Mr.Paparovic
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πίσω, πίσω αλλά και μπροστά !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μην ξεχνιόμαστε
Για να μην ξεχνιόμαστε
Από παρασκευή θα είσαι;;Καλημέρα σας,απο σήμερα έως και την Πέμπτη δεν είμαι διαθέσιμη λόγω περιόδου
Hello. Πως μπορώ να επικοινωνήσω; δεν βρίσκω κάτι σε pmΚαλημέρα σας,απο σήμερα έως και την Πέμπτη δεν είμαι διαθέσιμη λόγω περιόδου
Απλά θέλει να γράψεις 5 ποστHello. Πως μπορώ να επικοινωνήσω; δεν βρίσκω κάτι σε pm
Δώσε μου Viber για να βρεθούμε.Θα το ξαναγράψω πάλι μπας και το καταλάβετε.οτι θέλετε ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ VIBER,ΟΧΙ ΚΛΗΣΕΙΣ. καποιες φορές εχει τύχει να παίρνουν τηλ ενω είμαι εξω με παρέα,και φυσικά δεν γινόταν να κάτσω να ανοίξω συζήτηση. Και έχω και άλλα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τα ραντεβού
ΈτσιΘα το ξαναγράψω πάλι μπας και το καταλάβετε.οτι θέλετε ,ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ VIBER,ΟΧΙ ΚΛΗΣΕΙΣ. καποιες φορές εχει τύχει να παίρνουν τηλ ενω είμαι εξω με παρέα,και φυσικά δεν γινόταν να κάτσω να ανοίξω συζήτηση. Και έχω και άλλα πράγματα να κάνω απ το να ασχολούμαι με τα ραντεβού
εσφιξες τελικα εδω?Έτσι
Έτσι
Σούζα να τους έχεις τους ενοχλητικούς κωλομπαράδες![]()
Όχιεσφιξες τελικα εδω?![]()
Θα σφίξεις όμως ?
φοβαται μην εχουμε κανα ατυχημα απο το ζορισμαΘα σφίξεις όμως ?
γιατι μαν?
δεν περασες το καστινγκ?![]()
Γαμιόλες....στο διορθωσα λιγο![]()
εσυ βρε γυφτο γιατι δεν κερνας το κοριτσι μια τουλουμπαΓαμιόλες![]()
Μπαίνει μετά το κορίτσι και γίνεται τούρμπο με αυτά που ΓΡΑΦΕΤΕ![]()
Ειναι το κοριτσι του λουμπα???Ποιος ειναι αυτος ο λουμπας?????Χα χα χα χαεσυ βρε γυφτο γιατι δεν κερνας το κοριτσι μια τουλουμπα![]()
Λάθος ερώτηση αγαπητέ.εσφιξες τελικα εδω?![]()