argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.247
- Πόντοι
- 16.235
...Ας μείνουν στο σπίτι να μην εκτιθέμεθα στην μιζέρια τους.
Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ...

Δίκιο έχεις…Σε όλαΚαι πολλοί άνδρες επίσης λες και απέδρασαν από κάνα άσυλο είναι...όχι μόνο στον δρόμο αλλά ακόμα και στην εκκλησία και σε εκδηλώσεις.
Η καραντίνα έχει σαπίσει τις ψυχουλες τους και ΑΚΟΜΑ κυκλοφορούν λες και είναι ακόμα στην εποχή αυτή.Ας μείνουν σπίτι να μην εκτιθέμενα στην μιζέρια τους.
Ευχαριστώ....![]()
Ξέρεις τι θα πει να πονάνε τα μάτια σου όταν βγαίνεις έξω και βλέπεις όλα αυτά τα πλεμποσιχαματα και τους καραντινολαγνους/ τις καραντινολαγνες να κυκλοφορούν με φόρμες και σπορτεξ;Δεν νομίζω να τους συμμαζευει κάνεις...ακόμα και οι οικείοι τους νομιζω ότι χάνουν τα λόγια τους και την υπομονή τους και τους έχουν αφήσει λασκα τελείως...Δίκιο έχεις…Σε όλα

Ξέρω ξέρω…Ξέρεις τι θα πει να πονάνε τα μάτια σου όταν βγαίνεις έξω και βλέπεις όλα αυτά τα πλεμποσιχαματα και τους καραντινολαγνους/ τις καραντινολαγνες να κυκλοφορούν με φόρμες και σπορτεξ;Δεν νομίζω να τους συμμαζευει κάνεις...ακόμα και οι οικείοι τους νομιζω ότι χάνουν τα λόγια τους και την υπομονή τους και τους έχουν αφήσει λασκα τελείως...![]()
Ξέρω ξέρω…

καυλιαρικο ξανθο μωροAφροδίτη.
![]()
Μιλάμε για βυζαρες!!Και λίγο ζουμ !!!!!!!!!
Από τις αγαπημένες βυζάρες των βυζολάγνων.Μιλάμε για βυζαρες!!
επικές καυλοβυζάρες!!!Μιλάμε για βυζαρες!!
Τορπίλες η Αφροδίτη.επικές καυλοβυζάρες!!!
Και τι δεν θα έδινα για να τις χυσωεπικές καυλοβυζάρες!!!
Βυζάρες κόλαση έχει.Και τι δεν θα έδινα για να τις χυσω
Και τι δεν θα έδινα για να τις χυσω
κι εγώ θέλω να τις χύσω!!!!Και τι δεν θα έδινα για να τις χυσω
Μιλφάρα.Καύλα καριολα