kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 789
- Πόντοι
- 81
Δοκίμασα χτες 70€ 1 ώρα καλύτερα να πας σε μπουρδελο για μένα τζάμπα λεφτά το μετάνιωσαΑπό υπηρεσίες τί λέει αξίζει μια δοκιμή;
Δοκίμασα χτες 70€ 1 ώρα καλύτερα να πας σε μπουρδελο για μένα τζάμπα λεφτά το μετάνιωσαΑπό υπηρεσίες τί λέει αξίζει μια δοκιμή;
Τόσο χάλια; αυτή είναι αλήθεια ότι έχω ψηθεί κάποιες φορές να τη δοκιμάσω αλλά τελικά πάντα στρεφόμουν σε άλλες επιλογές.Δοκίμασα χτες 70€ 1 ώρα καλύτερα να πας σε μπουρδελο για μένα τζάμπα λεφτά το μετάνιωσα
Δεν θα περάσεις άσχημα απλά θεωρώ 70€ συν χοτελ για 55αρα είναι πολλάΤόσο χάλια; αυτή είναι αλήθεια ότι έχω ψηθεί κάποιες φορές να τη δοκιμάσω αλλά τελικά πάντα στρεφόμουν σε άλλες επιλογές.
Ευχαριστώ πολύ, όπως το θέτεις έχεις δίκιο, το κρατώ υπό σημείωση.Δεν θα περάσεις άσχημα απλά θεωρώ 70€ συν χοτελ για 55αρα είναι πολλά
Ναι. Ναντια ΑχαρνωνΚαλημέρα.
Η Νάντια είναι;
Εμείς που δεν είμαστε τόσο παλιοί δεν μπορούμε να μάθουμε τι κάνει και τι δεν κάνει, εάν αξίζει κτλ;![]()
Μόνο γιασένα! Έχω τον δικό μου χώρο! Πειραια ! 6909709967 μόνο μήνυμα στο viberwhatsapp!
Είμαι το κορίτσι για σενα ! Έχω κορμί με πιασίματα που καίγεται από ηδονή για έρωτα, έχω καύλες συνέχεια έλα στο χώρο μου να μου τώρα να κάνουμε τα πάντα! Κάνω φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό χωρίς βιασύνες και πάντα με σεβασμό στον εραστή μου! Απευθύνομαι σε σοβαρούς κυρίους που θα μπορέσουν να...kanesex.com
Η κυρία είναι η Γιούλια στο Mamba έτσι τη θυμάμαι. Δούλευε και σε οίκο. Εγώ την είχα πάρει Σεπόλια όταν έμενε παλιά. Μετακόμισε Πειραιά. Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες η παλιοί θα θυμούνται τι έκανε και τι δεν έκανε. Παίζει επίσης και ένα νούμερο σε 753 που τελείωνε. Αρκετά είπα!
Επειδή βόλευε χωροταξικά, την επισκέφτηκα καλοκαίρι του 2023, έχει δικό της χώρο Πειραιά. Αν είσαι αλλεργικός σε γάτες μην πας, πρέπει να είδα δύο τουλάχιστον να περιφέρονται εκεί μέσα.Εμείς που δεν είμαστε τόσο παλιοί δεν μπορούμε να μάθουμε τι κάνει και τι δεν κάνει, εάν αξίζει κτλ;
Ακαποτα = κόκκινη γραμμή για εμένα, τέτοιες κοπέλες πρέπει να τρώνε Χ. Άμα έχει και οσμή, έχει και γάτες, μιλάμε για κελεπουρι!Επειδή βόλευε χωροταξικά, την επισκέφτηκα καλοκαίρι του 2023, έχει δικό της χώρο Πειραιά. Αν είσαι αλλεργικός σε γάτες μην πας, πρέπει να είδα δύο τουλάχιστον να περιφέρονται εκεί μέσα.
Το σώμα είναι πλαδαρό, με κοιλιά, οι φώτο την ευνοούν και δεν παρουσιάζουν την πραγματικότητα, πρέπει να είναι στον ηλικιακό άξονα των 50.
Καλή συμμετοχή, τα παίρνει στο στόμα, κάνει πρωκτικό (εγώ δεν δοκίμασα), δε λέει όχι, δε θα σε αφήσει ανικανοποίητο, αλλά το όλο σκηνικό συν κάποια οσμή που ένιωσα να αποπνέει από χαμηλά με χάλασαν και δε θα το ξαναδοκίμαζα.
Διάβασα κάποιοι να γράφουν για ακάποτα που κάνει, δε μου είπε κάτι και φυσικά δεν θα της το ζήταγα.
40+ θα έλεγα. Είναι πολύ γυμνασμένη και μπορει αυτό να την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη, αλλά ειναι κορμάρα και φιλότιμη. 150€ δεν ειναι λίγα, αλλά κανεις ότι θέλεις.Η πρώην neraida δηλαδή η narnia πόσο χρονών είναι ;
Ευχαριστώ πολυ40+ θα έλεγα. Είναι πολύ γυμνασμένη και μπορει αυτό να την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη, αλλά ειναι κορμάρα και φιλότιμη. 150€ δεν ειναι λίγα, αλλά κανεις ότι θέλεις.
Την ειρήνη στην Καλλιθέα της εχεις δοκιμάσει?ειναι γυρω στα 55 βέβαια αλλα πεντακάθαρη..Ακαποτα = κόκκινη γραμμή για εμένα, τέτοιες κοπέλες πρέπει να τρώνε Χ. Άμα έχει και οσμή, έχει και γάτες, μιλάμε για κελεπουρι!
Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
Γενικά υπάρχει από κάποιον καμία καλή πρόταση για νορμάλ μιλφ γυναίκα, καθαρή;
εχει δικος της νημα νομιζω ειναι η ioanna ind καπως ετσι![]()
Είμαι η ιωάννα 24 ετών 6934302285
Ιωάννα 24 ετών σέξι Καυλιάρα Αν θέλεις να περάσεις μία καυτή Και αξέχαστη συνάντηση Μαζί μου ,κάλεσε με στο 6934302285 στείλε μου μήνυμα στο Viber η WhatsApp Είμαι αυτό που βλέπεις 100% Ερχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείοkanesex.com
Τι ξέρουμε για το κορίτσι????
ποια ειναι αυτη φιλε? οι εντυπωσεις σου?Την ειρήνη στην Καλλιθέα της εχεις δοκιμάσει?ειναι γυρω στα 55 βέβαια αλλα πεντακάθαρη..
ποια ειναι αυτη φιλε? οι εντυπωσεις σου?
Τίμιο και καθαρό milf 55+, με όμορφο, για την ηλικία της, πρόσωπο και περιποιημένο δικό της χώρο. Το μείον είναι ότι δεν δίνει κώλο.ποια ειναι αυτη φιλε? οι εντυπωσεις σου?
Εάν είναι καθαρή και δοτική δεν θα ήμουν αρνητικός.Την ειρήνη στην Καλλιθέα της εχεις δοκιμάσει?ειναι γυρω στα 55 βέβαια αλλα πεντακάθαρη..
Και τα δυο είναι φίλε!Εάν είναι καθαρή και δοτική δεν θα ήμουν αρνητικός.
Καλησπέρα παίδες, γνωρίζουμε κάτι για την αναφερθείσα κυρία;;;; Ευχαριστώ Αξίζει ή όχι;;![]()
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 6997219340 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη - Love List
Μαζί σου κάνω τα πάντα…. ΣΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (όχι στούντιο) 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη,, προσφέρω σε ευγενικούς και ορεξάτους άντρες ερωτικές στιγμές χωρίς […]www.lovelist.com.gr
Νομιζω οτι ειναι ενα παρανομο στουντιο χωμενο καπου στη Δαφνη...δεν ξερω αλλες λεπτομερειες δυ
Νομιζω οτι ειναι ενα παρανομο στουντιο χωμενο καπου στη Δαφνη...δεν ξερω αλλες λεπτομερειες δυστυχώς
καλησπέρα. μήπως είχες πάει τότε; γιατι την είδα σε ένα site και ήθελα να μάθω λεπτομέρειες.Καλησπέρα παίδες, γνωρίζουμε κάτι για την αναφερθείσα κυρία;;;; Ευχαριστώ Αξίζει ή όχι;;![]()
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 6997219340 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη - Love List
Μαζί σου κάνω τα πάντα…. ΣΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (όχι στούντιο) 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη,, προσφέρω σε ευγενικούς και ορεξάτους άντρες ερωτικές στιγμές χωρίς […]www.lovelist.com.gr