ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.868
- Πόντοι
- 3.506
Το απολαμβάνει το χύσιμο στην μάπαNot bad...
Το απολαμβάνει το χύσιμο στην μάπαNot bad...
Γιατί ,θα πιάσει δουλειά σε λάντζα????Είπαμε..
Θα είναι δύσκολο καλοκαίρι
Αφού τρελαίνεσαι για το χρήμα κούκλα μου, γιατί δεν κάνεις μια ταινιούλα με το TUSHY να γίνεις η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα του κόσμου;Είπαμε..
Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτέςΕίπαμε..
Γιατι ρε τυπε βγαζει ποιο πολλα δουλεύοντας ετσι παρα απο οσα θα βγάζει αν γύρναγε τσόντες, συν του οτι δεν θα γίνει ρόμπα στο πανελλήνιο οπως εγινε η Τζουλια.Αφού τρελαίνεσαι για το χρήμα κούκλα μου, γιατί δεν κάνεις μια ταινιούλα με το TUSHY να γίνεις η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα του κόσμου;
Γιατι ρε τυπε βγαζει ποιο πολλα δουλεύοντας ετσι παρα απο οσα θα βγάζει αν γύρναγε τσόντες και το βασικοτερο δεν θα γίνει ρόμπα στο πανελλήνιο οπως εγινε η Τζουλια.
Με 1500€ για κάθε γύρισμα θα γίνει ακριβοπληρωμένη?Αφού τρελαίνεσαι για το χρήμα κούκλα μου, γιατί δεν κάνεις μια ταινιούλα με το TUSHY να γίνεις η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα του κόσμου;
ναι αυτην περιμενε ο τουσι!!!! για σειρηνακη και πολυ της ειναιΑφού τρελαίνεσαι για το χρήμα κούκλα μου, γιατί δεν κάνεις μια ταινιούλα με το TUSHY να γίνεις η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα του κόσμου;
Για να μη λέμε μαλακίες, ελάχιστες ελληνίδες κάνουν βίζιτες, ανοιχτά. Δηλ δημόσια τηλέφωνο κτλ.Εδώ καμένα πατσαβουρακια π δε ξέρουν ούτε να μιλήσουν βγάζουν φράγκα από ηλίθιους λαγούς στο ινστα κ of κ κάνουν κ καμία βιζιτα ζητώντας 500€
εννοεις ελαχιστες ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ οτι κανουν βιζιτες.....Για να μη λέμε μαλακίες, ελάχιστες ελληνίδες κάνουν βίζιτες, ανοιχτά. Δηλ δημόσια τηλέφωνο κτλ.
Και ακόμη πιο ελάχιστες παίρνουν 500€ .
Και όταν λέμε ελληνίδες .... το 90% είναι απλώς ελληνόφωνες, ξένες , μεγαλωμένες στην ελλάδα.
Λες να με ενδιαφέρει το τι λέει η οποιαδήποτε ;εννοεις ελαχιστες ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ οτι κανουν βιζιτες.....
Ισχύει είναι κορμάρα με βυζι και πόδι άπαιχτοΒυζάρες, κολάρα,ποδαρες
Ρε συ ναι δεν είναι όσες οι αλλοδαπές ειτε οι μεγαλωμένες εδώ που λες,αλλά και πάλι σε σχέση με παλαιότερα εάν κάναν 5 Ελληνίδες τώρα κάνουν 50. Επίσης εάν κάνουν 10 ελληνίδες βίζιτες γενικά οι 5 δεν κάνουν με αγγελίες,και επειδή ουσιαστικά δεν έχουν αγγελίες στο πλασάρουν είτε αυτές είτε ο προμοτορες ένα ραντεβού κ καλο κτλπ ζητώντας πολλά. Υπήρχε γραφείο όχι στο φανερό με τηλέφωνο δηλαδή π κανόνιζε ραντεβού b2b αυτό στη παντειο απέναντι κυρίως στελεχομένο με Ελληνίδες κ ζητάγανε κάτι ποσα τρελα,εκεί ήταν κ η ***** κάποια στιγμή π αυτή είχε ξεκινήσει με 80€ την ώρα κ εκεί ζήταγε κάτι 300€,επίσης η Παυλιδη ήταν εκεί ζήταγε 500€,τώρα πλέον δε γνωρίζω τι ζητάνε αυτές κ εάν υπάρχει αυτό. Απλά απ’ ό,τι έχω δει οι κρυφές είναι περισσότερες από τις φανερές. Πιο πολύ ρε φίλε στέκομαι στο θέμα του internet,ξέρεις πόσες υπάρχουν π ζητάνε 20-30€ για μια πατούσα φοτο ,είτε κανένα 50€ για κάμερα κ άμα σε βρουν και λαγό για ραντεβού ζητάνε 300-400 και τα σχετικα. Το ‘χα αναφέρει και παλαιότερα ήξερα μια τύπισσα που ζήταγε φίλε 50 € συναντιόταν σε σταθμούς τρένων έμπαινε στα αμάξι του εκάστοτε κ τις φωτογράφιζε τα πόδια η τα έγλειφε μ άλλο ένα 50€,δηλαδή τώρα αυτή βάραγε 100€ γι 5 λεπτά. Εκεί στέκομαι πιο πολύ ότι κάθε μία ζητάει οτι ναναι η Παναγιώταρου δε θα τα μασισει.Για να μη λέμε μαλακίες, ελάχιστες ελληνίδες κάνουν βίζιτες, ανοιχτά. Δηλ δημόσια τηλέφωνο κτλ.
Και ακόμη πιο ελάχιστες παίρνουν 500€ .
Και όταν λέμε ελληνίδες .... το 90% είναι απλώς ελληνόφωνες, ξένες , μεγαλωμένες στην ελλάδα.
Κρίμα δεν θα έχει κινητό να τραβήξει το γαμήσι1% Μπαταρία
Ποση καύλα;