fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 1.346
8ωρο η διακεκομμένο ?Δεν ξέρεις τι υποχρεώσεις εχω,δεν με ξέρεις και απο χτες,ούτε γνωρίζεις τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου
8ωρο η διακεκομμένο ?Δεν ξέρεις τι υποχρεώσεις εχω,δεν με ξέρεις και απο χτες,ούτε γνωρίζεις τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου
Για αυτο αν δεν ξέρεις ,οποτε σου ερθουν οι καυλες,βουρ Ιάσωνος με ενα δεκαρικάκι,και θα γαμήσεις,και φτηνά θα τη βγάλειςΑγγελικούλα επειδή πιθανόν μπορεί να μου καβλωσει το Σάββατο,τι ώρα θες να σου στείλω την Παρασκευή για να κλείσουμε ραντεβού;
Επειδή όμως μπορεί και να μην μου καβλωσει,θα σου στείλω να το ακυρώσουμε μετά και επειδή μετά από αυτό,θα μου καβλωσει σίγουρα την Κυριακή,να σου στείλω καλύτερα το Σάββατο να κλείσουμε για Κυριακή;
Πως να το κανονίσουμε λες καλύτερα;
![]()
Να σας ενδιαφέρει μόνο το πώς είμαι στο δωματιο του ξενοδοχειου8ωρο η διακεκομμένο ?
Θέλω γκουρμέ κορίτσι Αγγελικούλα μου.Για αυτο αν δεν ξέρεις ,οποτε σου ερθουν οι καυλες,βουρ Ιάσωνος με ενα δεκαρικάκι,και θα γαμήσεις,και φτηνά θα τη βγάλεις

Πάντως να γνωρίζεις,πως μπορείς να χαλαρωσεις ,να κάνεις ότι τραβάει η ψυχούλα σου και όποια μέρα την εβδομάδας θέλεις εσύ & αν θες το ανεβάζεις κ δω....έχεις δουλειές πχ ή υποχρεώσεις την Κυριακή;Καλησπερα σας,σχετικά με τη διαθεσιμότητά μου το Σ-Κ ,θα είμαι 5-10 διαθέσιμη,αλλά θέλω του Σαββάτου τα ραντεβου να μου τα πείτε εως την Παρασκευη,και της Κυριακής εως το Σαββατο,δεν γίνεται να σπαταλάω τα σαββατοκύριακα να είμαι standby σε ένα κινητό,και να μην κάνω πρόγραμμα επειδή ίσως,πιθανόν κάποιος για ραντεβου. Ελπίζω να έγινα κατανοητη και να σέβεστε οτι η κάθε κοπέλα θα δουλέψει όπως αυτή θέλει
Το λεω γτ μετά τους κακοφαινεται κιολας όταν δεν με βρισκουν διαθέσιμη,γτ πολυ απλά εγω έκανα το πρόγραμμά μου,δεν θέλω φυσικά να προσβαλλω κανέναν,αλλά θελω να πω οτι έχω και άλλες δουλειές απο το να τσεκαρω μηνυματα ολη μεραΠάντως να γνωρίζεις,πως μπορείς να χαλαρωσεις ,να κάνεις ότι τραβάει η ψυχούλα σου και όποια μέρα την εβδομάδας θέλεις εσύ & αν θες το ανεβάζεις κ δω....έχεις δουλειές πχ ή υποχρεώσεις την Κυριακή;
Το γράφεις είτε από πριν ή ακόμα και την ίδια μέρα το πρωί...χωρίς να είναι και υποχρεωτικό...
Το να λες όμως να σ στέλνουν από πριν γιατί εσύ κάθεσαι (ή δεν κάθεσαι) πάνω από ένα κινητό περιμένοντας...δείχνει άσχημο!
Δεν πειράζει,με βλέπουν ομως,και γ να είναι εδω,κάτι τους τραβάειΤο βρήκατε το κορίτσι εύκολο και όλο το πειράζετε παλιό παλιοχαρακτηρες
Εσύ τους μαγνητίζεις. Σε κοιτούν σαν το τελευταίο άπιαστο θαύμα που προσδοκούν να κατακτήσουν — το έπαθλο που θα υψώσουν στην κορυφή των κατακτήσεών τους. Σαν ένα λάβαρο νίκης που θα στολίζει τον εγωισμό τους. Μα, για κάποιους, θα μείνεις το αιώνιο απωθημένο· το άγγιγμα που δεν ήρθε ποτέ, η μνήμη που θα τους στοιχειώνει.Δεν πειράζει,με βλέπουν ομως,και γ να είναι εδω,κάτι τους τραβάει
Τά λέτε ωραίαΕσύ τους μαγνητίζεις. Σε κοιτούν σαν το τελευταίο άπιαστο θαύμα που προσδοκούν να κατακτήσουν — το έπαθλο που θα υψώσουν στην κορυφή των κατακτήσεών τους. Σαν ένα λάβαρο νίκης που θα στολίζει τον εγωισμό τους. Μα, για κάποιους, θα μείνεις το αιώνιο απωθημένο· το άγγιγμα που δεν ήρθε ποτέ, η μνήμη που θα τους στοιχειώνει.
Εσφιξες μαν?Τά λέτε ωραίασυγκινήθηκα
Μαλάκες μανΈχει καί δουλειές τό κορίτσι μαν![]()

Εγω δεν καταλαβαινω τι σας νοιαζει τι κάνει η καθε κοπελα στη ζωη της και τι δουλειες έχει,επρεπε να σας απασχολεί πώς θα ηταν στη συνάντησή σας.μετα ο καθενας το δρόμο του,και χωρισμένη με παιδί ακομα να είναι καποια απο εδώ μέσα,το πρόβλημά σας ποιο είναι; Ή το να εχει γκομενο,οικογένεια,παιδιά ,σκυλιά,γατιά. Να κοιτάτε να κανετε τη δουλειά σας στο δωμάτιο,και γεια σαςΈχει καί δουλειές τό κορίτσι μαν![]()
μεσα στο δωματιο μας , ησουν παντως τοσο δοτικη προσχαρη και ευπροσηγορη , που σιγουρα αυτα τα χαρακτηριστικα τα διατηρεις και εξω !Εγω δεν καταλαβαινω τι σας νοιαζει τι κάνει η καθε κοπελα στη ζωη της και τι δουλειες έχει,επρεπε να σας απασχολεί πώς θα ηταν στη συνάντησή σας.μετα ο καθενας το δρόμο του,και χωρισμένη με παιδί ακομα να είναι καποια απο εδώ μέσα,το πρόβλημά σας ποιο είναι; Ή το να εχει γκομενο,οικογένεια,παιδιά ,σκυλιά,γατιά. Να κοιτάτε να κανετε τη δουλειά σας στο δωμάτιο,και γεια σας
Με καλους χαρακτήρες-γαμιάδες ιδίως,βγαζω τον πολυ καλό μου εαυτό,και ετσι πετυχαίνει απόλυτα το ραντεβουμεσα στο δωματιο μας , ησουν παντως τοσο δοτικη προσχαρη και ευπροσηγορη , που σιγουρα αυτα τα χαρακτηριστικα τα διατηρεις και εξω !
Έμενα μου αρέσεις στην καθημερινότητα σου …Να σας ενδιαφέρει μόνο το πώς είμαι στο δωματιο του ξενοδοχειου