πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.475
- Πόντοι
- 15.931
Είναι και άλλες που μαρσάρουν μαν![]()
Είναι και άλλες που μαρσάρουν μαν![]()
δωσε,δωσε γκαζια.Kαλημέρα σας,όποιος θέλει ραντεβού για σήμερα το απόγευμα,να ενημερώσει σήμερα αρκετά νωρίτερα,όχι μία ωρα πριν όπως κανουν τώρα τελευταία πολλοι,γιατι το ξεκαθαρίζω απο τώρα,η απάντηση θα είναι αρνητική
Και τώρα το απόγευμα μπορωΚαλησπέρα Αγγελική,είμαι 80 ετών με τα γνωστά προβλήματα ποτέ θα μπορέσω να κλείσω ραντεβού μιας και θα πρέπει να πάρω το χάπι πριν
Ιατρική συμβουλή :Καλησπέρα Αγγελική,είμαι 80 ετών με τα γνωστά προβλήματα ποτέ θα μπορέσω να κλείσω ραντεβού μιας και θα πρέπει να πάρω το χάπι πριν
Ωωω σωστόςΙατρική συμβουλή :
1) πριν το σεξ με την Αγγελική "χάπι".
2) μετά το σεξ με την Αγγελική "χάπι Εντ".
Ξανά σκέψου το.
Αγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?Και τώρα το απόγευμα μπορω
Αγγελική φέρε και τον απινιδωτήΚαλησπέρα Αγγελική,είμαι 80 ετών με τα γνωστά προβλήματα ποτέ θα μπορέσω να κλείσω ραντεβού μιας και θα πρέπει να πάρω το χάπι πριν
Ένα πατ κιούτ στα γρήγοραδωσε,δωσε γκαζια.![]()
Ώπα!!!!!!Αγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?
![]()
Έμαθες και το Carol εσύ γαμιολαΑγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?
![]()
Θέλω να σε γλύψω στα τέσσερα και μετά να στον καρφώσω εναλλάξ και στις δύο τρυπουλες σου γλυκιά μου αμαρτία απίθανη θέα στα τέσσερα φιλάκια πολλά καλό σου βράδυ......Να μαι πάλι... Επίσης αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,Κυριακή ομως 5-10
Φιλάκια πολλά,σε περιμένω ξανά με χαράΘέλω να σε γλύψω στα τέσσερα και μετά να στον καρφώσω εναλλάξ και στις δύο τρυπουλες σου γλυκιά μου αμαρτία απίθανη θέα στα τέσσερα φιλάκια πολλά καλό σου βράδυ......
Πολύ αισθησιακή! Ωραίο κορμί!Να μαι πάλι... Επίσης αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,Κυριακή ομως 5-10
Ευχαριστώ πολύ!Πολύ αισθησιακή! Ωραίο κορμί!
Είχε καρέ του κλώνου σήμερα δεν έχει χρόνοΑγγελικουλα μπορεις σε μια ωρα στο Carol Πειραια?
![]()
Φοβερη!!!Να μαι πάλι... Επίσης αύριο δεν είμαι διαθέσιμη,Κυριακή ομως 5-10