Πιο πριν... Ένα καθιερωμένο πλέον προς τέλη Ιουλίου τουρ Θεσσαλονίκης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα... Έτσι να μας Ισιδο-λικνίσετε τα μαυρισμένα μας κορμιά...Μέχρι τον Αύγουστο θα έχεις πάρει χρώμα από τον ήλιο... οπότε θα έρθεις να ενώσω τα λευκά σημεία...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 685K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι δεν θα παίξει κάτι τέτοιο σωστά;Σε περιμένει.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι δεν θα παίξει κάτι τέτοιο σωστά;
Καλημέρα...
Φυσικά και θα υπάρχουν ανάλογα έπιπλα.....
Αμήν! Έχω δει τέλειο βίντεο με τέτοιο κλουβί και τα @@ του δεμένα και έξω από αυτό εκτεθημένα...Καλημέρα...
Φυσικά και θα υπάρχουν ανάλογα έπιπλα.....
Και να συμπληρώσω τον εαυτό μου.... Εκτεθημένα και η αφέντρα τους εμπειγε κάτι όμορφες μεγάλες βελόνες... Οριζόντια και κάθετα!!!Αμήν! Έχω δει τέλειο βίντεο με τέτοιο κλουβί και τα @@ του δεμένα και έξω από αυτό εκτεθημένα...
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Και να συμπληρώσω τον εαυτό μου.... Εκτεθημένα και η αφέντρα τους εμπειγε κάτι όμορφες μεγάλες βελόνες... Οριζόντια και κάθετα!!!
Καλημέρα...
Το έκανες ακόμη καλύτερο....
Και αν σας πω ότι δεν είμαι πρωτάρης σε αυτό αλλά το έχω κάνει αρκετές φορές και ανυπομονώ να το ξαναζήσω;Καλημέρα...
Το έκανες ακόμη καλύτερο....
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Και αν σας πω ότι δεν είμαι πρωτάρης σε αυτό αλλά το έχω κάνει αρκετές φορές και ανυπομονώ να το ξαναζήσω;
Θα σου πω πως έχω καταλάβει ποιος είσαι.... Έλα Αθήνα μια βόλτα
Το παλεύω... Ψάχνω ευκαιρία να με στείλουν από τη δουλειά... Αλλιώς Θεσσαλονίκη... Χωρίς κλουβίΘα σου πω πως έχω καταλάβει ποιος είσαι.... Έλα Αθήνα μια βόλτα
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα όλη μέρα στην Κυρία μας. Ευτυχώς δεν αργεί η επόμενη εβδομάδα 

Τυχεροί οι Αθηναίοι!!! Εμείς στην επαρχία στο περίμενε :'(Καλημέρα όλη μέρα στην Κυρία μας. Ευτυχώς δεν αργεί η επόμενη εβδομάδα![]()
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ αν σε παρηγορεί λίγο και εγώ από επαρχία είμαι αλλά δεν άντεξα άλλο, έπρεπε να την δω την Κυρία.Τυχεροί οι Αθηναίοι!!! Εμείς στην επαρχία στο περίμενε :'(
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Καλησπέρα πλάσματα μου
Ήρθε η στιγμή για μια πρόκληση που θα δοκιμάσει τη φαντασία σου.
Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, γιατί μόνο ένας θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο μεγάλος νικητής δεν θα κερδίσει απλώς τη νίκη, αλλά ένα ιδιαίτερο έπαθλο έκπληξη που θα κάνει αυτή τη στιγμή αξέχαστη....
Σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις...
Θέλω, για λίγα λεπτά, να κοιτάξεις μια φωτογραφία μου και να νιώσεις την παρουσία μου σαν να είμαι ακριβώς δίπλα σου. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί αυθόρμητα, να κάνει ό,τι του βγαίνει φυσικά εκείνη τη στιγμή και να αφεθεί στα συναισθήματα που δημιουργεί αυτή η σύνδεση....
Ο πιο αυθεντικός και αληθινός θα κερδίσει το ιδιαίτερο έπαθλο.
Ο διαγωνισμός ισχύει εως: 6/6/26
Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, γιατί μόνο ένας θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο μεγάλος νικητής δεν θα κερδίσει απλώς τη νίκη, αλλά ένα ιδιαίτερο έπαθλο έκπληξη που θα κάνει αυτή τη στιγμή αξέχαστη....
Θέλω, για λίγα λεπτά, να κοιτάξεις μια φωτογραφία μου και να νιώσεις την παρουσία μου σαν να είμαι ακριβώς δίπλα σου. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί αυθόρμητα, να κάνει ό,τι του βγαίνει φυσικά εκείνη τη στιγμή και να αφεθεί στα συναισθήματα που δημιουργεί αυτή η σύνδεση....
Ο διαγωνισμός ισχύει εως: 6/6/26
gauvain
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Like
- 3.841
- Πόντοι
- 446
Πρόκειται για κάποιου είδους τρολαρισμα?Ο διαγωνισμός ισχύει εως: 6/6/26
Kal_Alexander 2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2026
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Αρα εληξεΠρόκειται για κάποιου είδους τρολαρισμα?
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Καλησπέρα πλάσματα μου
Ο διαγωνισμός ισχύει εως: 6/7/26
Εως 6/7/26. Συγγνώμη
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.225
- Πόντοι
- 201
γενικοτατοι και ασαφεστατοι οι οροι του διαγωνισμου
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
γενικοτατοι και ασαφεστατοι οι οροι του διαγωνισμου
Όποιος με γνωρίζει το έχει ήδη καταλάβει
Καλησπέρα
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.225
- Πόντοι
- 201
αρα ειναι διαγωνισμος μονον για οσους σε εχουν συναντησειΌποιος με γνωρίζει το έχει ήδη καταλάβει
Καλησπέρα
οκ ! καταλαβα !
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
αρα ειναι διαγωνισμος μονον για οσους σε εχουν συναντησει
οκ ! καταλαβα !
Εάν με καλέσεις στο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό ίσως είναι και για εσένα...
Γενικά πληροφορίες δίνονται από το τηλέφωνο επικοινωνίας.