Να σαι καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το κανονίσουμε
Να σαι καλά
Θα το κανονίσουμε
Πότε?Να σαι καλά
Θα το κανονίσουμε
Να σαι καλά
Θα το κανονίσουμε
Να σαι καλά
Θα το κανονίσουμε
Πότε?Να σαι καλά
Θα το κανονίσουμε
Κανονίζουμε με πμ
Καλημέρα,το κανονίζουμε με πμ,αλλά πρεπει να συμπληρώσεις 5 ποστΗ γυναίκα πρέπει να έχει τα πιασίματα της!! Για εμένα η εποχή των αποστεωμένων μοντέλων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα, έχουν πέραση οι juicy και η Αγγελική ανήκει σ αυτή τη κατηγορία. Θέλω να πιστεύω οτι θα καταφέρω να τη γνωρίσω πριν φύγει για την επαρχία!!
Ε να τωρα αυτά κάνεις....τριήμερο και δεν δουλεύω έχει μαζευτεί η καβλα όλη και φεύγεις....άκαρδο θηλυκό..Καλημέρα σας,μέχρι και την Τετάρτη κάποιες ώρες διαθέσιμη,γιατί θα φύγω για Αγίου Πνεύματος απο Παρασκευή-βράδυ Δευτέρας (όχι στα μέρη μου). Δεν θα μπω στο σαιτ αυτες τις 4 μέρες,ούτε θα απαντήσω σε μηνύματα
Οπως και εσύ δεν δουλεύεις,έτσι και εγώ αντίστοιχαΕ να τωρα αυτά κάνεις....τριήμερο και δεν δουλεύω έχει μαζευτεί η καβλα όλη και φεύγεις....άκαρδο θηλυκό..
Μαχαιρι στην...Οπως και εσύ δεν δουλεύεις,έτσι και εγώ αντίστοιχα
Δουλεύουμε για να ζούμε,δεν ζούμε για να δουλεύουμεΜαχαιρι στην...
.
Καρδιά
Θσ περιμένω να γυρίσεις με το καλό τότεΔουλεύουμε για να ζούμε,δεν ζούμε για να δουλεύουμε
Δουλεύουμε για να ζούμε,δεν ζούμε για να δουλεύουμε
Όσες και να βγούνε και όσες και να υπάρχουν αυτές που αξίζουν θα έχουν πάντα δουλειά.Σε λιγο θα ειναι τοσες πολλες και θα εχουν τοσο μεγαλο ανταγωνισμο, που θα δουλευουν μονο για να επιβιωσουν..
Καλημέρα όμορφη, θα έρθεις Θεσσαλονίκη ? pmΚαλημέρα σας,μέχρι και την Τετάρτη κάποιες ώρες διαθέσιμη,γιατί θα φύγω για Αγίου Πνεύματος απο Παρασκευή-βράδυ Δευτέρας (όχι στα μέρη μου). Δεν θα μπω στο σαιτ αυτες τις 4 μέρες,ούτε θα απαντήσω σε μηνύματα
ΟχιΚαλημέρα όμορφη, θα έρθεις Θεσσαλονίκη ? pm
Αγγελική μπορούμε να βρεθούμε?
καλο μηνα τυποιΤηλέφωνο μπορεις να μας δώσεις?
Σε παρακαλώ αν μπορείς δώσε μου το τηλέφωνο σου...θα ήθελα πολύ να βρεθούμεΔουλεύουμε για να ζούμε,δεν ζούμε για να δουλεύουμε
Μια φορά που ανέβηκε προ μηνών το κορίτσι στη συμπρωτεύουσα κάτι δεν της πήγε καλά κι έφυγε άρον-άρον, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς, κι από τότε το έχει γράψει αρκετές φορές ότι δεν προτίθεται να το επαναλάβει, ως c.g. πάντα, όχι ιδιωτικά. Υποθέτω ότι ο Odin αυτό θυμάται και γέλασε με αυτό, γιατί ξέρει την απάντησή της. Αν όμως κάνω λάθος, ελεύθερα να με διορθώσει.@Odin τι αστείο είδες ? Αλλά άμα το βλέπεις αστείο οκ γελάω κι εγω..
Αυτά που λες τα εχω μιλήσει μαζί με την Αγγελική. Εξαλου απαντήθηκε η ερώτηση και δεν χρειάζεται συνέχεια. Ο Odin πηρε απάντηση επίσης χωρίς να τον προσβάλω. Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας , όλα οκ.Μια φορά που ανέβηκε προ μηνών το κορίτσι στη συμπρωτεύουσα κάτι δεν της πήγε καλά κι έφυγε άρον-άρον, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς, κι από τότε το έχει γράψει αρκετές φορές ότι δεν προτίθεται να το επαναλάβει, ως c.g. πάντα, όχι ιδιωτικά. Υποθέτω ότι ο Odin αυτό θυμάται και γέλασε με αυτό, γιατί ξέρει την απάντησή της. Αν όμως κάνω λάθος, ελεύθερα να με διορθώσει.
Kαλημέρα,έως αύριο όμως,γτ απο Πέμπτη που θα ετοιμάζομαι έως Τρίτη,adios (θα λείπω γ Αγίου Πνεύματος)Σε παρακαλώ αν μπορείς δώσε μου το τηλέφωνο σου...θα ήθελα πολύ να βρεθούμε
Σωστά,πριν 10 μήνες για την ακρίβειαΜια φορά που ανέβηκε προ μηνών το κορίτσι στη συμπρωτεύουσα κάτι δεν της πήγε καλά κι έφυγε άρον-άρον, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς, κι από τότε το έχει γράψει αρκετές φορές ότι δεν προτίθεται να το επαναλάβει, ως c.g. πάντα, όχι ιδιωτικά. Υποθέτω ότι ο Odin αυτό θυμάται και γέλασε με αυτό, γιατί ξέρει την απάντησή της. Αν όμως κάνω λάθος, ελεύθερα να με διορθώσει.
Θα σε φλομώσουν στις μπουγάτσες και στα σε λέω και με λές αυτοί ΑγγελικήΣωστά,πριν 10 μήνες για την ακρίβεια
παλι πεσιμο κανειςΘα σε φλομώσουν στις μπουγάτσες και στα σε λέω και με λές αυτοί Αγγελική
Εδώ στο μεγάλο χωριό καλύτερα![]()