stefanos_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2017
- Like
- 581
- Πόντοι
- 81
Τι να πώ? ?Δεν ξέρω.. Ελπίζω!!Τυχεράκια...
Τι να πώ? ?Δεν ξέρω.. Ελπίζω!!Τυχεράκια...
Αφού λέει το κορίτσι "τα λέμε σε λίγη ώρα από κοντά".Τι να πώ? ?Δεν ξέρω.. Ελπίζω!!
Τελικα ησουν τυχερος φιλε; ΧαχαΤι να πώ? ?Δεν ξέρω.. Ελπίζω!!
Πρώτη φορά ξανά συμβαίνει.. wasn’t vibin’, so I dipped.Τελικα ησουν τυχερος φιλε; Χαχα
Ποστ είναι τα σχόλια ή πρέπει να γράψω ολόκληρες νουβέλες?Συμπλήρωσε 5 ποστ και κανονίζουμε
Μωρε μπράβο,βλεπω κάτι ξερεις και απο αγγλικά. Και επίσης αμα δεν υπηρξε χημεία με καποια κοπελα,δεν θα πεθάνεις κιολας.γιατι το θυμάμαι κιολας οτι το είχες ξαναναφερει εδώ οτι δεν έδεσε η χημεια. Ε και; Πας σε άλληΠρώτη φορά ξανά συμβαίνει.. wasn’t vibin’, so I dipped.
Oποιοδήποτε σχόλιοΠοστ είναι τα σχόλια ή πρέπει να γράψω ολόκληρες νουβέλες?
Μία χαρά σε ευχαριστώ...στείλε μου κ το τηλέφωνο σου σν θες να κανονίσουμε για ΔευτέραOποιοδήποτε σχόλιο
Χάθηκε ο φίλος χαχα,ας βγει να μιλήσει αν θέλειΤελικα ησουν τυχερος φιλε; Χαχα
Θα μαθουμε καποια στιγμη ισως και μεις οταν συμπληρώσουμε τα 5 ποστΧάθηκε ο φίλος χαχα,ας βγει να μιλήσει αν θέλει
Απλά στέλνεις πμκαλημερα Αγγελικη..βλεπω αυτην την υπεροχη επιδερμιδα που εχεις και τον ωραιο γενικα στυλακι σου....πως μπορω να επικοινωνισω μαζι σου??
Για φάγωμα είσαι.Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
Eυχαριστώ πολύΓια φάγωμα είσαι.
ΠοτέΠότε μπορείς να βρεθούμε?
(έχεις π.μ.)
Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο σαιτ πως θα επικοινωνήσω μαζι σουγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Καυλα είσαιΚαι τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι