You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Έχουμε κανένα νέο για την θρυλική νανα;; έστω σε πμ
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 446
Έχουμε κανένα νέο για την θρυλική νανα;; έστω σε πμ
Τυπε εαν μαθεις πες μου και εμενα...δεν εχω παει μαζι της, και ως λατρεις των γκιλφ, θελω να τρυγησω τα κάλλη της
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Η Λίνα Γιασμίν ξέρετε που βρίσκετε?
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
με τα πολλα ταττου λες αδερφε;Η Λίνα Γιασμίν ξέρετε που βρίσκετε?
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Συγγρού 108με τα πολλα ταττου λες αδερφε;
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό δε μου λέει τπτΣυγγρού 108
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα συναγωνιστές, ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει μία Βουλγάρα με όνομα Μελίνα που έκανε φουλ πρόγραμμα άρρωστο γαμήσι,δούλευε στο παλιό Λιοσιων 76 με τις σκάλες που πλέον έχει κλείσει,την είδα σήμερα κοντά στη Βάθης μες στη καυλα ήτανε αλλά δε πρόλαβα να της μιλήσω γιατί ήμουν μ τ αμάξι. Ξέρουμε που την βρίσκουμε έχω τρελά μαζί της, Για να βοηθήσω έχει ωραίο σώμα για την ηλικία της είναι μετρίου αναστήματος μελαχρινή με πολύ ωραίο γλυκό πρόσωπο
Tsotso_Gelato
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές, γνωρίζει κάποιος αν και που παίζει η Άντζελα από φυλής 109 όροφο και αργότερα Φυλής 86 ή 84 όροφο ? Ευχαριστώ.
Αν εννοείς την Μαίρη με τα πολλά tattoo που ήταν Αχαρνών 85 το γύρισε στο μασάζ. Δουλεύει στην πλατεία Καραϊσκάκη. Νομίζω η είσοδος είναι δίπλα στο il totto. Στο 4ο ή 5ο όροφο. Beauty VIP.Γνωρίζει κάποιος αν η Μαίρη από Περγάμου δουλεύει κάπου;
70 για μασάζ κ φραπέ...(ποτέ έμαθε μασάζ άραγε)Αν εννοείς την Μαίρη με τα πολλά tattoo που ήταν Αχαρνών 85 το γύρισε στο μασάζ. Δουλεύει στην πλατεία Καραϊσκάκη. Νομίζω η είσοδος είναι δίπλα στο il totto. Στο 4ο ή 5ο όροφο. Beauty VIP.
Όταν με 20 την έπαιρνες σε σπίτια.
Περί ορεξεως
Μόνο φραπέ; Σου το είπαν; Έπεσα τυχαία σε ένα tik-tok και την είδα. Αλλά δεν έχω πάει.70 για μασάζ κ φραπέ...(ποτέ έμαθε μασάζ άραγε)
Όταν με 20 την έπαιρνες σε σπίτια.
Περί ορεξεως
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Εχεις ΠΜΚαλησπέρα σε όλους κήπος είχε κάποιος νέα από τη θρηληκη Νανα από Καλύμνου έχω μάθει ότι κάνει επιλεκτικά ραντεβού αν έχει κάποιος το τηλ να μου τό στείλει ευχαριστώ εκ των προτέρων
Charlie Deker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2020
- Like
- 92
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κανείς τι απέγινε η Αλινα από Βριλησού 36?Ήταν μόνιμα πρωινη για χρόνια
Παράκληση προσ την διεύθυνση του sait,βρίσκονται κάποιοι άσχετοι κ δημοσιεύουν τηλέφωνα δημόσια,επιθυμία τησ συγκεκριμένης γυναίκας που μίλησα μαζί τησ είναι αν μπορούμε να σβησουμαι το τηλ τησ από τα προηγούμενα μνμ.ευχαριστω.
Everhard7peiraias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας κύριοι. Μηπως γνωρίζει κάποιος η μαρινα που δουλευε στα 27αρια της Φωκαίας κυρίως στο πάνω κ μετά για λίγα φεγγάρια στη Φιλιππίδου στο κάτω, καστανόξανθη Ρωσίδα κοντά στα 40. Τη πετυχαινα μεχρι τέλη του 22 βραδινή βάρδια. Που μπορώ να τη βρω αυτή τη κοπέλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις