jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.956
Εγώ δεν είδα η Αττική να κυριχτει σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης ούτε να σταματάνε όλα.Οτι δηλαδή ο αλλος με κατακλυσμο,θα σκεφτότανε να πάει να γαμήσει
Εγώ δεν είδα η Αττική να κυριχτει σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης ούτε να σταματάνε όλα.Οτι δηλαδή ο αλλος με κατακλυσμο,θα σκεφτότανε να πάει να γαμήσει
Ναι εντάξει ότι πεις,σε άτομα με ψυχιατρικά πρέπει να λέμε ναι να μην τους διαταρασουμε τη ψυχική μούρλια.Αγγελική του ζητήθηκε από τον Άγιο φωτογραφία πριν κάμποσες μέρες από το Brno που χιόνιζε που και καλά μένει ο Ζαν και προσπέρασε το ποστ, τάχα μου ότι δεν το είδε. Στην Ελλαδίτσα μένει, μην τον ακούς.
Κατά τα άλλα άστον να βγάζει χολή. Ξέρεις πόσο θέλει, αλλά δεν μπορεί ο φουκαράς. Πρέπει να του σηκωθεί... Αλλά δεν.
Σκάσε Κασσιανή.Ναι εντάξει ότι πεις,σε άτομα με ψυχιατρικά πρέπει να λέμε ναι να μην τους διαταρασουμε τη ψυχική μούρλια.
Το ξερει η Αγγελική ότι είσαι ψυχοπαθής?
Κατά τις 19:30 της Πέμπτης βγήκε μήνυμα απο τον 112 Ζαν. Ξέρω, εσύ δεν ζεις εδώ δεν σου ήρθε μήνυμα.Εγώ δεν είδα η Αττική να κυριχτει σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης ούτε να σταματάνε όλα.
Εφόσον ο νόμος δεν κυρηχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλα λειτουργούνΚατά τις 19:30 της Πέμπτης βγήκε μήνυμα απο τον 112 Ζαν. Ξέρω, εσύ δεν ζεις εδώ δεν σου ήρθε μήνυμα.
Αν σου σηκωνότανε να βατέψεις την Αγγελική θα είχε δίκιο η Αγγελική;Εφόσον ο νόμος δεν κυρηχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλα λειτουργούν
Τα άλλα είναι δικαιολογίες
Εσύ ψυχακια φοβάσαι τη βρόχουλα?
Δεν εχεις καλο σημα λογο κακοκαιριας...φτιαξε την κεραια και τα ξανα λεμεΡε φίλε από την στιγμή που τόν έβγαλε στον τακο εννοείται πως είναι κ σωστή ή κοπέλα κ δεν κάνει ακαποτα γαμησια.Οσο για τής ακαποτες πίπες που λες από την στιγμή που δεν τήν έχεις συναντήσει δεν μπορείς να έχεις κ άποψη οπότε περιττό που το αναφερες κ τί πάς να συγκρίνεις τώρα τά ακαποτα γαμησια με τής ακαποτες πίπες;
Εγώ με τον Ζαν Κλοντ πάντως μια χαρά πιάνω σήμα. Το σήμα είναι καλό, ο ίδιος ρετάρει.Δεν εχεις καλο σημα λογο κακοκαιριας...φτιαξε την κεραια και τα ξανα λεμε
Οκ ότι πειςΔεν εχεις καλο σημα λογο κακοκαιριας...φτιαξε την κεραια και τα ξανα λεμε
Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους κάποιοιΡε φίλε από την στιγμή που τόν έβγαλε στον τακο εννοείται πως είναι κ σωστή ή κοπέλα κ δεν κάνει ακαποτα γαμησια.Οσο για τής ακαποτες πίπες που λες από την στιγμή που δεν τήν έχεις συναντήσει δεν μπορείς να έχεις κ άποψη οπότε περιττό που το αναφερες κ τί πάς να συγκρίνεις τώρα τά ακαποτα γαμησια με τής ακαποτες πίπες;
Ακριβώς κοριτσάρα μου.Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους κάποιοι
Μακάρι να μπορούσα θα σέ έκλεινα σέ έχω στα υπόψιν μου πάντως όπως σου έχω πει.Καλησπέρα,κενά σήμερα από τις 7μισι και μετά
Μάλλον δεν έχουν μπερδέψει τίποτα, αλλά προσπαθούν με το ζόρι να κάνουν δυσφήμιση στην κοπέλα. Άσε πια έχει γίνει γνωστό το παιχνίδι. Όποιος πει Καλή κουβέντα για άλλη κοπέλα από αυτήν που υποστηρίζουν, αμέσως γίνεται προμωτορας και μουνοδουλος. Ενώ κάθε λίγο και λιγάκι με κλωνάρια, προσπαθούν να δυσφημίσουν κορίτσια που έχουν δουλειά.Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους κάποιοι
Και χρόνια πολλά κιόλας για τη γιορτή σουΑκριβώς κοριτσάρα μου.
Και θα ήταν και δώρο για τη γιορτή σου σήμεραΜακάρι να μπορούσα θα σέ έκλεινα σέ έχω στα υπόψιν μου πάντως όπως σου έχω πει.
Και χωρίς να με έχουν συναντήσει κιόλαςΜάλλον δεν έχουν μπερδέψει τίποτα, αλλά προσπαθούν με το ζόρι να κάνουν δυσφήμιση στην κοπέλα. Άσε πια έχει γίνει γνωστό το παιχνίδι. Όποιος πει Καλή κουβέντα για άλλη κοπέλα από αυτήν που υποστηρίζουν, αμέσως γίνεται προμωτορας και μουνοδουλος. Ενώ κάθε λίγο και λιγάκι με κλωνάρια, προσπαθούν να δυσφημίσουν κορίτσια που έχουν δουλειά.
Ίσως επειδή τούς έχεις ρίξει άκυρο τούς τσούζει κ λένε ότι να'ναι.Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου.Οτι καλύτερο σού εύχομαι κ εσένα γιατί το αξίζεις.Και χρόνια πολλά κιόλας για τη γιορτή σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και θα ήταν και δώρο για τη γιορτή σου σήμερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και χωρίς να με έχουν συναντήσει κιόλας
Δώσε nick τύπε να ξέρουμε να αποφύγουμε τους προμω εδώ μέσαΜάλλον δεν έχουν μπερδέψει τίποτα, αλλά προσπαθούν με το ζόρι να κάνουν δυσφήμιση στην κοπέλα. Άσε πια έχει γίνει γνωστό το παιχνίδι. Όποιος πει Καλή κουβέντα για άλλη κοπέλα από αυτήν που υποστηρίζουν, αμέσως γίνεται προμωτορας και μουνοδουλος. Ενώ κάθε λίγο και λιγάκι με κλωνάρια, προσπαθούν να δυσφημίσουν κορίτσια που έχουν δουλειά.