feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.251
- Πόντοι
- 26.236
Αψου ήταν το τελευταίο ; Γίτσες , σε σκέφτεται η αγγελω φίλε θα φας καλά .Αχ αχ αχ αψ
Αψου ήταν το τελευταίο ; Γίτσες , σε σκέφτεται η αγγελω φίλε θα φας καλά .Αχ αχ αχ αψ
Βάλε μπουμπου μου τα baby doll σου .Τώρα ετοιμάζομαι για ύπνο
ΒιτσιοζεΒάλε μπουμπου μου τα baby doll σου .
Και διπλό με ιέρεια στεφανια κ άντε γειαΒιτσιοζε![]()
Θέλω να είμαι από μια μεριά να σε βλέπωΚαι διπλό με ιέρεια στεφανια κ άντε γεια![]()
Θέλω να είμαι από μια μεριά να σε βλέπω![]()
Χαχα τέτοια δεν θα ανέβει,και μαύρο οποιος θέλει να κάνει καυλάνταΘέλουμε φωτό με πυτζάμες και αρκουδάκι αγκαλίτσα
Τι το περάσανε ζωολογικό κήπο;Χαχα τέτοια δεν θα ανέβει
Χαχα έχει ορέξεις το παλικάριΉρεμα μαν τσιμπάμε![]()
Μη σου πω και Γιώργος ΜάγκαςΣαλέας
Αγγελική γλυκιά θα με ενδιέφερε και εμένα μια συνάντηση την Τρίτη σε αυτές τις ώρεςΚοίτα να δεις π αύριο Τρίτη και 13 θα είναι γούρικη μέρα για σένα,γιατι μπορώ μία απ αυτες τις ωρες
Να πας με τον άλλο κλώνο μαζι να κάνετε dp.Αγγελική γλυκιά θα με ενδιέφερε και εμένα μια συνάντηση την Τρίτη σε αυτές τις ώρες
Συγγνώμη για να καταλάβω,εσύ δηλαδη το θεωρείς τόσο απίθανο να θέλει καποιος να κλείσει ραντεβου μαζί μου;Να πας με τον άλλο κλώνο μαζι να κάνετε dp.
Αν και το ποιο πιθανό είναι να παίξετε κανένα διπλό fifa στο ps5
Καλή φάση το τρίο και εάν υπάρχει χημεία είναι super καυλωτικόΝα πας με τον άλλο κλώνο μαζι να κάνετε dp.
Αν και το ποιο πιθανό είναι να παίξετε κανένα διπλό fifa στο ps5
Εγώ πάντος θέλωΣυγγνώμη για να καταλάβω,εσύ δηλαδη το θεωρείς τόσο απίθανο να θέλει καποιος να κλείσει ραντεβου μαζί μου;
Ωραια,καλώς αφου θέλεις. Οποιος θέλει έρχεται,οποιος δεν θέλει,πάει σε άλληΕγώ πάντος θέλω![]()
Για DP εγραψα δεν ειπα κατι τέτοιο , και δεν εχεις καποια σχεση εσυΣυγγνώμη για να καταλάβω,εσύ δηλαδη το θεωρείς τόσο απίθανο να θέλει καποιος να κλείσει ραντεβου μαζί μου;