troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
εγω του το εμαθα....τον παω και καθε τελος του μηνα στην τραπεζα να παρει την συνταξη80+ και ξέρεις το σαιτ,μωρε μπράβο
εγω του το εμαθα....τον παω και καθε τελος του μηνα στην τραπεζα να παρει την συνταξη80+ και ξέρεις το σαιτ,μωρε μπράβο
84 δηλαδή είσαι,ενδιαφέρον που είναι μέλος κάποιος σε τόσο μεγάλη ηλικία
Χμ ενδιαφέρονΝταξ...
Κρύβω και κάνα δυο χρονάκια γιατί φαίνομαι νεότερος.
πιανει πετρα και......Ας κάνει τρελες ,μία ζωη την έχουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
84 δηλαδή είσαι,ενδιαφέρον που είναι μέλος κάποιος σε τόσο μεγάλη ηλικία
Μπράβο του ,καλό αυτόπιανει πετρα και......
την αφηνει παλι κατω ο μπαρμπουλης
τετοια δυναμη μιλαμε
Είναι και άλλες που μαρσάρουν μαν![]()
δωσε,δωσε γκαζια.Kαλημέρα σας,όποιος θέλει ραντεβού για σήμερα το απόγευμα,να ενημερώσει σήμερα αρκετά νωρίτερα,όχι μία ωρα πριν όπως κανουν τώρα τελευταία πολλοι,γιατι το ξεκαθαρίζω απο τώρα,η απάντηση θα είναι αρνητική
Και τώρα το απόγευμα μπορωΚαλησπέρα Αγγελική,είμαι 80 ετών με τα γνωστά προβλήματα ποτέ θα μπορέσω να κλείσω ραντεβού μιας και θα πρέπει να πάρω το χάπι πριν
Ιατρική συμβουλή :Καλησπέρα Αγγελική,είμαι 80 ετών με τα γνωστά προβλήματα ποτέ θα μπορέσω να κλείσω ραντεβού μιας και θα πρέπει να πάρω το χάπι πριν
Ωωω σωστόςΙατρική συμβουλή :
1) πριν το σεξ με την Αγγελική "χάπι".
2) μετά το σεξ με την Αγγελική "χάπι Εντ".
Ξανά σκέψου το.
Αγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?Και τώρα το απόγευμα μπορω

Αγγελική φέρε και τον απινιδωτήΚαλησπέρα Αγγελική,είμαι 80 ετών με τα γνωστά προβλήματα ποτέ θα μπορέσω να κλείσω ραντεβού μιας και θα πρέπει να πάρω το χάπι πριν
Ένα πατ κιούτ στα γρήγοραδωσε,δωσε γκαζια.![]()
θέλω τώρα μαν .
Ώπα!!!!!!Αγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?
![]()
Έμαθες και το Carol εσύ γαμιολαΑγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?
![]()