Να πω και αν μου επιτρέπετε την άποψη μου για την αγγελικη και τα άκυρα που ρίχνει .
Εγώ πάντως την σέβομαι όπως σεβάστηκε το χρόνο και το χρήμα στο ότι είχαμε μιλήσει για ένα ραντεβού. Της είπα εγώ ζητάω αυτά και αυτά από ενα ραντεβού. Μου είπε δεν μπορώ να τα προσφέρω (όχι σαν πολλές άλλες που λένε από το τηλέφωνο ναι σε όλα και στο δωμάτιο τίποτα). Ούτε τσακώθηκαμε ούτε βριστηκαμε ούτε τίποτα.
Από την άλλη όμως σαν επαγγελματίας που είναι ( το κάνω ερασιτεχνικά το ακούω βερεσε )όπως είμαι κι εγώ ελεύθερος επαγγελματίας οφείλουμε ότι και να ακούμε η να μας ζητάνε η το πώς μας το ζητάνε να είμαστε ευγενικοί και να αρνουμαστε με ευγένεια ότι και να μας λένε.
Και όπως έχω ξαναπεί σε κάποιες κοπέλες που μου λένε κλείνω ραντεβού από την προηγούμενη η μία εβδομάδα πριν τους απαντάω η καύλα δεν έχει ωράριο και δεν χτυπάει κάρτα πχ την Τετάρτη 3 με 4. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω τα κορίτσια Κάιντα βραδιάτικα τους και το πλάνο τους.
Οπότε πάμε παρακάτω χωρίς να ζαλιζουμε τα αρχιδια της κάθε κοπέλας και χωρίς να επαναφέρουμε γιατί θίχτηκε λιγάκι το εγώ μας.....
Και αυτές θα περνάν καλά και εμείς καλύτερα ....