- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.288
- Πόντοι
- 42.697
Ναι έκανε ανατίμηση 10 ευρώ φίλε. Όλα ανεβαίνουν ! Δυστυχώςαυτή στα 80 ήτανε....τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια που την είχα πάρει....ανατίμηση κι η Αννούλα ?
Ναι έκανε ανατίμηση 10 ευρώ φίλε. Όλα ανεβαίνουν ! Δυστυχώςαυτή στα 80 ήτανε....τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια που την είχα πάρει....ανατίμηση κι η Αννούλα ?
Κ την έκανε τώρα που μεγάλωσε..τι να πω δν είναι για όλες η ανατιμηση εννοώ ότι θέλουν ας κάνουν απλά δε συμφέρει όλεςΝαι έκανε ανατίμηση 10 ευρώ φίλε. Όλα ανεβαίνουν ! Δυστυχώς
ο.κ....τουλάχιστον η συγκεκριμένη δεν κοροϊδεύει και παρέχει σταθερά καλές υπηρεσίες απ'ότι θυμάμαι ....γιατί την έχω πάρει 4 φορές στο παρελθόν και μάλιστα σε 2ωρα προγράμματα , αλλά πάνε χρόνια .....από τότε δηλαδή που περιόρισε τα ραντεβού της αυστηρά και μόνο σε bill-prive....κατά τα άλλα έμενα πάντα ευχαριστημένος ....τίμια πράγματα.Ναι έκανε ανατίμηση 10 ευρώ φίλε. Όλα ανεβαίνουν ! Δυστυχώς
Μύστη κ άλλες μεγαλοκοπελες κάνουν ανατίμηση 10 €,.Κ την έκανε τώρα που μεγάλωσε..τι να πω δν είναι για όλες η ανατιμηση εννοώ ότι θέλουν ας κάνουν απλά δε συμφέρει όλες
Δεν βγάζει κάτι η αναζήτηση. Μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες: τιμές και αν έχει χώρο της;Κανε μια αναζήτηση στο σαιτ με το τηλ και θα σου βγάλει αρκετές πληροφορίες.![]()
Ειρηνη
Eime 54 χρ. , ella moro mou stin agalitsa mou, na sou fevgi stres kai agxos , na se χαλαρωσo agori mou tel 6974785567kanesex.com
Εγω την εχω στανταρακι..
Για όλες αυτές πάειΜύστη κ άλλες μεγαλοκοπελες κάνουν ανατίμηση 10 €,.
δες θεια Ελένη & θεία Ελβίρα...
![]()
Ρε μας τρολαρεις? Ζει ακομα η Θεια Ελβιρα?Μύστη κ άλλες μεγαλοκοπελες κάνουν ανατίμηση 10 €,.
δες θεια Ελένη & θεία Ελβίρα...
![]()
Η θεία Ελβίρα zει..Ρε μας τρολαρεις? Ζει ακομα η Θεια Ελβιρα?
Χωρος Καλλιθεα. Ο,τι βλεπεις, καλη αποδοση τιμιο ραντεβου στα 50εΔεν βγάζει κάτι η αναζήτηση. Μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες: τιμές και αν έχει χώρο της;
Δεν βγάζει κάτι η αναζήτηση. Μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες: τιμές και αν έχει χώρο της;
Καλησπέρα συναγωνιστή πως την βρίσκουμε την συγκεκριμένη?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων40+ θα έλεγα. Είναι πολύ γυμνασμένη και μπορει αυτό να την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη, αλλά ειναι κορμάρα και φιλότιμη. 150€ δεν ειναι λίγα, αλλά κανεις ότι θέλεις.
Και εγω !απο τοτε που ειπε ξενοδοχειο μονο εκοψα. Ε οχι και να πληρωσουμε χρυση την γιδα ελεοςο.κ....τουλάχιστον η συγκεκριμένη δεν κοροϊδεύει και παρέχει σταθερά καλές υπηρεσίες απ'ότι θυμάμαι ....γιατί την έχω πάρει 4 φορές στο παρελθόν και μάλιστα σε 2ωρα προγράμματα , αλλά πάνε χρόνια .....από τότε δηλαδή που περιόρισε τα ραντεβού της αυστηρά και μόνο σε bill-prive....κατά τα άλλα έμενα πάντα ευχαριστημένος ....τίμια πράγματα.
Και δεν κοιταει ρολογια, δεν σε βιαζει να τελειωσεις.Χωρος Καλλιθεα. Ο,τι βλεπεις, καλη αποδοση τιμιο ραντεβου στα 50ε
Επειδή είσαι νέος θα σου δώσω συμβουλές που θα τις θυμάσαι μια ζωή, για να μην ξανακάνεις τέτοιου είδους ερωτήσεις.Καλησπέρα συναγωνιστές!
Τι γνωρίζουμε για την παρακάτω αγγελία;
Έχει πάει κανείς εκεί;![]()
6997219340 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Τι παίζει από τιμές;
Ψευτικες φωτο, πριν χρονια ηταν καποια τσατσα στελλα σε διαμερισμα στην καναρη στη δαφνη που εφερνε διαφορες. Ισως ζητανε 50-60 για μια επαφηΚαλησπέρα συναγωνιστές!
Τι γνωρίζουμε για την παρακάτω αγγελία;
Έχει πάει κανείς εκεί;![]()
6997219340 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Τι παίζει από τιμές;
Ποια ειναι η κοπελα π αναφερεσαι?μπορεις να δωσεις λινκ η τροπο εποικοινωνιας?Έπειτα από πρόσφατη επικοινωνία να ενημερώσω περί Γιούλης, κώλος γιοκ και αναπροσαρμογή +20Ε για τα υπόλοιπα
Το σύνολον 70Ε δλδ
Ποια είναι η Γιούλη, αν εχεις και καποια αγγελία θα βοηθήσειςΈπειτα από πρόσφατη επικοινωνία να ενημερώσω περί Γιούλης, κώλος γιοκ και αναπροσαρμογή +20Ε για τα υπόλοιπα
Το σύνολον 70Ε δλδ
Από Πειραιά;Έπειτα από πρόσφατη επικοινωνία να ενημερώσω περί Γιούλης, κώλος γιοκ και αναπροσαρμογή +20Ε για τα υπόλοιπα
Το σύνολον 70Ε δλδ