Νέα

Αντίο Διονύση Σαββόπουλε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.487
Πόντοι
2.306
Αλλά εντελώς αντίθετο με βρίσκει ΟΛΟ ΑΥΤΟ ! Αφρικανικής χώρας εκδηλώσεις, αλλά αυτοί είμαστε.-:woldman:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Του 'καψε τον εγκέφαλο ο Ράμφος και ο φίλος του ο Φαληρέας, κάπου εκεί στα early 80s.
Έχω πάει σε πολιτικό γάμο,ήταν ένα απίστευτα κρύο πράγμα ευτυχώς το έσωσε ο τσακαλακος αρμόδιος αντιδήμαρχος με τα εμπνευσμένα λόγια του στο ζευγάρι.
Θα ήταν μεγάλη ξενερα να ταφει ο Νιονιος του Ελληνισμού σαν ένας περιθωριακός με πολιτική τελετή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλλά εντελώς αντίθετο με βρίσκει ΟΛΟ ΑΥΤΟ ! Αφρικανικής χώρας εκδηλώσεις, αλλά αυτοί είμαστε.-:woldman:
Ποιο αυτό;
Έχουμε πολλούς σαν τον εκλιπόντα;

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Σαββόπουλος και αριστερά:

AmbadeenOff

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2017
Like
1.406
Πόντοι
201
Σαββόπουλος και αριστερά
Κι όχι μόνο. Σαββόπουλος και αμφισβήτηση. Σαββόπουλος και επίγονοι. Σαββόπουλος και κατεστημένο.
Όπου από τη μια λες μπράβο στον αυτοσαρκασμό, από την άλλη λες τι ευφυΐα να διαχειρίζεσαι εσύ ο ίδιος την αποδόμησή σου.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131

Τι ξεφτίλα ηταν αυτη σήμερα!; Ειναι δυνατόν να μην βρίσκονται εκει; Αναγκάζομαι να πω μπραβο στην Ζωη που ηταν εκει. Και καλα τα αριστεροκουμουνια τα καταλαβαίνω, χαλάστηκαν οταν τους έγραψε στα αρχιδια τους και εφυγε απο αυτους. Ο Ανδρουλακης που υποτίθεται ειναι κέντρο γιατι δεν πηγε; Καλα για τους Ρωσοψεκες Βελο και ΝΙΚΗ δεν το συζητάω ειναι μια κατηγορία μονοι τους.

Εν τω μεταξυ απο μεγάλους ενας Ξαρχάκος έμεινε και μετα την κλείνουμε την πόρτα.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.334
Πόντοι
48.917

Τι ξεφτίλα ηταν αυτη σήμερα!; Ειναι δυνατόν να μην βρίσκονται εκει; Αναγκάζομαι να πω μπραβο στην Ζωη που ηταν εκει. Και καλα τα αριστεροκουμουνια τα καταλαβαίνω, χαλάστηκαν οταν τους έγραψε στα αρχιδια τους και εφυγε απο αυτους. Ο Ανδρουλακης που υποτίθεται ειναι κέντρο γιατι δεν πηγε; Καλα για τους Ρωσοψεκες Βελο και ΝΙΚΗ δεν το συζητάω ειναι μια κατηγορία μονοι τους.

Εν τω μεταξυ απο μεγάλους ενας Ξαρχάκος έμεινε και μετα την κλείνουμε την πόρτα.
Όντως ξαρχακος και φυσικά η most selling in french language ever. Η nana

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
1.865
Πόντοι
486
Ο Σαββόπουλος ήταν πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Μέχρι και τα "Τραπεζάκια έξω", κάθε του δίσκος ήταν αριστούργημα. Τον θεωρώ από τους καλύτερους τραγουδοποιούς παγκοσμίως. Οι στίχοι του συγκλονιστικοί, οι μουσικές του και οι ενορχηστρώσεις του, παρά το ότι δεν ήταν σπουδαγμένος μουσικός, ήταν ανωτάτου επιπέδου. Αυτό μπορούν να το καταλάβουν καλύτερα άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με τη μουσική και οι συνάδελφοι και ομότεχνοί του - κάποιοι εξ αυτών το έχουν επισημάνει.
Γενικότερα, το έργο που άφησε ήταν τεράστιο από πλευράς αντίκτυπου στην κοινωνία και την ιστορία της χώρας μας. Επίσης, έχω να πω ότι τον έχω δει 8 φορές ζωντανά σε διάφορες φάσεις και περιστάσεις ανά τα χρόνια και πάντα ήταν άψογος. Τα live του ήταν ξεχωριστές εμπειρίες πάντοτε.
Τον θεωρώ από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της χώρας μας.
Δε συμφωνούσα πάντα μαζί του και θεωρώ πως γενικά του ζητούνταν συχνά η γνώμη του και αυτός την προσέφερε απλόχερα, κάνοντας κάποιες φορές και κατάχρηση. Εννοώ πως δε χρειαζόταν να τοποθετείται για όλα τα μεγάλα θέματα διαρκώς. Αλλά όλες οι αδυναμίες του και τα ελαττώματά του δε μπορούν να μειώσουν, ούτε στο ελάχιστο, το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο και την παρακαταθήκη που άφησε.
Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Όποιος πιστεύει ότι "σιγά τον καλλιτέχνη" ή "εντάξει μωρέ, δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο", προφανώς και είναι άσχετος. Δέχομαι το "δεν μου αρέσει" ή το "δεν μου ταιριάζει". Ακόμα και το "δεν τον χωνεύω". Γιατί καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να διαχωρίσει κάποιος το έργο από τον άνθρωπο. Κι εκεί μπαίνουν στην εξίσωση και προσωπικά συναισθήματα, συμπλέγματα, προκαταλήψεις κλπ κλπ. Αλλά όποιος δεν τον παραδέχεται για τη δουλειά του, είναι απλά άσχετος!

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.616
Πόντοι
456
75 έτων και άνω οι θαυμαστές του. Μόλις ψοφήσουν και αυτοί τίποτα από τα τραγούδια του δεν θα έχει πια μείνει. Ούτε ένα τραγούδι. Ε, βέβαια, η τέχνη είναι διαχρονική σου λέει μετά. Για ρίξτε μια ματιά εδώ να δείτε πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη και Έλληνα που ''μίλαγε'' με την μουσική του και όχι με ατελείωτες δήθεν παραμυθο-πάρλες. Αλλά αυτός δεν ήταν για ιθαγενείς γιατί είχε παγκόσμια φήμη. Είναι η αυγή του Κοσμικού ωκεανού για μένα μπροστά στα ανθρώπινα μάτια. Και στο βάθος η αρχαία Ελλάδα, οι κίονες.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.509
Πόντοι
9.931
75 έτων και άνω οι θαυμαστές του. Μόλις ψοφήσουν και αυτοί τίποτα από τα τραγούδια του δεν θα έχει πια μείνει. Ούτε ένα τραγούδι. Ε, βέβαια, η τέχνη είναι διαχρονική σου λέει μετά. Για ρίξτε μια ματιά εδώ να δείτε πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη και Έλληνα που ''μίλαγε'' με την μουσική του και όχι με ατελείωτες δήθεν παραμυθο-πάρλες. Αλλά αυτός δεν ήταν για ιθαγενείς γιατί είχε παγκόσμια φήμη. Είναι η αυγή του Κοσμικού ωκεανού για μένα μπροστά στα ανθρώπινα μάτια.

μα δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη ο Τιτάνας με τον Νιόνιο
Ο Νιόνιος ο οποίος δεν είχε καμιά διεθνή καριέρα-καταξίωση ,
οπαδοποιήθηκε μετά θάνατον λόγω πολιτικής αντιπαλότητας

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.616
Πόντοι
456
μα δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη ο Τιτάνας με τον Νιόνιο
Ο Νιόνιος ο οποίος δεν είχε καμιά διεθνή καριέρα-καταξίωση ,
οπαδοποιήθηκε μετά θάνατον λόγω πολιτικής αντιπαλότητας
Έχω στο σπίτι μου πάνω από 2000 cds και έχοντας τα ακούσει και μαζί με την συναισθηματική ωριμότητα της ηλικίας μου, μπορώ ακούγοντας Σαββόπουλο να σου πω ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικά κακότεχνο και φτωχό. Πραγματικά ήταν ανίδεος από πλευράς μουσικής από κάθε άποψη, αλλά και ατάλαντος. Και τι πάει να πει δηλαδή ''ήταν για ντόπια κατανάλωση''; Είναι επιχείρημα τώρα αυτό; Ο Χατζιδάκις κατοικοέδρευε στην Ελλάδα και τα τραγούδια του είχαν Ελληνικούς στίχους, αλλά ταξίδευε και στο εξωτερικό. Είχε συνεργαστεί ακόμα και με ροκ συγκρότημα στις ΗΠΑ για να κάνουν ροκ διασκευές των τραγουδιών του.Κοίτα εδώ:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.509
Πόντοι
9.931
Έχω στο σπίτι μου πάνω από 2000 cds και έχοντας τα ακούσει και μαζί με την συναισθηματική ωριμότητα της ηλικίας μου, μπορώ ακούγοντας Σαββόπουλο να σου πω ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικά κακότεχνο και φτωχό. Πραγματικά ήταν ανίδεος από πλευράς μουσικής από κάθε άποψη, αλλά και ατάλαντος.
τύπε μη μπαίνεις στο τρυπάκι , μην τσιμπάς ...
Το τι απήχηση είχε στο κοινό , φάνηκε ... ελαχιστότατος κόσμος στην κηδεία
Το θέμα έγινε πολιτικό , δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε ...
τον εκθειάζουν σαν Μπετόβεν οι κυβερνητικοί , ενώ αν απεβίωνε προ δεκαετίας θα τον κλαίγανε μιά χούφτα λούμπεν ,άπλυτοι ..

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.616
Πόντοι
456
τύπε μη μπαίνεις στο τρυπάκι , μην τσιμπάς ...
Το τι απήχηση είχε στο κοινό , φάνηκε ... ελαχιστότατος κόσμος στην κηδεία
Το θέμα έγινε πολιτικό , δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε ...
τον εκθειάζουν σαν Μπετόβεν οι κυβερνητικοί , ενώ αν απεβίωνε προ δεκαετίας θα τον κλαίγανε μιά χούφτα λούμπεν ,άπλυτοι ..
Φίλε, όταν είχε ξεμείνει από λεφτά γιατί με τους δέκα ελεεινούς σκατόδισκους που είχε φτιάξει δεν θα πήγαινε και πολύ μακριά, αποκήρυξε το αντιμιλιταριστικό παρελθόν του πλήρως και περιόδευε σε στρατόπεδα με τον Βαρβιτσιώτη φορώντας ένα κράνος στο κεφάλι του και λέγοντας ότι ήταν πανευτυχής που είχε πάει ο γιος του στρατό. Μετά ήταν εκείνο το ελεεινό τραγούδι που είχε φτιάξει για την έναρξη του 21ου αιώνα, με την αλλαγή του χρόνου. Η μεγάλη συντηρητική παράταξη μπορεί να του έχωσε τότε στην τσέπη κανένα εκατομμυριο ευρώ, γι' αυτό πέρασε μετά γεράματα ζωή και κότα. Κατάλαβες γιατί αν και δεν το λέει δημοσίως κανένας δεν τον γουστάρουνε καθόλου; Ξέρω εγώ καλά, το 2000 ήμουν 25 χρονών, τα θυμάμαι σα να ήταν χτες. Πάντα βρώμικος, τεμπέλης και ρουφιάνος ήταν και είχε μπει στο νόημα της Ελλάδας για τα καλά, ότι ήταν πάντα χώρα της αρπαχτής και της κλεψιάς και όχι για ανθρώπους με αξία. Εδώ λένε ότι ακόμα και ο Βελόπουλος που είναι κρυφο-υπερσυντηρητικός δεν πάτησε στην κηδεία του. Γιατί άραγε;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.509
Πόντοι
9.931
Φίλε, όταν είχε ξεμείνει από λεφτά γιατί με τους δέκα ελεεινούς σκατόδισκους που είχε φτιάξει δεν θα πήγαινε και πολύ μακριά, αποκήρυξε το αντιμιλιταριστικό παρελθόν του πλήρως και περιόδευε σε στρατόπεδα με τον Βαρβιτσιώτη φορώντας ένα κράνος στο κεφάλι του και λέγοντας ότι ήταν πανευτυχής που είχε πάει ο γιος του στρατό. Μετά ήταν εκείνο το ελεεινό τραγούδι που είχε φτιάξει για την έναρξη του 21ου αιώνα, με την αλλαγή του χρόνου. Η μεγάλη συντηρητική παράταξη μπορεί να του έχωσε τότε στην τσέπη κανένα εκατομμυριο ευρώ, γι' αυτό πέρασε μετά γεράματα ζωή και κότα. Κατάλαβες γιατί αν και δεν το λέει δημοσίως κανένας δεν τον γουστάρουνε καθόλου; Ξέρω εγώ καλά, το 2000 ήμουν 25 χρονών, τα θυμάμαι σα να ήταν χτες. Πάντα βρώμικος, τεμπέλης και ρουφιάνος ήταν και είχε μπει στο νόημα της Ελλάδας για τα καλά, ότι ήταν πάντα χώρα της αρπαχτής και της κλεψιάς και όχι για ανθρώπους με αξία. Εδώ λένε ότι ακόμα και ο Βελόπουλος που είναι κρυφο-υπερσυντηρητικός δεν πάτησε στην κηδεία του. Γιατί άραγε;
τυπάρα τον Βασίλαρο Καρρά τον έκλαψε όλη η ελλάδα, η θεσσαλονίκη ξενύχτι στους δρόμους...

τον Νιόνιο θεατρινίστικα τον αποθεώνουν οι κυβερνητικοί προύχοντες , κάλλιστα μπορεί να ήσαν κ οι μπαφιάρηδες πριν μερικά χρόνια

Όσο για το τρελόχαρτο που πήρε στο στρατό άστο βραδιάτικα να μη κατεβάσω τίποτα καντήλια που του είχαν κ στρατιωτική μπάντα οι ξεφτίλες, , άστο..

θεός σχωρέστον...

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
476
Πόντοι
21
Πούλησε αριστεριλικι για να κάνει καριέρα και συμπεριφέρθηκε και έζησε σαν δεξιός .Αριστερός με δεξιά τσέπη.
Το 89 υποστήριξε με θέρμη τον γέρο Μητσοτάκη.Του ανταποδοθηκε αδρά . Έκανε συναυλίες και καλά στα στρατόπεδα για τις οποίες χρυσό πληρώθηκε για να τις βιντεοσκοπηθεί η Ερτ. Βαλανε και τον κακομαθημένο γιο του πιλότο
στην Ολυμπιακή μέχρι που αναγκαστηκανε μετά από κάποια χρόνια να τον διώξουν γιατί έφθασε μέχρι και να παρατήσει το αεροπλάνο χωρίς πιλότο στο Λονδίνο.
Τύπος που θα πούλαγε και τη μάνα του για το συμφέρον.
Ο Θεός να τον συγχωρέσει.....
Είπες ότι ήθελα να πω!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.340
Πόντοι
27.686
Η αληθεια είναι ότι όλοι αυτοί που μαζικα παραβρέθηκαν στην κηδεία του από την κυβερνητική παράταξη, όταν ήταν μικροί μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς άκουγαν και Σαββόπουλο....

• Χαχα

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.911
Πόντοι
1.056

Μιλάμε για αυτογκόλ οι αχρηστεροι! Και που να κατέβει Τσίπρας πάλι, πάει για μονοψήφιο η ΠΑΣΟΚάρα!

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
311
Πόντοι
20
καλα, εχουν γραφτει μαλακιες σε αυτο το θεμα που ειναι για να σε πιανει πονοκεφαλος.
προσεξτε οσοι γραφετε τις σαχλαμαρες σας για χαστουκια στον ζουγανελη, για κκε, για το οτι εγραφε μαλακιες τυπου νταντατιρλανταντα και για το οτι αντεγραφε τραγουδια, γιατι θα σας ζητησουμε πηγες για οσα λετε και θα αρχισετε τις κωλοτουμπες ή τα ''μου το πε ενας γνωστος, το διαβασα καπου, το λεει το ιντερνετ''
μεινετε στα θεματα για πουτσες, οταν μιλατε για βουρτσες μπερδευεστε.

επισης για την ιστορια, μεσα στο 2025 κυκλοφορησε η αυτοβιογραφια του Σαββοπουλου με τιτλο ''γιατι τα χρονια τρεχουν χυμα''. συμπαθητικα τα λεει και διαβαζοντας την κατι πιανεις και για τα θετικα και για τα αρνητικα του.
τελος, για οποιον ενδιαφερεται να γινει σαββοπουλολογος, υπαρχει και ενα πολυ ενδιαφερον ποντκαστ του αρη δημοκιδη, που μιλανε διαφοροι για αυτον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom