Νέα

Αντίο Διονύση Σαββόπουλε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.566
Πόντοι
16.235
Μονο 81 ήταν ο Νιονιος;Εγώ κοντα 100 νομιζα οτι είναι :confused:
Eιναι έτσι,γιατί ήταν ενεργός μέχρι τέλους.
Έτσι είναι ο άνθρωπος που απασχολείται με πράγματα που του αρέσουν ....όσο δύσκολη και να είναι η ζωή του αν έχει μια διέξοδο είναι πάντα λαμπερός.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.566
Πόντοι
16.235
O Σαββόπουλος πέρασε από τη ρήξη στην αναπαραγωγή της εξουσίας.

Στην αρχή τραγούδησε την επανάσταση και κατέληξε να χειροκροτεί το κατεστημένο.

Τελικά έφυγε σαν απόλυτα συστημικός.

Ας μείνουν τα τραγούδια του.
Σωστή παρατήρηση....αλλιώς δεν θα είχε ετοιμάσει αφιέρωμα για αυτόν ο ΣΚΑ'Ι'.
Βέβαια παντού στα ΜΜΕ έχουν παρεισφρήσει πολλοί κομματικοί χαμαιλέοντες που τώρα το παίζουν συστημικοί ενώ στα νιάτα τους είχαν αφίσες του Τσε στα δωμάτια τους.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.892
Πόντοι
19.321
Το ντιρλαντά δεν είναι σύνθεση του, παραδοσιακό είναι από την Κάλυμνο.
Καλά τα λες :coffee:

Ο Σαββόπουλος είναι γνωστός για τη σύμμειξη διαφορετικών μουσικών στυλ. Επισκέφθηκε το Λαογραφικό Αρχείο της Αθήνας (Kέντρον Eρεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας) και βρήκε το Ντιρλαντά καταχωρημένο ως παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.363
Πόντοι
10.131
Ετσι ειναι τυποι, επειδή δεν έγλυφε και ρούφαγε αριστερά μεχρι τα 80 του δεν ειναι καλός ο Σαβοπουλος, αν ειχε μείνει αριστερός μεχρι το τελος θα τον αποθεώνατε τωρα. Εν τω μεταξύ δεν έγινε δεξιός απλα έπαψε να ειναι αριστερός, βεβαια ισχύει το η θα είσαι αριστερός η αν είσαι κατι αλλο είσαι αυτομάτως δεξιός-φασιστας.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.376
Πόντοι
2.746
Ναι περίπου μέχρι το 1980 κράτησε ο Σαββόπουλος. Μετά τελείωσε.
Βάλε κάτι ακόμα...
1989
Με το φως σπασμένο, κρατικοποιημένο... Από τότε είχε προαναγγείλει ότι πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η ενέργεια για να πάει Ελλάδα μπροστά... Είχε δώσει με τους στίχους του (με το νόημα αυτών των στίχων) την μεταβολή της ιδεολογικής του τοποθέτησης...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

koskam

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
15.566
Πόντοι
5.896
1000020046.jpg

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.226
Πόντοι
6.246
Κι εμείς που αριστερίσαμε ποιο τάχα ήταν το λάθος,
εφιάλτης ήταν τ' όνειρο, αλήθεια όμως το πάθος

Δε θα πω ότι δεν έχει πει και κάνει μαλακίες. Τουλάχιστον δεν είναι υποκριτής να πουλάει αριστερισμό, ούτε το έπαιξει ποτέ πρώτος των πρώτων. Διαχωρίστηκε από την αριστερά, ήταν θεοσεβούμενος, έλεγε τη γνώμη του και ας τον έκραζαν.

Και σε όποιους αρέσει στην τελική:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.511
Πόντοι
27.686
Ωραία όλα αυτά.
Ξαφνικά είδε το φως και αυτός και μπήκε
Και χωρίς ανταλλάγματα .
Αν μεθαύριο δείτε τον Κουτσούμπα να λέει ζήτω η Νέα Δημοκρατία,βρείτε το σωστό , μη υποκριτικό και αποθεωστε τον

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.345
Πόντοι
456
Ωραία όλα αυτά.
Ξαφνικά είδε το φως και αυτός και μπήκε
Και χωρίς ανταλλάγματα .
Αν μεθαύριο δείτε τον Κουτσούμπα να λέει ζήτω η Νέα Δημοκρατία,βρείτε το σωστό , μη υποκριτικό και αποθεωστε τον

Αν πιστεύεις στα ίδια πράγματα μετά από 20-30-40 χρόνια τότε κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Ο κόσμος αλλάζει άρδην. Στη χώρα μας πριν 40 χρόνια είχαμε τον "Τσοβόλα δώστα όλα" και πριν 15 χρόνια μας γάμησαν οι Ευρωπαίοι. Μια μικρή αλλαγή δε νομίζεις;

Πάντως από χτες χαίρομαι να διαβάζω όλους τους ξεφτίλες που τον κράζουν. Δείχνουν το πόσο ΓΤΠΚ είναι η ιδεολογία τους. Μόλις αποχώρησε από το κόμμα έγινε "γρανάζι του συστήματος". Άι σαπέρα ρε που θα κρίνεται τον οποιονδήποτε. Σας έχεσε όπως και ο άλλος τεράστιος ο Μίκης και δε μπορείτε να το χωνέψετε.

Ο Κουτσούμπας και η Αλέκα ήδη σας έχουν χέσει και δεν το έχετε καταλάβει. Η μεν Αλέκα που έστελνε την κόρη της σε ιδιωτικό και ο Κουτσούμπας σήμερα μέσω του κόμματος ανέβασε μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση για το θάνατο του Νιόνιου.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.511
Πόντοι
27.686
Αν πιστεύεις στα ίδια πράγματα μετά από 20-30-40 χρόνια τότε κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Ο κόσμος αλλάζει άρδην. Στη χώρα μας πριν 40 χρόνια είχαμε τον "Τσοβόλα δώστα όλα" και πριν 15 χρόνια μας γάμησαν οι Ευρωπαίοι. Μια μικρή αλλαγή δε νομίζεις;

Πάντως από χτες χαίρομαι να διαβάζω όλους τους ξεφτίλες που τον κράζουν. Δείχνουν το πόσο ΓΤΠΚ είναι η ιδεολογία τους. Μόλις αποχώρησε από το κόμμα έγινε "γρανάζι του συστήματος". Άι σαπέρα ρε που θα κρίνεται τον οποιονδήποτε. Σας έχεσε όπως και ο άλλος τεράστιος ο Μίκης και δε μπορείτε να το χωνέψετε.

Ο Κουτσούμπας και η Αλέκα ήδη σας έχουν χέσει και δεν το έχετε καταλάβει. Η μεν Αλέκα που έστελνε την κόρη της σε ιδιωτικό και ο Κουτσούμπας σήμερα μέσω του κόμματος ανέβασε μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση για το θάνατο του Νιόνιου.
Καταρχάς δεν με γνωρίζεις και δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς με αναγωγο τρόπο .Μπορώ να σε λέω και γω βλάκα και ηλίθιο που δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που λέω και με χρωματισες.
Ποιος σούπε καταρχάς ότι είμαι αριστερος. Ο Σαββόπουλος τοπεξε αριστερός και το γύρισε στο Μητσοτάκη το 89 και ανταμείφθηκε για αυτό με πράγματα που αγνοεις.
Συχαινομαι τους αριστερούς με δεξιά τσέπη όπως και με εκνευρίζουν οι ηλίθιοι που μεταφραζουν τα πράγματα όπως αυτοί θέλουν .

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.226
Πόντοι
6.246
Ο Σαββόπουλος πρώτα διαχώρισε τη θέση του από την αριστερά (όπου δεν ήταν ποτέ του ΚΚΕ) και μετά άρχισε να λέει για δεξιά, πατρίς ,θρησκεία. Ακόμα και τα τραγούδια του άλλαξαν και είχαν μία κριτική στην αριστερά και αυτοκριτική.

Δεν είμαι ΠΑΣΟΚα ,δεν είμαι ούτε ΚΚΕ
είμαι ό,τι είμαι κι ό,τι τραγουδώ για σε

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.345
Πόντοι
456
Καταρχάς δεν με γνωρίζεις και δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς με αναγωγο τρόπο .Μπορώ να σε λέω και γω βλάκα και ηλίθιο που δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που λέω και με χρωματισες.
Ποιος σούπε καταρχάς ότι είμαι αριστερος. Ο Σαββόπουλος τοπεξε αριστερός και το γύρισε στο Μητσοτάκη το 89 και ανταμείφθηκε για αυτό με πράγματα που αγνοεις.
Συχαινομαι τους αριστερούς με δεξιά τσέπη όπως και με εκνευρίζουν οι ηλίθιοι που μεταφραζουν τα πράγματα όπως αυτοί θέλουν .

Και δε με λες; Εδώ μου το λένε απ' ευθείας στα μούτρα μου και το δέχομαι. Λες να με πειράξει ένας άγνωστος στο διαδίκτυο;

Δεν αγνοώ τίποτα. Σου απάντησα και πριν. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Οι εποχές αλλάζουν και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Μόνο οι κουκουέδες έχουν μείνει ακόμη στα γραφόμενα του Μαρξ και του Έγκελς 150 χρόνια πριν.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι ο κάθε ένας είναι εδώ για να ζήσει όπως γουστάρει. Και το χρήμα είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το δαιμονοποιούμε. Αυτές οι μαλακίες μόνο στη χώρα μας. Αριστερός = αγωνιστής = φτωχός = άνθρωπος του πνεύματος.

Ο Αντετοκούμπο είναι καλός που είναι ο 4ος καλύτερα αμοιβόμενος παίχτης γιατί κάνει δωρεές. Ο Jordan ήταν γύφτος που δεν έδινε ούτε σεντ. Και ο Σαββόπουλος καλά έκανε που έπαιρνε στάδια για συναυλίες και στρατόπεδα. Λες να μην το ξέρω; ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.464
Πόντοι
6.256
Απ τ αγαπημένα μου.

Είχα τα τραπεζάκια έξω σε κασέτα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
αντε ρε με τον μαλάκα ναπουμε :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.511
Πόντοι
27.686
Και δε με λες; Εδώ μου το λένε απ' ευθείας στα μούτρα μου και το δέχομαι. Λες να με πειράξει ένας άγνωστος στο διαδίκτυο;

Δεν αγνοώ τίποτα. Σου απάντησα και πριν. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Οι εποχές αλλάζουν και πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Μόνο οι κουκουέδες έχουν μείνει ακόμη στα γραφόμενα του Μαρξ και του Έγκελς 150 χρόνια πριν.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι ο κάθε ένας είναι εδώ για να ζήσει όπως γουστάρει. Και το χρήμα είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το δαιμονοποιούμε. Αυτές οι μαλακίες μόνο στη χώρα μας. Αριστερός = αγωνιστής = φτωχός = άνθρωπος του πνεύματος.

Ο Αντετοκούμπο είναι καλός που είναι ο 4ος καλύτερα αμοιβόμενος παίχτης γιατί κάνει δωρεές. Ο Jordan ήταν γύφτος που δεν έδινε ούτε σεντ. Και ο Σαββόπουλος καλά έκανε που έπαιρνε στάδια για συναυλίες και στρατόπεδα. Λες να μην το ξέρω; ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
Γνωμη σου γνώμη μου.
Τις μαλακίες για αριστεροσυνη ο Σαββόπουλος τις πούλαγε όχι εγώ.
Το ότι κάποτε ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις του απαγόρεψε να λέει τραγούδια του και να παίζει τη μουσική του ίσως κάτι λέει για το ποιον του ανδρός

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.511
Πόντοι
27.686
Πλήρωσε τώρα και να τον θαψουνε δημόσια δαπάνη..
τον φτωχό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom