AmbadeenOff
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 201
"Ζεϊμπέκικο" με τη Λένα ΠλάτωνοςΒάλτε και κανένα τραγούδι του, ρε μαλάκες.
"Ζεϊμπέκικο" με τη Λένα ΠλάτωνοςΒάλτε και κανένα τραγούδι του, ρε μαλάκες.
Έχω πάει σε πολιτικό γάμο,ήταν ένα απίστευτα κρύο πράγμα ευτυχώς το έσωσε ο τσακαλακος αρμόδιος αντιδήμαρχος με τα εμπνευσμένα λόγια του στο ζευγάρι.Του 'καψε τον εγκέφαλο ο Ράμφος και ο φίλος του ο Φαληρέας, κάπου εκεί στα early 80s.
Ποιο αυτό;Αλλά εντελώς αντίθετο με βρίσκει ΟΛΟ ΑΥΤΟ ! Αφρικανικής χώρας εκδηλώσεις, αλλά αυτοί είμαστε.-![]()
Κι όχι μόνο. Σαββόπουλος και αμφισβήτηση. Σαββόπουλος και επίγονοι. Σαββόπουλος και κατεστημένο.Σαββόπουλος και αριστερά
Όντως ξαρχακος και φυσικά η most selling in french language ever. Η nana![]()
Μια σειρά άδεια καθίσματα: Απούσα η αντιπολίτευση από την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
Οι αρχηγοί των κομμάτων επέλεξαν να μην παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, εκτός από τη Ζωή Κωνσταντοπούλουwww.protothema.gr
Τι ξεφτίλα ηταν αυτη σήμερα!; Ειναι δυνατόν να μην βρίσκονται εκει; Αναγκάζομαι να πω μπραβο στην Ζωη που ηταν εκει. Και καλα τα αριστεροκουμουνια τα καταλαβαίνω, χαλάστηκαν οταν τους έγραψε στα αρχιδια τους και εφυγε απο αυτους. Ο Ανδρουλακης που υποτίθεται ειναι κέντρο γιατι δεν πηγε; Καλα για τους Ρωσοψεκες Βελο και ΝΙΚΗ δεν το συζητάω ειναι μια κατηγορία μονοι τους.
Εν τω μεταξυ απο μεγάλους ενας Ξαρχάκος έμεινε και μετα την κλείνουμε την πόρτα.
μα δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη ο Τιτάνας με τον Νιόνιο75 έτων και άνω οι θαυμαστές του. Μόλις ψοφήσουν και αυτοί τίποτα από τα τραγούδια του δεν θα έχει πια μείνει. Ούτε ένα τραγούδι. Ε, βέβαια, η τέχνη είναι διαχρονική σου λέει μετά. Για ρίξτε μια ματιά εδώ να δείτε πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη και Έλληνα που ''μίλαγε'' με την μουσική του και όχι με ατελείωτες δήθεν παραμυθο-πάρλες. Αλλά αυτός δεν ήταν για ιθαγενείς γιατί είχε παγκόσμια φήμη. Είναι η αυγή του Κοσμικού ωκεανού για μένα μπροστά στα ανθρώπινα μάτια.
Έχω στο σπίτι μου πάνω από 2000 cds και έχοντας τα ακούσει και μαζί με την συναισθηματική ωριμότητα της ηλικίας μου, μπορώ ακούγοντας Σαββόπουλο να σου πω ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικά κακότεχνο και φτωχό. Πραγματικά ήταν ανίδεος από πλευράς μουσικής από κάθε άποψη, αλλά και ατάλαντος. Και τι πάει να πει δηλαδή ''ήταν για ντόπια κατανάλωση''; Είναι επιχείρημα τώρα αυτό; Ο Χατζιδάκις κατοικοέδρευε στην Ελλάδα και τα τραγούδια του είχαν Ελληνικούς στίχους, αλλά ταξίδευε και στο εξωτερικό. Είχε συνεργαστεί ακόμα και με ροκ συγκρότημα στις ΗΠΑ για να κάνουν ροκ διασκευές των τραγουδιών του.Κοίτα εδώ:μα δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη ο Τιτάνας με τον Νιόνιο
Ο Νιόνιος ο οποίος δεν είχε καμιά διεθνή καριέρα-καταξίωση ,
οπαδοποιήθηκε μετά θάνατον λόγω πολιτικής αντιπαλότητας
τύπε μη μπαίνεις στο τρυπάκι , μην τσιμπάς ...Έχω στο σπίτι μου πάνω από 2000 cds και έχοντας τα ακούσει και μαζί με την συναισθηματική ωριμότητα της ηλικίας μου, μπορώ ακούγοντας Σαββόπουλο να σου πω ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικά κακότεχνο και φτωχό. Πραγματικά ήταν ανίδεος από πλευράς μουσικής από κάθε άποψη, αλλά και ατάλαντος.
Φίλε, όταν είχε ξεμείνει από λεφτά γιατί με τους δέκα ελεεινούς σκατόδισκους που είχε φτιάξει δεν θα πήγαινε και πολύ μακριά, αποκήρυξε το αντιμιλιταριστικό παρελθόν του πλήρως και περιόδευε σε στρατόπεδα με τον Βαρβιτσιώτη φορώντας ένα κράνος στο κεφάλι του και λέγοντας ότι ήταν πανευτυχής που είχε πάει ο γιος του στρατό. Μετά ήταν εκείνο το ελεεινό τραγούδι που είχε φτιάξει για την έναρξη του 21ου αιώνα, με την αλλαγή του χρόνου. Η μεγάλη συντηρητική παράταξη μπορεί να του έχωσε τότε στην τσέπη κανένα εκατομμυριο ευρώ, γι' αυτό πέρασε μετά γεράματα ζωή και κότα. Κατάλαβες γιατί αν και δεν το λέει δημοσίως κανένας δεν τον γουστάρουνε καθόλου; Ξέρω εγώ καλά, το 2000 ήμουν 25 χρονών, τα θυμάμαι σα να ήταν χτες. Πάντα βρώμικος, τεμπέλης και ρουφιάνος ήταν και είχε μπει στο νόημα της Ελλάδας για τα καλά, ότι ήταν πάντα χώρα της αρπαχτής και της κλεψιάς και όχι για ανθρώπους με αξία. Εδώ λένε ότι ακόμα και ο Βελόπουλος που είναι κρυφο-υπερσυντηρητικός δεν πάτησε στην κηδεία του. Γιατί άραγε;τύπε μη μπαίνεις στο τρυπάκι , μην τσιμπάς ...
Το τι απήχηση είχε στο κοινό , φάνηκε ... ελαχιστότατος κόσμος στην κηδεία
Το θέμα έγινε πολιτικό , δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε ...
τον εκθειάζουν σαν Μπετόβεν οι κυβερνητικοί , ενώ αν απεβίωνε προ δεκαετίας θα τον κλαίγανε μιά χούφτα λούμπεν ,άπλυτοι ..
τυπάρα τον Βασίλαρο Καρρά τον έκλαψε όλη η ελλάδα, η θεσσαλονίκη ξενύχτι στους δρόμους...Φίλε, όταν είχε ξεμείνει από λεφτά γιατί με τους δέκα ελεεινούς σκατόδισκους που είχε φτιάξει δεν θα πήγαινε και πολύ μακριά, αποκήρυξε το αντιμιλιταριστικό παρελθόν του πλήρως και περιόδευε σε στρατόπεδα με τον Βαρβιτσιώτη φορώντας ένα κράνος στο κεφάλι του και λέγοντας ότι ήταν πανευτυχής που είχε πάει ο γιος του στρατό. Μετά ήταν εκείνο το ελεεινό τραγούδι που είχε φτιάξει για την έναρξη του 21ου αιώνα, με την αλλαγή του χρόνου. Η μεγάλη συντηρητική παράταξη μπορεί να του έχωσε τότε στην τσέπη κανένα εκατομμυριο ευρώ, γι' αυτό πέρασε μετά γεράματα ζωή και κότα. Κατάλαβες γιατί αν και δεν το λέει δημοσίως κανένας δεν τον γουστάρουνε καθόλου; Ξέρω εγώ καλά, το 2000 ήμουν 25 χρονών, τα θυμάμαι σα να ήταν χτες. Πάντα βρώμικος, τεμπέλης και ρουφιάνος ήταν και είχε μπει στο νόημα της Ελλάδας για τα καλά, ότι ήταν πάντα χώρα της αρπαχτής και της κλεψιάς και όχι για ανθρώπους με αξία. Εδώ λένε ότι ακόμα και ο Βελόπουλος που είναι κρυφο-υπερσυντηρητικός δεν πάτησε στην κηδεία του. Γιατί άραγε;
Είπες ότι ήθελα να πω!Πούλησε αριστεριλικι για να κάνει καριέρα και συμπεριφέρθηκε και έζησε σαν δεξιός .Αριστερός με δεξιά τσέπη.
Το 89 υποστήριξε με θέρμη τον γέρο Μητσοτάκη.Του ανταποδοθηκε αδρά . Έκανε συναυλίες και καλά στα στρατόπεδα για τις οποίες χρυσό πληρώθηκε για να τις βιντεοσκοπηθεί η Ερτ. Βαλανε και τον κακομαθημένο γιο του πιλότο
στην Ολυμπιακή μέχρι που αναγκαστηκανε μετά από κάποια χρόνια να τον διώξουν γιατί έφθασε μέχρι και να παρατήσει το αεροπλάνο χωρίς πιλότο στο Λονδίνο.
Τύπος που θα πούλαγε και τη μάνα του για το συμφέρον.
Ο Θεός να τον συγχωρέσει.....
Όσο για το τρελόχαρτο που πήρε στο στρατό άστο βραδιάτικα να μη κατεβάσω τίποτα καντήλια που του είχαν κ στρατιωτική μπάντα οι ξεφτίλες, ,
Μιλάμε για αυτογκόλ οι αχρηστεροι! Και που να κατέβει Τσίπρας πάλι, πάει για μονοψήφιο η ΠΑΣΟΚάρα!![]()
Μια σειρά άδεια καθίσματα: Απούσα η αντιπολίτευση από την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
Οι αρχηγοί των κομμάτων επέλεξαν να μην παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, εκτός από τη Ζωή Κωνσταντοπούλουwww.protothema.gr
Τι ξεφτίλα ηταν αυτη σήμερα!; Ειναι δυνατόν να μην βρίσκονται εκει; Αναγκάζομαι να πω μπραβο στην Ζωη που ηταν εκει. Και καλα τα αριστεροκουμουνια τα καταλαβαίνω, χαλάστηκαν οταν τους έγραψε στα αρχιδια τους και εφυγε απο αυτους. Ο Ανδρουλακης που υποτίθεται ειναι κέντρο γιατι δεν πηγε; Καλα για τους Ρωσοψεκες Βελο και ΝΙΚΗ δεν το συζητάω ειναι μια κατηγορία μονοι τους.
Εν τω μεταξυ απο μεγάλους ενας Ξαρχάκος έμεινε και μετα την κλείνουμε την πόρτα.