ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.113
- Πόντοι
- 9.931
Πάντα.Απίστευτες βυζαρες!
Πάντα.Απίστευτες βυζαρες!
εχει καυλιαραΑπίστευτες βυζαρες!
Απίστευτες βυζαρες!
ανανεοτικίζω?Stalker του εχεις γινει![]()

Αμα είναι μαλάκας.Σατοβιζεις![]()
Μπορεί να assdrίζω,madragonίζω,ANEFELΙΖΩ κλπ,κλπ που να γράφω τώρα τους υπόλοιπους 20Σατοβιζεις![]()
Σοφον το σαφεςΑμα είναι μαλάκας.
Δεν έχει τί να κάνει.
Ασχολείται με άλλους που δεν ασχολούνται μαζί τυος.

Εσύ δεν με έκανες ΒΑΝ μέχρι να σβήσει ο Ηλιος όπως μου έγραψες δημόσιε υπαλληλάκο της πούτσας?Αμα είναι μαλάκας.
Δεν έχει τί να κάνει.
Ασχολείται με άλλους που δεν ασχολούνται μαζί τυος.

Eυτυχως...να ξεκουράζονται λίγο τα ματάκια μας από τις πλεμποπατσαβουρες που δεν ντρέπονται να κυκλοφορούν με φόρμες και κωλοσπορτεξ ΠΑΝΤΟΥ.Στυλιστικα πάντα την βλέπω σε καλό επίπεδο
Σωστά…Eυτυχως...να ξεκουράζονται λίγο τα ματάκια μας από τις πλεμποπατσαβουρες που δεν ντρέπονται να κυκλοφορούν με φόρμες και κωλοσπορτεξ ΠΑΝΤΟΥ.
Tι χαλι είναι αυτό ρε συ;Σωστά…![]()
Ναι στιλιστικά όλες είναι αλλού για αλλούTι χαλι είναι αυτό ρε συ;
Είναι σαν να είμαι στο Αν.Μπλοκ μόλις έπεσε το καθεστώς...μια μιζέρια ,μια απαξίωση στυλιστική ,μια παραίτηση γενική....σιχαμα σκέτο ....πονάνε τα μάτια μου ..κερασάκι στην τουρτα αυτες οι άθλιες τσόκαρο- παντόφλες...είδα έξω μια σήμερα τόσο άθλια που κόντεψα να αναγουλιασω...φορούσε αυτές τις μίζερες τσοκαροπαντοφλες ...ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ...αν κυκλοφορεί τόσο άθλια έξω πως θα είναι στο σπίτι της;Έχει χαθεί το μέτρο στα πάντα δυστυχώς .
Και πολλοί άνδρες επίσης λες και απέδρασαν από κάνα άσυλο είναι...όχι μόνο στον δρόμο αλλά ακόμα και στην εκκλησία και σε εκδηλώσεις.Ναι στιλιστικά όλες είναι αλλού για αλλού
Ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες