georgebull
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2018
- Like
- 866
- Πόντοι
- 81
μονο γλειψιμο!!!σωστοί....
μονο γλειψιμο!!!σωστοί....
Καλησπέρα τι κάνεις;Ψαχνουμε δυο ατομα απο 30 εως 50 ετων για τη γυναικα μου.Παρακαλω μονο η ηλικιακες ομαδες που ανεφερα.
της τα εχυνα ανετα!!Λες;;; Μακάρι να είναι έτσι....
Τα πόδια της![]()
Ψαχνουμε δυο ατομα απο 30 εως 50 ετων για τη γυναικα μου.Παρακαλω μονο η ηλικιακες ομαδες που ανεφερα
Καλησπέρα φιλε . 33 από Αθήνα . Είμαι διαθέσιμοςΨαχνουμε δυο ατομα απο 30 εως 50 ετων για τη γυναικα μου.Παρακαλω μονο η ηλικιακες ομαδες που ανεφερα.
50 από Αθήνα στείλε αν θεςΨαχνουμε δυο ατομα απο 30 εως 50 ετων για τη γυναικα μου.Παρακαλω μονο η ηλικιακες ομαδες που ανεφερα.
Τύπε ενδιαφέρομαι αλλά δεν μπορώ να στείλω pmΨαχνουμε δυο ατομα απο 30 εως 50 ετων για τη γυναικα μου.Παρακαλω μονο η ηλικιακες ομαδες που ανεφερα.
τύπε είσαι στο όριο κανόνισε το γρήγορα πριν τα γενέθλια50 από Αθήνα στείλε αν θες
Μα κολλάς κι εσύ σε κάτι λεπτομέρειες, μυστήριος είσαι παιδάκι μου χι χιΚαλα ρε παιδια ειπε ο αλλος μια μαλακια οτι θελει δυο ατομα απο 30 μεχρι 50 χρονων και ολοι αρχισατε να στελνετε μηνυματα.....δεν βλεπετε οτι δεν δεχεται πμ....πως θα γινει η συνεννοηση σφου δεν δεχεται πμ...
Και θες να πεις ότι δεν βρίσκειςΕίμαστε παντρεμένοι 17 χρόνια με παιδιά....θέλω όσο τίποτα, αν όχι να είμαι αυτών, να ξέρω έστω ότι μου την πήδηξε κάποιος.
Γενικά είναι χαμηλών τόνων,πολύ κάλη για την ηλικία της (49) αλλκα γενικά πολύ Μαζεμενη και όχι πολύ εκδηλωτική
Κωστακη σε πειράζει αν η Γυναίκα έχει πουλάκι ;Τύπε ενδιαφέρομαι αλλά δεν μπορώ να στείλω pm![]()
Σαν νταμιτζάνες είναι αδερφέΛες;;; Μακάρι να είναι έτσι....
Τα πόδια της![]()
ρετσινα γιομισε την καπελαΣαν νταμιτζάνες είναι αδερφέ![]()
Καλωσορίζουμε το νέο μέλος.Ψαχνουμε δυο ατομα απο 30 εως 50 ετων για τη γυναικα μου.Παρακαλω μονο η ηλικιακες ομαδες που ανεφερα.
Όχι τύπε,δεν με πειράζει καθόλουΚωστακη σε πειράζει αν η Γυναίκα έχει πουλάκι ;
Έσκασα ρε κερατά τόσο καιρό δεν μπορούσα να μην στο γράψω!
Καλησπερα σας !Λεγομαι Κωστας ζω στο Χαλανδρι και ειμαι 47 ετων, 185, 85 κιλαΨαχνουμε δυο ατομα απο 30 εως 50 ετων για τη γυναικα μου.Παρακαλω μονο η ηλικιακες ομαδες που ανεφερα.
Μπες και εσυ στην σειρα.....νουμερακι να παρεις μην ξεχασεις..Καλησπερα σας !Λεγομαι Κωστας ζω στο Χαλανδρι και ειμαι 47 ετων, 185, 85 κιλα
Δεν εχω παρομοια εμπειρια.
Πριν 3 χρονια με μια πρωην κοπελα μου ειχαμε κανει καποιες φορες τριο με αντρα.
Γεια σου Κώστα, μπορείς τώρα να αλλάξεις το όνομα στο προφίλ σου...Καλησπερα σας !Λεγομαι Κωστας ζω στο Χαλανδρι και ειμαι 47 ετων, 185, 85 κιλα
Δεν εχω παρομοια εμπειρια.
Πριν 3 χρονια με μια πρωην κοπελα μου ειχαμε κανει καποιες φορες τριο με αντρα.