Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.642
Ευχαριστώ πολύ!Πολύ αισθησιακή! Ωραίο κορμί!
Ευχαριστώ πολύ!Πολύ αισθησιακή! Ωραίο κορμί!
Είχε καρέ του κλώνου σήμερα δεν έχει χρόνοΑγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?
![]()
Φοβερη!!!Να μαι πάλι... Επίσης αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,Κυριακή ομως 5-10
Oύτε ξέρω ποιο λες,και μου αρέσει που τσαντίζεστε και ειρωνεύεστε κιόλας που λέω οχι τελευταία στιγμη,δεν ξέρετε τη ζωη και την καθημερινότητα της κάθε κοπέλας. Και η ζωή μας δεν είναι μόνο το μπου και τα ραντεβούΑγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?
![]()
...δεν τον "διαγραψανε", μονος του εσβησε τον λογαριασμο του (συμφωνα με αναρτηση που εκανε ο @dimigoall ).Επίσης τι έγινε ρε παιδιά; Βλέπω διαγράψανε τον Panos 1978
Καλά κάνεις και απαντάς. Άσ' τους να νομίζουν ότι πέφτεις στην παγίδα. Το πραγματικό δούλεμα είναι να αφήσεις τον άλλο να νομίζει ότι σε δουλεύει. Καλ'η σου μέρα!Oύτε ξέρω ποιο λες,και μου αρέσει που τσαντίζεστε και ειρωνεύεστε κιόλας που λέω οχι τελευταία στιγμη,δεν ξέρετε τη ζωη και την καθημερινότητα της κάθε κοπέλας. Και η ζωή μας δεν είναι μόνο το μπου και τα ραντεβού
Επίσης πρέπει να εξηγήσεις ότι δε μπορούσες να είσαι σε 1 ώρα στο Carol γιατί μου είχες δώσει σε μισή ώρα ραντεβού στο Σούνιο. Χαχαχαχαχα.Καλά κάνεις και απαντάς. Άσ' τους να νομίζουν ότι πέφτεις στην παγίδα. Το πραγματικό δούλεμα είναι να αφήσεις τον άλλο να νομίζει ότι σε δουλεύει. Καλ'η σου μέρα!
Επίσης τι έγινε ρε παιδιά; Βλέπω διαγράψανε τον Panos 1978
Παιδιά πολύ καλή η πλάκα και ο χαβαλές (καί εγώ είμαι από τους πρώτους στην καυλάντα) αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα όριο .
Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι , υπάρχουν άτομα με διαφορετικό χαρακτήρα , ευαίσθητοι , χαμηλών τόνων .
Ο φίλος Πανούλης αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό του μετά το καθημερινό διαδικτυακό bullying που δεχόταν .
Εδώ μπαίνουμε για να πάρουμε πληροφορίες για κορίτσια , να αρπαχτούμε στα αθλητικάνα γελάσουμε με αστεία θέματα , να περάσουμε την ώρα μας .
Όταν αυτό το καθημερινό σκουπίδιασμα καταντά τοξικό από ορισμένους , καλά έκανε και μας έγραψε στα αρχίδια του και δεν ασχολείται πλέον .
Αυτά![]()
A οκ δεν το ήξερα...δεν τον "διαγραψανε", μονος του εσβησε τον λογαριασμο του (συμφωνα με αναρτηση που εκανε ο @dimigoall ).
Ετοιμοπόλεμη σε βλέπω. Ε ρε κερατά @dimigoall τι κορίτσι παίρνεις. Θα φας καλά μπαγάσα...Να μαι πάλι... Επίσης αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,Κυριακή ομως 5-10
...δεν τον "διαγραψανε", μονος του εσβησε τον λογαριασμο του (συμφωνα με αναρτηση που εκανε ο @dimigoall ).
Γιατί;
Μαν εσύ απαντάς στον εαυτό σου ?Επίσης πρέπει να εξηγήσεις ότι δε μπορούσες να είσαι σε 1 ώρα στο Carol γιατί μου είχες δώσει σε μισή ώρα ραντεβού στο Σούνιο. Χαχαχαχαχα.
μπερδεψε τις συνδεσεις τον προφιλΜαν εσύ απαντάς στον εαυτό σου ?
![]()
![]()
Το έχουν πάθει πολλοί αυτό πάντωςμπερδεψε τις συνδεσεις τον προφιλ
ενας μακαριτης μην πω ποσα κλωνοπροφιλ πληρωνε εταιρια τηλεφωνιας αδρα για να εχει καργα ipΤο έχουν πάθει πολλοί αυτό πάντως
Γράφουν κάτι από το προφίλ τους , μετά αποσυνδέονται και μπαίνουν από τον κλώνο και απαντούν στον εαυτό τους![]()
Καμία φορά το κάνω κι αυτό. Κανείς δεν είναι τέλειος. ΚαλημέραΜαν εσύ απαντάς στον εαυτό σου ?
![]()
![]()
ΚαλημέραΚαμία φορά το κάνω κι αυτό. Κανείς δεν είναι τέλειος. Καλημέρα
Το στήσιμο όλα τα λεφτάΝα μαι πάλι... Επίσης αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,Κυριακή ομως 5-10