b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 456
Ούτε καλημέρα δεν έχω με τα άτομα στη δουλειά, όχι χημεία!!!
Εσύ λες ότι δεν είσαι επαγγελματίας, μην τα γυρνάς τώρα...

Ούτε καλημέρα δεν έχω με τα άτομα στη δουλειά, όχι χημεία!!!
Εσύ λες ότι δεν είσαι επαγγελματίας, μην τα γυρνάς τώρα...
Η ανωνυμία του υπολογιστή "έχει βγάλει στην επιφάνεια " όλους τους απολίτιστους κομπλεξικούς υπανθρώπους.Εστω,στη ζωη σου με τα άτομα που συναναστρέφεσαι,και ποιος δεν θελει να έχει χημεια; Και αν ο αλλος μιλαει ασχημα στα μηνυματα,δεν εχει σεβασμο,πώς να μην μπει blacklist; Αν μου φερονται σωστά,τους φερομαι και εγω
Επίσης έχει δώσει μεροκάματο σε πολλές κοπέλες αποφεύγοντας το πεζοδρόμιο.Η ανωνυμία του υπολογιστή "έχει βγάλει στην επιφάνεια " όλους τους απολίτιστους κομπλεξικούς υπανθρώπους.
Δεν είχα την τύχη να την γνωρίσω, αλλά σε κανέναν δεν αξίζει απρεπής συμπεριφορά.Επίσης έχει δώσει μεροκάματο σε πολλές κοπέλες αποφεύγοντας το πεζοδρόμιο.
Σίγουρα δε γράφεις για εμένα!!! Πού είδες απρεπή συμπεριφορά στα δικά μου σχόλια;;;Δεν είχα την τύχη να την γνωρίσω, αλλά σε κανέναν δεν αξίζει απρεπής συμπεριφορά.
Όχι βέβαια, αφορά απάντηση σε μνμ της Αγγελικής (δες παραπάνωΣίγουρα δε γράφεις για εμένα!!! Πού είδες απρεπή συμπεριφορά στα δικά μου σχόλια;;;
Κανονίζεται το να με γνωρίσειςΔεν είχα την τύχη να την γνωρίσω, αλλά σε κανέναν δεν αξίζει απρεπής συμπεριφορά.
....δουλιτσα να γινεταιΚανονίζεται το να με γνωρίσεις
Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους,για αυτό....δουλιτσα να γινεται
υγ. @stefanos_1970 προφανως ειναι κατακριτεα η απρεπη συμπεριφορα κ η αγενεια, αλλα για κατι τελειωμενους ειναι ο μοναδικος τροπος (γενικα μιλωντας κ οχι για το νημα κ την κοπελα εδω).
Αυτο,απο κοντά αραγε θα τόλμαγαν να μου μιλήσουν αν με βλεπανε στο μπιλ και ξέρανε οτι είμαι εγω;Η ανωνυμία του υπολογιστή "έχει βγάλει στην επιφάνεια " όλους τους απολίτιστους κομπλεξικούς υπανθρώπους.
Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς άλλο, τα υποαναπτυκτα ο τα δεν θα φτάσουν να κάνουν ραντεβούΑυτο,απο κοντά αραγε θα τόλμαγαν να μου μιλήσουν αν με βλεπανε στο μπιλ και ξέρανε οτι είμαι εγω;
Ζούμε δυστυχώς στην πιο αγενή κακή εποχή και αυτό γιατί ο χρόνος δεν μας επιτρέπει αβρότητες και ήρεμες ψυχολογίες!Εστω,στη ζωη σου με τα άτομα που συναναστρέφεσαι,και ποιος δεν θελει να έχει χημεια; Και αν ο αλλος μιλαει ασχημα στα μηνυματα,δεν εχει σεβασμο,πώς να μην μπει blacklist; Αν μου φερονται σωστά,τους φερομαι και εγω
Πόσο δίκιο έχεις!!!Ζούμε δυστυχώς στην πιο αγενή κακή εποχή και αυτό γιατί ο χρόνος δεν μας επιτρέπει αβρότητες και ήρεμες ψυχολογίες!
Γενικά οι άνθρωποι μας ενοχλούνε πολλά ο δίπλανός μας αυτός που εκτίθεται στα social media καμιά φορά μας ενοχλεί και ο αέρας που αναπνέουμε !
Αν σε έναν άνθρωπο δεν του αρέσει κάτι του ειναι δύσκολο να το προσπεράσει και να μη δώσει σημασία !
Προτιμάει να γυρίσει την αγένεια πίσω δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο κακής συμπεριφοράς !
Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
Υπάρχουν και άνθρωποι που η ευγένεια τους μπορεί να σε τσακίσει !
Κάποιοι τους θεωρούν αδύναμους η άποψή μου είναι ότι έχουν δύναμη ψυχής και την κακία την μετατρέπουν σε καλοσύνη !
Να περνας όμορφα Αγγελικη ....![]()
Εγινε ευχαριστώ πολυ5 σχόλια όπως αυτό τύπε. Τίποτα άλλο.
Αααα ξέχασα!!! Και να έχετε χημεία με το κορίτσι στα πμ αλλιώς black list ναούμε!
Πολλές καλημέρες αγάπη,δυστυχως η ευγένεια και η καλοσύνη θεωρείται αδυναμία για κάποιους. Και το θέμα είναι οι μάγκες του πληκτρολογίου αν με έβλεπαν απο κοντά πώς θα με αντιμετώπιζανΖούμε δυστυχώς στην πιο αγενή κακή εποχή και αυτό γιατί ο χρόνος δεν μας επιτρέπει αβρότητες και ήρεμες ψυχολογίες!
Γενικά οι άνθρωποι μας ενοχλούνε πολλά ο δίπλανός μας αυτός που εκτίθεται στα social media καμιά φορά μας ενοχλεί και ο αέρας που αναπνέουμε !
Αν σε έναν άνθρωπο δεν του αρέσει κάτι του ειναι δύσκολο να το προσπεράσει και να μη δώσει σημασία !
Προτιμάει να γυρίσει την αγένεια πίσω δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο κακής συμπεριφοράς !
Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
Υπάρχουν και άνθρωποι που η ευγένεια τους μπορεί να σε τσακίσει !
Κάποιοι τους θεωρούν αδύναμους η άποψή μου είναι ότι έχουν δύναμη ψυχής και την κακία την μετατρέπουν σε καλοσύνη !
Να περνας όμορφα Αγγελικη ....![]()
Καλημέρα Αγγελική , η ευγένεια είναι πολιτισμός και όχι ηττοπάθεια!!(έχεις π.μ.)Πολλές καλημέρες αγάπη,δυστυχως η ευγένεια και η καλοσύνη θεωρείται αδυναμία για κάποιους. Και το θέμα είναι οι μάγκες του πληκτρολογίου αν με έβλεπαν απο κοντά πώς θα με αντιμετώπιζαν
Θα'χες μοιράσει κάργα knock out...Πολλές καλημέρες αγάπη,δυστυχως η ευγένεια και η καλοσύνη θεωρείται αδυναμία για κάποιους. Και το θέμα είναι οι μάγκες του πληκτρολογίου αν με έβλεπαν απο κοντά πώς θα με αντιμετώπιζαν
Τα λέμε σε λίγη ώρα απο κοντά(έχεις π.μ.)
Τυχεράκια...(έχεις π.μ.)