου που ψάχνουν άντρα ή ζευγάρι. Έστειλα και μιλήσαμε στο τηλέφωνο (εννοείται με πακιστανικο νούμερο που διαθέτω και από ψεύτικο προφίλ στο Facebook) και μου είπαν ότι και καλά μένουν μακριά και να μυριστούν όλα τα έξοδα μαζί με τη μετακίνηση τους (100€ από μεριάς μου). Ξέρει κάποιος κάτι???
υπεροχη και sexy!!!το μωρο μου
τι θα της κανατε?
Θες να δεις???το μωρο μου
τι θα της κανατε?
Θέλω να τις γλείψω τις ρογεςτο μωρο μου
τι θα της κανατε?
Και μετά τι έγινε;Καλησπερα σας !Λεγομαι Κωστας ζω στο Χαλανδρι και ειμαι 47 ετων, 185, 85 κιλα
Δεν εχω παρομοια εμπειρια.
Πριν 3 χρονια με μια πρωην κοπελα μου ειχαμε κανει καποιες φορες τριο με αντρα.
Έφυγε η γκόμενα με τον άλλο που γάμουσε καλύτεραΘέλω να τις γλείψω τις ρογες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μετά τι έγινε;
Τρέχα ποσω της κ πες στάσου μύγδαλαΈφυγε η γκόμενα με τον άλλο που γάμουσε καλύτερα
Εμένα στον πουτσο μου.αλλουνου ιστορία είναι.Τρέχα ποσω της κ πες στάσου μύγδαλα
Θα της εγλειφα τις ρογεςτο μωρο μου
τι θα της κανατε?
κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδίατο μωρο μου
τι θα της κανατε?
Τυχερός είσαι φίλε μια χαρά τη σκιζει ο φίλος !Από συνάντηση πριν λίγο καιρό με φίλο μας...![]()