Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.266
Kαλημέρα,ευχαριστώ πολύ,και εσύ καλά να περάσεις
Kαλημέρα,ευχαριστώ πολύ,και εσύ καλά να περάσεις
Ρε φίλε εννοώ αν σου αρέσουν τα νεούδια ή οι μεγαλύτεροι τι προτιμάς.Οχι αν έχεις πρόβλημα.Σορρυ που επιμενω απλά δεν λύθηκε η απορία μου.Καλημέρα ,δεν έχω πρόβλημα και 20-25,εξάλλου και εμένα για 25-26 με κάνουν χαχα
Δεν πειράζει,να μείνεις με την απορία,και τα ρε φίλε οχι σε εμένα,δεν μιλάς με το φίλο σου,και φυσικά δεν έχει ραντεβού λογω αυτού του ύφους,τα φιλιά μου,καλή συνέχειαΡε φίλε εννοώ αν σου αρέσουν τα νεούδια ή οι μεγαλύτεροι τι προτιμάς.Οχι αν έχεις πρόβλημα.Σορρυ που επιμενω απλά δεν λύθηκε η απορία μου.
ΆγαλμαΩραία ξεκίνησε η εβδομάδα,για σήμερα πρωινά και μεσημεριανά ραντεβού θα κάνω,σαν τα μαγαζιά σήμερα και εγώ που κλείνουν πχ 9-3,αύριο κανένα ραντεβού,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο τώρα διαθέσιμη,Κυριακή οχι. Σας περιμένω!
Τι ωραίες βυζαρες είναι αυτές!!!Καλό βράδυ! Αύριο σας περιμένω και πάλι
Βγάλε το σουτιέν να ελευθερώσουν τα κανόνια του Ναβαρονε!!!Καλησπέρα στους οπαδούς μου,στους υπόλοιπους που δεν με χωνεύουν σκέτο χάιΝα μαι πάλι εδώ ,για τις επόμενες 3 μέρες πάλι κοντά σας. Τα λέμε αύριο πάλι!
Την επόμενη φορά ναιΒγάλε το σουτιέν να ελευθερώσουν τα κανόνια του Ναβαρονε!!!
Να γουστάρουμε και εμείς οι βυζολαγνοι!!!
Βάλε και υλικο απο τις ψωλομαχίες ρε κοριτσαραΩραία ξεκίνησε η εβδομάδα,για σήμερα πρωινά και μεσημεριανά ραντεβού θα κάνω,σαν τα μαγαζιά σήμερα και εγώ που κλείνουν πχ 9-3,αύριο κανένα ραντεβού,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο τώρα διαθέσιμη,Κυριακή οχι. Σας περιμένω!
Εμείς ;Πετυχημενο το «αστειο», γι αυτο και μεις που σε φωναζουμε Κασσιανη γελαμε μεχρι δακρυων.
Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα,για σήμερα πρωινά και μεσημεριανά ραντεβού θα κάνω,σαν τα μαγαζιά σήμερα και εγώ που κλείνουν πχ 9-3,αύριο κανένα ραντεβού,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο τώρα διαθέσιμη,Κυριακή οχι. Σας περιμένωΘεα
ΓυναικάραΩραία ξεκίνησε η εβδομάδα,για σήμερα πρωινά και μεσημεριανά ραντεβού θα κάνω,σαν τα μαγαζιά σήμερα και εγώ που κλείνουν πχ 9-3,αύριο κανένα ραντεβού,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο τώρα διαθέσιμη,Κυριακή οχι. Σας περιμένω!
Αφου ρε κοριτσάρα τά γράφεις όλα αναλυτικά από τότε που ξεκίνησες τά ραντεβού.Τι κάθονται κ σού στέλνουν τήν παλεύουν; Αγνόησε τούς μήν ασχολείσαι μαλακίζωνται.Καλημέρα,μην μου στέλνετε μηνύματα οπως "τιμές και πρόγραμμα",θα μου είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ να γράφω σε έναν-έναν τα ίδια και τα ίδια
Απίστευτη φωτογραφία !!!!! Με τρελανες !!!!!να τη η κλειτορίδα
πολυ ωραια εξορουχαΩραία ξεκίνησε η εβδομάδα,για σήμερα πρωινά και μεσημεριανά ραντεβού θα κάνω,σαν τα μαγαζιά σήμερα και εγώ που κλείνουν πχ 9-3,αύριο κανένα ραντεβού,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο τώρα διαθέσιμη,Κυριακή οχι. Σας περιμένω!
Τσόντα έχεις παίξει ποτέ? Ενδιαφέρεσαι?Σήμερα ,αύριο Πέμπτη,και Παρασκευή διαθέσιμη,Σάββατο ακόμα δεν ξερω,Κυριακή πάντως κανένα ραντεβού