Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 696
- Πόντοι
- 81
Με μπερδευεις συναγωνιστή.Προσφορά και ζήτηση είναι το ένα καί τό αυτό για αυτόν.... καί στο κάτω κάτω εντάξει δεν δήλωσε και μπουστης
Προτιμώ τον κωλο της Αγγελικουλας
Με μπερδευεις συναγωνιστή.Προσφορά και ζήτηση είναι το ένα καί τό αυτό για αυτόν.... καί στο κάτω κάτω εντάξει δεν δήλωσε και μπουστης
Επίκεντρωσου εσύ απλός εκεί μην απλωνεσαι πολύ γιατί μπορεί να σου βγει σε κακό η παρέα μαζί τουΜε μπερδευεις συναγωνιστή.
Προτιμώ τον κωλο της Αγγελικουλας
Δεν κανω παρεα με κανεναν.Επίκεντρωσου εσύ απλός εκεί μην απλωνεσαι πολύ γιατί μπορεί να σου βγει σε κακό η παρέα μαζί του
Όχι βέβαια γαματε γιατί χανόμαστεΔεν κανω παρεα με κανεναν.
Εκτος αν εννοεις οτι θα μου κανει κακο η παρεα με τον κωλο της Αγγελικουλας.
Σου είπα τι θέλω....δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνουμεΚαλός τον υπέρμαχο στρατιώτη,σε νοιάζει τόσο πολύ ρε πολυζωη τι κάνω?
Θεσ να σου στείλω βιογραφία?
Κακομοίρη άραξε μην σκίσεις καμιά ζαρτιεραΕνώ εσύ λες όλο αληθείες??
Ρε αν σε πάω στενό κορσέ θα παρακαλάς να με μπαναρουν...κωλουτριψου και θα δεις
Οι γνήσιοι κομμουνιστές ... είναι αυτοί που ναι .. θέλουν να τους γαμάνε τη γυναίκα οι άλλοι ... και αυτοί τις γυναίκες των άλλων ...Ο γνήσιος κομμουνιστής ειναι υπερ της κοινοκτημοσύνης. Που ειναι το περιεργο, να θελει να του γαμανε τη γυναικα οι συναγωνιστές;
Μόνος υποψήφιος που κανείς είναι για μίστερ μαλακαςΣκίζω κωλαράκια πολυζωη και το δικό σου το βλέπω υποψηφιο
Τώρα οχι,απλά δεν εχω κάτι να πωΒλεπω ότι δεν παρεμβαινει η κοπελα οπότε μαλλον.
Ας ελπισουμε να ποσταρει φρεσκο υλικο
Τελικά μια φορά μαλακας πάντα μαλακαςΕντάξει πήγαινε παρακαλά την Αλεξία τώρα να κάνετε σχέση να ηρεμήσεις
Μπορούμε να βρεθούμε σήμερα κατά τις 9 ?Τώρα πριν λίγο
Να μη χάσεις ούτε γραμμάριο!!! Είσαι εξαιρετική!!και να σκεφτείς θα ήθελα να χάσω λίγο
Tώρα το είδαΜπορούμε να βρεθούμε
Μπορούμε να βρεθούμε σήμερα κατά τις 9 ?
Απάντησε μας κι εμας κούκλαTώρα το είδα![]()
Να σαι καλάτι υπεροχα βυζια![]()
Θα το κανονίσουμεΑγγελική μπορούμε να βρεθούμε?