petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.311
- Πόντοι
- 48.437
Εμείς οι περισσότεροι εδώ είμαστε με το παλιό Αγγέλω μου.Για να μην ξεχνιόμαστε
Είμαστε οπισθοδρομικοί.
Εμείς οι περισσότεροι εδώ είμαστε με το παλιό Αγγέλω μου.Για να μην ξεχνιόμαστε
Να τον βάλουμε και μπροστά και πίσω;Για να μην ξεχνιόμαστε
Αχ ρε μπουμπου αγγελω μου με τα αστεια σου !!!Για να μην ξεχνιόμαστε
Τον οδοντογιατρό στην περίοδο παίζουμεΚαλημέρα σας,απο σήμερα έως και την Πέμπτη δεν είμαι διαθέσιμη λόγω περιόδου
Εδώ είσαι παίχτη @dimigoallΓια να μην ξεχνιόμαστε

Για να μην ξεχνιόμαστε
Από παρασκευή θα είσαι;;Καλημέρα σας,απο σήμερα έως και την Πέμπτη δεν είμαι διαθέσιμη λόγω περιόδου
Hello. Πως μπορώ να επικοινωνήσω; δεν βρίσκω κάτι σε pmΚαλημέρα σας,απο σήμερα έως και την Πέμπτη δεν είμαι διαθέσιμη λόγω περιόδου
Απλά θέλει να γράψεις 5 ποστHello. Πως μπορώ να επικοινωνήσω; δεν βρίσκω κάτι σε pm
Δώσε μου Viber για να βρεθούμε.Θα το ξαναγράψω πάλι μπας και το καταλάβετε.οτι θέλετε ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ VIBER,ΟΧΙ ΚΛΗΣΕΙΣ. καποιες φορές εχει τύχει να παίρνουν τηλ ενω είμαι εξω με παρέα,και φυσικά δεν γινόταν να κάτσω να ανοίξω συζήτηση. Και έχω και άλλα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τα ραντεβού
ΈτσιΘα το ξαναγράψω πάλι μπας και το καταλάβετε.οτι θέλετε ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ VIBER,ΟΧΙ ΚΛΗΣΕΙΣ. καποιες φορές εχει τύχει να παίρνουν τηλ ενω είμαι εξω με παρέα,και φυσικά δεν γινόταν να κάτσω να ανοίξω συζήτηση. Και έχω και άλλα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τα ραντεβού

εσφιξες τελικα εδω?Έτσι
Έτσι
Σούζα να τους έχεις τους ενοχλητικούς κωλομπαράδες![]()

Όχιεσφιξες τελικα εδω?![]()

Θα σφίξεις όμως ?