Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.574
- Πόντοι
- 12.756
Ο κύριος καθηγητής που ταγκάρω καθώς και ΕΓΩ , ουδέποτε υπήρξαμε ειρωνικοί στο παρών νήμα![]()
για σενα ασε να πουν οι αλλοι ..

Αρα εμεις οι αλλοι λεμε οτι εισαι μουνοπανο

Ο κύριος καθηγητής που ταγκάρω καθώς και ΕΓΩ , ουδέποτε υπήρξαμε ειρωνικοί στο παρών νήμα![]()
Όχι στο Bill μαν , δεν έχει καλή ηχομόνωσηΣε μια ώρα έχεις ραντεβού με τον @dimigoall στο Bill. Μην αργήσεις![]()
Το εσιαξα λίγο για να είναι σωστό.Σε μια ώρα έχεις το δεύτερο ραντεβού σου με τον @dimigoall στο Bill. Μην αργήσεις![]()
Στο Μεγαρο Μουσικης να πας που εχει καληΌχι στο Bill μαν , δεν έχει καλή ηχομόνωση
![]()
![]()
Ε όχι και γαμιούνται. Συνουσιάζονται. Να'χεις κι ένα επίπεδο μην το εκχυδαϊζεις εντελώςΑπλα δυστυχως γαμιούνται ποσοι
Ήρθες κι εσύ τελευταία ώρα να κλείσεις ραντεβού πάλι;Ξυρίστηκα , εσυ μπουμπου μου ;
Κωλομπαράδες μαν μουΉρθες κι εσύ τελευταία ώρα να κλείσεις ραντεβού πάλι;![]()
Μην βριζεις μαν ηρεμαΚωλοπαιδα είναι Αγγελική.
Πάνε και κλείνουν ραντεβού όποτε τους καβλωσει.
Δεν κοιτάνε να το προγραμματίσουν σωστά.
![]()
Οτι δεν έχει δεν έχει ,αυτό είναι αλήθειαΌχι στο Bill μαν , δεν έχει καλή ηχομόνωση
![]()
![]()
Εσυ ρε μπουμπου μου με τις κραυγές σου έσπασες το φράγμα του ήχου . Εσυ εσυ μπουμπου μου μόνο εσυ .Οτι δεν έχει δεν έχει ,αυτό είναι αλήθεια
Είδες ?Οτι δεν έχει δεν έχει ,αυτό είναι αλήθεια
Με τόν κλώνο ή τό κανονικό προφίλ;Κριτικουλα ακόμα να γράψεις μαν για το κορίτσι;
Παρών
Μπουμπού είναι μία, δεν υπάρχει ειρωνία, απλά την πειράζουμε λίγοΟ κύριος καθηγητής που ταγκάρω καθώς και ΕΓΩ , ουδέποτε υπήρξαμε ειρωνικοί στο παρών νήμα![]()
Κάπου τον βρέχει σίγουρα
Εμείς οι περισσότεροι εδώ είμαστε με το παλιό Αγγέλω μου.Για να μην ξεχνιόμαστε
Να τον βάλουμε και μπροστά και πίσω;Για να μην ξεχνιόμαστε
Αχ ρε μπουμπου αγγελω μου με τα αστεια σου !!!Για να μην ξεχνιόμαστε
Τον οδοντογιατρό στην περίοδο παίζουμεΚαλημέρα σας,απο σήμερα έως και την Πέμπτη δεν είμαι διαθέσιμη λόγω περιόδου
Εδώ είσαι παίχτη @dimigoallΓια να μην ξεχνιόμαστε