Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.983
Στέλνεις πμ οταν συμπληρώσεις 5 ποστΚαλησπέρα είμαι καινούργιος στο σαιτ πως θα επικοινωνήσω μαζι σου
Στέλνεις πμ οταν συμπληρώσεις 5 ποστΚαλησπέρα είμαι καινούργιος στο σαιτ πως θα επικοινωνήσω μαζι σου
ΟκΣτέλνεις πμ οταν συμπληρώσεις 5 ποστ
Εννοείται
Την Τετάρτη ανεβαίνω ΑθήναΕννοείται
Ωραία,με το καλό να έρθειςΤην Τετάρτη ανεβαίνω Αθήνα
Θα τα πούμε από κοντάΩραία,με το καλό να έρθεις
2 λεει οτι έχειςεχω αφησει 5 σχολια αλλα δεν μπορω να στειλω μηνυμα..
Εγω ποσα λεει οτι εχω;2 λεει οτι έχεις
3/6 οχι αύριοΩραία,με το καλό να έρθεις
Eχουμε μέρες ακομα,έλα πρωτα και το συζητάμε3/6 οχι αύριο
Πάτα πανω στο προφιλ σου και θα δεις,τόσο απλοΕγω ποσα λεει οτι εχω;
εσυ το ξέρω οτι με ρωτας απλά γ πλάκα και για να σαχλαμαρίσεις,στα είχα εξηγήσει και στο πμ ,οποιος με κοροιδεύει και δεν σεβεται το χρονο μου ,μαύροΑγγελική, ποια μέρα ξαναδουλευεις;
Εννοείται
Βλέπω απαντάς στον εαυτό σου.... πρωτοποριακό δεν έχει ξαναγίνειΤην Τετάρτη ανεβαίνω Αθήνα
Που το ξέρεις δηλαδη; Ημαρτον Αγγελική. Μ'αρεσει που το συζητήσαμε κιόλας και μου άφησες το τηλ σουεσυ το ξέρω οτι με ρωτας απλά γ πλάκα και για να σαχλαμαρίσεις,στα είχα εξηγήσει και στο πμ ,οποιος με κοροιδεύει και δεν σεβεται το χρονο μου ,μαύρο
Το σκέφτηκα ,και αποφάσισα blacklist,λέω σιγά μην περιμένω εσένα και τον καθέναν πότε θα σας έρθουν οι καυλες,έχουμε και άλλες δουλειές,και έννοια σου ,είδαν κ άλλες κοπελες (δεν θα πω ονόματα)απο εδώ το ποστ σου τωρα π έκανες το πρωι,και με ενημερώσανε οτι απλά καυλάντα θελεις να κάνεις και οτι ποτέ δεν σκοπεύεις να κλείσεις ραντεβου και απλά κοροιδευεις ,σε έχουμε καταλάβει. Δεν μπορεί όλες να είμαστε λάθος,σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωσηΠου το ξέρεις δηλαδη; Ημαρτον Αγγελική. Μ'αρεσει που το συζητήσαμε κιόλας και μου άφησες το τηλ σου
Καθένας με τον πόνο τουΠοιος ψήνεται να κάνουμε dp?
Συνήθως εκεί σταματάνε, στα 5!! Μετά ξαναγυρίζουν στο βασικό τους προφίλ, ξεχνούν τους κωδικούς από τα κλωνάρια και ξανά από την αρχή!!!Eπίσης τι φάση ρε παιδια και ενδιαφέρονται γ ραντεβου πόσα καινουρια μέλη που γραφτηκανε λίγες μέρες πριν και κοιτάνε να συμπληρώσουν 5 ποστ; Εντύπωση απλά μου έκανε
Δεν έχουν φαινεται κάτι καλύτερο να κάνουν και ασχολούνται μαζί μαςΣυνήθως εκεί σταματάνε, στα 5!! Μετά ξαναγυρίζουν στο βασικό τους προφίλ, ξεχνούν τους κωδικούς από τα κλωνάρια και ξανά από την αρχή!!!
Κάποιος κακοπροαίρετος Θα έλεγε ότι γίνεται επίτηδες![]()